Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cuky
- Moderator
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Re: Formula 1 team - Ferrari
jučer su popodne skoro 2h vožnje izgubili jer im je garaža ostala bez struje
https://wtf1.com/post/ferrari-had-a-pow ... n-bahrain/
https://wtf1.com/post/ferrari-had-a-pow ... n-bahrain/
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
fotošopirana slikana iz parc fermea di je Ferrari malo pomaknut rikverc. Aproksimacija međuosovinskog razmaka

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
http://www.auto-motor-und-sport.de/form ... 17897.html
wtf........Tobi Grüner Verified account @tgruener 32m32 minutes ago
More
Ferrari had to change turbos again on both cars. Already the 3rd. Penalties looming later in the season.
- F1NAC
- Moderator
Navodno bi ti turbeki trebali bit upgradeani. Cini se da su prosle trke vozili sa manje snage. Bar tako govore izvjesca. Still.... ovo je onda easy walk za Lewisa. Bar za titulu. Ima upper hand. No uvijek postoji Malezija 

-
- Legenda
Ne kužim? Kažeš vozili su s manje snage, sad će s punom snagom - zašto onda "easy walk za Lewisa"?
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Pisu po netu mediji (ko zna ubiti koliko je to istina, jer nemaju svi uvid u telemetriju) da zbog sigurnostinsi morali malo "detune-at" motore.dmarijon je napisao/la:Ne kužim? Kažeš vozili su s manje snage, sad će s punom snagom - zašto onda "easy walk za Lewisa"?
Easy walk zato jer ako pocnu penali imas hendikep bar 10 mjesti rikverc minimalno. Nesto tipo sto su Lewisevi navijaci govorili prosle godine. Pitaj ih

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Pa odradi tu kaznu na jednoj utrci za turbo i to je to, recimo USA Austin, startuju sa 13 pozicije i opet Vettel može završit treći, tako sada stvari stoje ako se ne promjeni nešto drastično u pogledu brzine bolida do Austina.
Na kraju FP2 bio je onboard sa Vettelovog bolida
, bolid je brutalno dobar, ko na tračnicama, teško je i opisati kako moćno i dobro izgleda na stazi.
Na kraju FP2 bio je onboard sa Vettelovog bolida

- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
Možda kao Mercedes od 2014. do 2016.?
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
-
- Legenda
?marcus je napisao/la:Možda kao Mercedes od 2014. do 2016.?
Ne znam što reći na ovakvu usporedbu ...
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Hvala Bogu. Šteta da Kimi nije imao vremena za jos jedan krug. Bit cemo glineni golubovi do 2. Zavoja

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
Bravo za obojicu, odličan posao, konačno pole position i prvi startni red nakon dugo vremena. Sutra će se biti teško obraniti na startu od mercedesa, ali nek igraju timski i mogli bi izvući nešto 

- Cuky
- Moderator
u Rusiji su koristili novo stražnje krilo (nešto je manje nego ono iz Bahraina) te dvostruko krilce iza ispuha koje su isprobali u petak u Bahrainu

“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

-
- Legenda
Zašto svi misle da će ih merc prestići na startu? Pa ne djeluje mi baš tako. Čini mi se da su tu negdje (otkako se merc popravio)
p.s. u biti , ja mislim da će tek sada ferrariji moći pokazati ono gdje su najbolji - da će se uspjeti odmaknuti na samom početku, tj prvih par krugova. Barem jedan
p.s. u biti , ja mislim da će tek sada ferrariji moći pokazati ono gdje su najbolji - da će se uspjeti odmaknuti na samom početku, tj prvih par krugova. Barem jedan
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Vettel nije jos nijednom ove godine ako se ne varam startao a da nije trebao branit poziciju. Plus dva merca imat u slipu...dmarijon je napisao/la:Zašto svi misle da će ih merc prestići na startu? Pa ne djeluje mi baš tako. Čini mi se da su tu negdje (otkako se merc popravio)

- vidc
- Veteran
očekujem da bi Kimija mogli preteć, ali nadam se da će Vettel ostat prvi. Kimi bi trebao pružiti maksimalan otpor i zaštitit Vettela
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Na startu će biti krucijalni tih prvih par stotina metara, ako tu Ferrari uspije zadržati 1-2, mislim da će biti za Ferrari na kraju pravca i prvog kruga 1-2, vjerujem da će i Vettel i Kimi porazgovarati kako da se ako budu u mogućnosti zaštiti na startu od Mercedesa jer je to vjerovatno sutra najvažnji dio utrke, ako odmah na startu Bottas bude iza Vettela a Hamilton iza Kimija biće velikih problema za Ferrari da zadrže svoje pozicije.
Ono što je dobro je odličan tyre management Ferrarija na ovoj stazi pa nadam se da će dobro pripremiti u krugu zagrijevanja gume za start.
Još jedna stvar u Q2 Bottas je svoje US gume na kojim će startati utrku maksimalno opteretio to se vidi po njegovom vremenu u Q2, Ferrari je dva puta izlazi u Q2, Kimi će startati na US gumama iz svog drugoga pokušaja gdje je vozio sporije preko 0,3s od Bottasa a Vettel će startati na US gumama iz svog prvog pokušaja na kojima je bio sporiji 0,7s u odnosu na Bottasa, tako da bi US na Ferrarijevim bolidima trebali biti u boljem stanju sutra u odnosu na Mercedes, mislim da i Arrivabene ovom izjavom to potvrđuje:
Ono što je dobro je odličan tyre management Ferrarija na ovoj stazi pa nadam se da će dobro pripremiti u krugu zagrijevanja gume za start.
Još jedna stvar u Q2 Bottas je svoje US gume na kojim će startati utrku maksimalno opteretio to se vidi po njegovom vremenu u Q2, Ferrari je dva puta izlazi u Q2, Kimi će startati na US gumama iz svog drugoga pokušaja gdje je vozio sporije preko 0,3s od Bottasa a Vettel će startati na US gumama iz svog prvog pokušaja na kojima je bio sporiji 0,7s u odnosu na Bottasa, tako da bi US na Ferrarijevim bolidima trebali biti u boljem stanju sutra u odnosu na Mercedes, mislim da i Arrivabene ovom izjavom to potvrđuje:
Arrivabene when asked about why Ferrari was slower in Q2: "Look, we have two drivers who are not just great, but also clever"
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
kolega a Bahrain........F1NAC je napisao/la:
Vettel nije jos nijednom ove godine ako se ne varam startao a da nije trebao branit poziciju. Plus dva merca imat u slipu...

-
- Legenda
Da, i ako se ne varam ostala dva puta je bio na lošijoj strani stazeF2004_the_best_ever je napisao/la:kolega a Bahrain........F1NAC je napisao/la:
Vettel nije jos nijednom ove godine ako se ne varam startao a da nije trebao branit poziciju. Plus dva merca imat u slipu...
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
Bahrain je više bio zajeb Lewisa i malo manji zajeb VettelaF2004_the_best_ever je napisao/la:kolega a Bahrain........F1NAC je napisao/la:

-
- Legenda
I ferrari je prvu rundu kvala odradio na S. jedini.F2004_the_best_ever je napisao/la:Na startu će biti krucijalni tih prvih par stotina metara, ako tu Ferrari uspije zadržati 1-2, mislim da će biti za Ferrari na kraju pravca i prvog kruga 1-2, vjerujem da će i Vettel i Kimi porazgovarati kako da se ako budu u mogućnosti zaštiti na startu od Mercedesa jer je to vjerovatno sutra najvažnji dio utrke, ako odmah na startu Bottas bude iza Vettela a Hamilton iza Kimija biće velikih problema za Ferrari da zadrže svoje pozicije.
Još jedna stvar u Q2 Bottas je svoje US gume na kojim će startati utrku maksimalno opteretio to se vidi po njegovom vremenu u Q2, Ferrari je dva puta izlazi u Q2, Kimi će startati na US gumama iz svog drugoga pokušaja gdje je vozio sporije preko 0,3s od Bottasa a Vettel će startati na US gumama iz svog prvog pokušaja na kojima je bio sporiji 0,7s u odnosu na Bottasa, tako da bi US na Ferrarijevim bolidima trebali biti u boljem stanju sutra u odnosu na Mercedes, mislim da i Arrivabene ovom izjavom to potvrđuje:Arrivabene when asked about why Ferrari was slower in Q2: "Look, we have two drivers who are not just great, but also clever"
Samo neka se trkaju.
- F1NAC
- Moderator
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Na osnovu ove simulacije Sky Ferrari će biti "sitting duck" na pravcima, nema šanse da Vettel zadrži prvu poziciju, možda bude i 1-2 za Mercedes posle drugog zavoja.
- F1NAC
- Moderator
sad malo pretjeruješF2004_the_best_ever je napisao/la:Na osnovu ove simulacije Sky Ferrari će biti "sitting duck" na pravcima, nema šanse da Vettel zadrži prvu poziciju, možda bude i 1-2 za Mercedes posle drugo zavoja.

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
sinoć su kupili malu bocu NOS-a za oba bolida od mene, bit će dovoljno do drugog zavoja, nemojte se brinutiF1NAC je napisao/la:sad malo pretjeruješF2004_the_best_ever je napisao/la:Na osnovu ove simulacije Sky Ferrari će biti "sitting duck" na pravcima, nema šanse da Vettel zadrži prvu poziciju, možda bude i 1-2 za Mercedes posle drugo zavoja.. Dosta je da oba solidno startaju i jedan malo zblokira merc da izgube momentum i to je to

- F1NAC
- Moderator
Ako mečka bude 1. nakon 2. zavoja onda je više manje game over za Ferrari. Tj jedina opcija je undercut. Mečku neće tako lako preć na onoj ravnici