Cuky je napisao/la:oni koji nisu bili na poziciji #1 nažalost...ako se ne varam, zadnji put kad je grafika pokazana Vettel je imao najbolje sektore 1 i 2 (iako su Mercedesa u 1. sektoru skinuli tek kad su imali priliku koristiti DRS, do tada su Mercedesi uredno po 1-3 desetinke brži bili u tom sektoru), a Kimi je imao najbolje vrijeme zadnjeg sektora.
...najbrži krug - Kimi - 1’36.844, Vettel - 1’37.312, Bottas - 1’37.367 - sva trojca u 49 krugu trke...
F1NAC je napisao/la:Ja komentiram start. Tok utrke je pokazao da je Merc(bottas) bio bolji u prvom stintu, Ferrari u drugom.
Da ne ispada da pričam u prazno.
Mercedes popapa Ferrari na ravnici, Ferrari Mercedesa u zavojima
https://streamable.com/jah99
...baš lijep prikaz, nisam ga vidio ali baš dobra analiza i sad obrati pažnju na početak gdje su izjednačeni i koliko dugo su izjednačeni i tek pred kraj ravnice merc stjeće prednost (zbog veće brzine koju uspjeva dostići)...onda vratiš opet i pogledaš koliko ima od njihovih startnih pozicija do kraja ravnice (ne od početka ravnice) i doneseš zaključak...
...moj je da je Bottas bolje startao (bio uspješniji) od Vettela i da je Ferrari (Vettel) zbog toga izgubio utrku koju je trebao dobiti...i da ova staza podjednako odgovara i mercu i ferrariju (sa malom prednošću crvenima)....
...@ F2004_the_best_ever - nakon Barcelone ćemo biti sigurno pametniji što se tiče ostatka sezone..osobno navijam da se još neki timovi približe vodećima da još malo začine sezonu...a u stvari me strah da Ferrari ili Mercedes ne useru sa nečim i tako ostatak sezone učine nezanimljivim...i da, slijedeća trka gdje je Ferrari favorit je sigurno Monaco...