Super. Staza bolesna haha. Ebola circuit.elder je napisao/la:The Grand Tour je odlican je gledal tko
P1 - buuuuu
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Super. Staza bolesna haha. Ebola circuit.elder je napisao/la:The Grand Tour je odlican je gledal tko
Očekivano.F1NAC je napisao/la:Jel to samo kod mene ili ovaj novi Top Gear (bez Evansa) je cak bolji od Grand Toura? Bar ova epizoda jucer
Ma ono kreštanje je bilo too much Svaka čast njemu i njegovoj kolekciji automobila. Jedino mi tu malo šteka Harris s tim nekim svojim geek forama. Ostale je bilo ok. Volvo očekivano nakon udarca ide još bolje hahaVuksa_KC je napisao/la:Očekivano.F1NAC je napisao/la:Jel to samo kod mene ili ovaj novi Top Gear (bez Evansa) je cak bolji od Grand Toura? Bar ova epizoda jucer
A Evansu nije ništa falilo, tipični otočki mediji i internet hejtanje napuhali stvar.
Why? Meni osobno je ok.Vuksa_KC je napisao/la:Jedino mislim da LeBlanc neće dugo ostat.
Znaci nisan jedini koji tako misli zadnja epizoda mi je bila s Giuliom.47 je napisao/la:Why? Meni osobno je ok.Vuksa_KC je napisao/la:Jedino mislim da LeBlanc neće dugo ostat.
Inače, gleda tko novu sezonu? Jako dobro, puno bolje od TGT-a
Još nisam gledao 3. ep ali čuo sam da je dobra
Da, ta, to je 3. u biti, a danas se nadam pogledati 4. Chiron itd.F1NAC je napisao/la:Znaci nisan jedini koji tako misli zadnja epizoda mi je bila s Giuliom.47 je napisao/la:Why? Meni osobno je ok.Vuksa_KC je napisao/la:Jedino mislim da LeBlanc neće dugo ostat.
Inače, gleda tko novu sezonu? Jako dobro, puno bolje od TGT-a
Još nisam gledao 3. ep ali čuo sam da je dobra
Ma, di je on od Holywooda, napravio Prijatelje i ovu britanske Epizode, nigdje više ga nema. TG mu može samo pomoći sa publicitetomVuksa_KC je napisao/la:Ne da je loš, daleko od toga. Nego njemu neki drugi interesi da će biti u planu, ipak je Hollywood star.
...naš "vrsni prometni stručnjak" (Željko Marušić) tvrdi da je to zato jer je auto koncipiran za ekstremna ubrzanja na ravnici a ne za vožnju po zavojima... ...Vuksa_KC je napisao/la:Čista pogreška, prebrzo doletio i po kočnici, snap oversteer.
Auto definitivno nema aerodinamiju za brze zavoje. No treba upamtit da njima nije cilj proizvodit aute nego razvijat tehnologiju koju prodaju drugima. Ovo kod Hammonda je cisto prebrzo ulijećivanje u zavoj. Kozna mozda je i gas zaglavioToon je napisao/la:...naš "vrsni prometni stručnjak" (Željko Marušić) tvrdi da je to zato jer je auto koncipiran za ekstremna ubrzanja na ravnici a ne za vožnju po zavojima... ...Vuksa_KC je napisao/la:Čista pogreška, prebrzo doletio i po kočnici, snap oversteer.
Vozikao ga je Hammond cijelih tjedan dana prije toga, osnovno je trebao savladati oko auta.zonelsk je napisao/la:Meni, prema snimci, se cini cista greška vozaca, koja je nastala dosta prije izlijetanja.
No budimo realni nema Rimac nekog aero gripa, niti ga pokusava imati.