ili u nekom ludom scenariju uradit brake test i sjebat čovjeku iza prednje krilo i proći potpuno nekažnjenoSlash je napisao/la:Pouka utrke: ko vodi prije abu dabia smije se na startu zadnje utrke jednostavno zaletit u konkurenta i dobit stop and go
Utrke 2017 - Arhiva-Komentari
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
- vidc
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Re: VN Azerbajdžana, Baku City Circuit, 23.-25. lipnja 2017.
- Kranči
- Test vozač
- Navijam za: Charles Leclerc
Start utrke i bilo kakva kazna ne idu jedno s drugim. Vidljivo danas na primjeru Bottasa koji je skoro pobjedio, iako je skoro izbacio konkurenta iz utrke. I makar ga nije izbacio, definitivno mu je oštetio bolid za kojeg mi je čudno da je izdržao onaj udarac.Slash je napisao/la:Pouka utrke: ko vodi prije abu dabia smije se na startu zadnje utrke jednostavno zaletit u konkurenta i dobit stop and go
- Toon
- Veteran
- Navijam za: mclaren
...nisam Hamiltonovac i ne interesiraju me "hajke" - Vettel je napravio stvar zbog koje je trebao biti diskvalificiran. Tu prestaje svaka priča...Hamilton ga je navukao i isprovocirao - za to moraš biti posebna vrsta budale...Hamilton je prljav i podmukao ali nije on kriv za to što je Vettel kreten...Vuksa_KC je napisao/la:Ne bi bila tolka hajka Hamiltonovcima da Vettel mora biti DQ da mu momčad sama nije sjbla utrku i dodatni PIT radi headresta pa bi DQ za Vettela bilo dodatno minimaliziranje štete.Toon je napisao/la: ...još jednom - Hamilton je mogao biti kažnjen i to bi bilo u redu - Vettel je MORAO biti diskvalificiran - suci su "kaznili" Vettela kad su vidjeli da Hamilton mora u box - "eto vidite da se Ferrari kažnjava"...aha...
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
- vidc
- Veteran
eh zaboravih, Bottas će bit presretan kad čuje da je Lewis tražio da uštopa Vettela
. osjećat će se cijenjeno i poštovano

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Dosta trolanja trole. Nije tražio, nego je pitao, ''ako ne lovi nikoga naprijed'', na što su mu odgovorili da lovi i tu je priča stala.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Toon
- Veteran
...pa čisto da ne zaboravi gdje mu je mjesto...vidc je napisao/la:eh zaboravih, Bottas će bit presretan kad čuje da je Lewis tražio da uštopa Vettela. osjećat će se cijenjeno i poštovano
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
- Kranči
- Test vozač
- Navijam za: Charles Leclerc
https://www.youtube.com/watch?v=9I9oUbGjna4
Loša snimka, ali jedina koju sam našao.. Zna netko gdje je ta linija nakon koje se smije proći SC? Ovdje mi izgleda da je Lewis prošao SC negdje taman oko ulaska u boks
Loša snimka, ali jedina koju sam našao.. Zna netko gdje je ta linija nakon koje se smije proći SC? Ovdje mi izgleda da je Lewis prošao SC negdje taman oko ulaska u boks
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Mislim da Hamilton nije imal nikakvu namjeru provokacije, jednostavno je u glavi imal neku svoju ideju odlasku SC-a, gledanje svojeg posla i čuvanje pozicije, pa ga Vettel slučajno udaril jer je bilo presporo. Isto mislim da Vettel nije imal namjeru udarit Hamiltona dok je došel kraj njega, već samo malo 'stiltati' sa skretanjem prema njemu, pa je isto pogrješil i pretjeral.Toon je napisao/la:...nisam Hamiltonovac i ne interesiraju me "hajke" - Vettel je napravio stvar zbog koje je trebao biti diskvalificiran. Tu prestaje svaka priča...Hamilton ga je navukao i isprovocirao - za to moraš biti posebna vrsta budale...Hamilton je prljav i podmukao ali nije on kriv za to što je Vettel kreten...Vuksa_KC je napisao/la:Ne bi bila tolka hajka Hamiltonovcima da Vettel mora biti DQ da mu momčad sama nije sjbla utrku i dodatni PIT radi headresta pa bi DQ za Vettela bilo dodatno minimaliziranje štete.Toon je napisao/la: ...još jednom - Hamilton je mogao biti kažnjen i to bi bilo u redu - Vettel je MORAO biti diskvalificiran - suci su "kaznili" Vettela kad su vidjeli da Hamilton mora u box - "eto vidite da se Ferrari kažnjava"...aha...
- vidc
- Veteran
hm...prljavost i podmuklost se nekad znala prepoznat i kaznitToon je napisao/la:...nisam Hamiltonovac i ne interesiraju me "hajke" - Vettel je napravio stvar zbog koje je trebao biti diskvalificiran. Tu prestaje svaka priča...Hamilton ga je navukao i isprovocirao - za to moraš biti posebna vrsta budale...Hamilton je prljav i podmukao ali nije on kriv za to što je Vettel kreten...Vuksa_KC je napisao/la:Ne bi bila tolka hajka Hamiltonovcima da Vettel mora biti DQ da mu momčad sama nije sjbla utrku i dodatni PIT radi headresta pa bi DQ za Vettela bilo dodatno minimaliziranje štete.Toon je napisao/la: ...još jednom - Hamilton je mogao biti kažnjen i to bi bilo u redu - Vettel je MORAO biti diskvalificiran - suci su "kaznili" Vettela kad su vidjeli da Hamilton mora u box - "eto vidite da se Ferrari kažnjava"...aha...
- pospani gad
- Veteran
- Navijam za: Fernanda Alonsa
- Kontakt:
Seb se samo dao navući, i ispao je kreten. Seb nije kreten, ispao je kreten. Razlika je velika.Toon je napisao/la:...nisam Hamiltonovac i ne interesiraju me "hajke" - Vettel je napravio stvar zbog koje je trebao biti diskvalificiran. Tu prestaje svaka priča...Hamilton ga je navukao i isprovocirao - za to moraš biti posebna vrsta budale...Hamilton je prljav i podmukao ali nije on kriv za to što je Vettel kreten...Vuksa_KC je napisao/la:Ne bi bila tolka hajka Hamiltonovcima da Vettel mora biti DQ da mu momčad sama nije sjbla utrku i dodatni PIT radi headresta pa bi DQ za Vettela bilo dodatno minimaliziranje štete.Toon je napisao/la: ...još jednom - Hamilton je mogao biti kažnjen i to bi bilo u redu - Vettel je MORAO biti diskvalificiran - suci su "kaznili" Vettela kad su vidjeli da Hamilton mora u box - "eto vidite da se Ferrari kažnjava"...aha...
Ali Lewis je..... karakterno pokvaren - podmukao. To se moglo i očekivati od njega, prljav potez. Ali s druge strane nije Nico, nego Sebastian Vettel. Tako da Lewisu prljavi potezi neće prolaziti proti Seba. Još je Lewis zazivao Charlie Whitininga na radio vezi sa boxom?!

Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.

- vidc
- Veteran
hmmm...koji apsurd kad se malo bolje pogleda. žute zastave na sve strane a svi opleli po gasuKranči je napisao/la:https://www.youtube.com/watch?v=9I9oUbGjna4
- Toon
- Veteran
...da a nekad se i nije - ovisi o kome se radilo tako da pssst...samo još ovo - Vettel si kao četverostruki prvak ovo nije smio dozvoliti...od čovjeka sa toliko iskustva vidjeti ovakav potez je toliko glupo, bedasto...uništiti si reputaciju na ovaj način je smiješno...ja još uvijek mislim da ovo nije gotovo i očekujem diskvalifikaciju za slijedeću utrku...vidc je napisao/la:hm...prljavost i podmuklost se nekad znala prepoznat i kaznit
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
prljavi njemac odlučio slijediti svojeg uzora drugog prljavog nijemca i osvojiti naslov kao isti 1994...
da, baš je podmukao i prljav taj hamilton, čudo jedno.
da, baš je podmukao i prljav taj hamilton, čudo jedno.
Stewards examined Hamilton's car data in Vettel incident. Did not brake or lift off completely. Maintained more or less constant speed 1/2
And behaved the same at that re-start at that point on the track as he did at the other two re-starts. Source: FIA 2/2
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Toon
- Veteran
...ako ti je izvor pouzdan čupavi onda diskvalifikacija ne gine Vettelu - sve ostalo je čisto sranje i lizanje dupeta talijanima...a što se tiče "podmuklosti" nemojmo puno o tome - premazan je Hamilton i te kako...
- vidc
- Veteran
najžalosnije od svega je:
Hamilton je pritisnuo kočnicu u sred zavoja u držao je pritisnutu na izlazu iz istog. čisti break test
- vidc
- Veteran
nebitno o kome se radilo, jedan te isti vozač bi nekad bio kažnjen nekad ne bi. valjda kako tko procijeni da li je bio podmukao ili neToon je napisao/la:...da a nekad se i nije - ovisi o kome se radilo tako da pssst...samo još ovo - Vettel si kao četverostruki prvak ovo nije smio dozvoliti...od čovjeka sa toliko iskustva vidjeti ovakav potez je toliko glupo, bedasto...uništiti si reputaciju na ovaj način je smiješno...ja još uvijek mislim da ovo nije gotovo i očekujem diskvalifikaciju za slijedeću utrku...vidc je napisao/la:hm...prljavost i podmuklost se nekad znala prepoznat i kaznit
inače ne vjerujem da je vettel uništio reputaciju. malo ga tucnuo wheel-to-wheel, ništa spektakularno. na kraju krajeva, Hamiltonov potez je rezultirao štetom na bolidima
Zadnja izmjena: vidc, dana/u 25 lip 2017, 19:24, ukupno mijenjano 1 put.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
To nije break test, ili ocito imamo drugacije poimanje istoga.
Hamilton, nije usporio niti ubrzao na izlasku iz zavoja...nego je drzao istu brzinu ostavljajuc prostora SC da se makne.
Hamilton, nije usporio niti ubrzao na izlasku iz zavoja...nego je drzao istu brzinu ostavljajuc prostora SC da se makne.
I like to race, not to do laps alone.
- vidc
- Veteran
možemo i tako,pravit se slijepi
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Hamilton je stisnuo kočnicu i onda ga je Vettel udario. Ja bih isto reagirao kako je reagirao Vettel. Hamilton ne igra prvi puta prljavo.vidc je napisao/la:
najžalosnije od svega je:
Hamilton je pritisnuo kočnicu u sred zavoja u držao je pritisnutu na izlazu iz istog. čisti break test
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. 

- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Poenta je da ga je Hamilton tom svojom prljavom igrom navukao i Vettel je pukao, Hamilton ga je danas u toj prljavoj igri nadmudrio.pospani gad je napisao/la:
Hamilton je stisnuo kočnicu i onda ga je Vettel udario. Ja bih isto reagirao kako je reagirao Vettel. Hamilton ne igra prvi puta prljavo.
Vettel je imao opciju iskulirati Hamiltona ili igrati još prljavije ići do kraja i ne kočiti kada se zabio u Hamiltona u većini takvih sudara deblji kraj izvuče ovaj bolid koji je naprijed. Vettel je napravio nešto sasvim treće na čemu bi mu pozavidio i Maldonado.
- vidc
- Veteran
nije pitanje da li je vettel kriv il nije, da li je navučen, pukao, nadmudren itd. kriv je za bočno udaranje i dobio je kaznu za to.
pitanje je samo zašto hamilton nije kažnjen za opasnu vožnju koja je dovela do sudara.
opravdanja da je on "samo" prljav i podmukao i da je to ok su isto kao da se kaže da je razumljivo da je Vettel onako reagirao zato što je bio isprovociran prljavim potezom hamiltona.
pitanje je samo zašto hamilton nije kažnjen za opasnu vožnju koja je dovela do sudara.
opravdanja da je on "samo" prljav i podmukao i da je to ok su isto kao da se kaže da je razumljivo da je Vettel onako reagirao zato što je bio isprovociran prljavim potezom hamiltona.
- F2004_the_best_ever
- Svjetski prvak
Moje je mišljenje da Vettel nije smio nasrtati na Hamiltona onako bočno.
- zonelsk
- Veteran
- Navijam za: FA
Da???vidc je napisao/la:možemo i tako,pravit se slijepi
ko ja ili ti?
od vrha apexa do trenutka bočnog udaranja hamilton ima brzinu 50-60 ni vise ni manje. i ti hoces meni reci da je delta od niti 10 km/h naglo kočenje / uzbrzavanje i onda se ja pravim slijep?
I like to race, not to do laps alone.
- F1NAC
- Moderator
3. Paragraf pravilnika. Ako mi neko nakon toga kaže da se ovo Hamiltonovo (jasno se može vidjeti na videu iznad da je stao na kočnicu po izlazu iz zavoja) ne klasificira pod erratic braking onda nemamo o čemu pričati.

Vettel je dobio 3 boda na licencu i sad ih ima 9.
EDIT:
PLus ako se opravdaa Hamiltona, probat ću ja Vettela (iako ne kazem da ne zasluzuje kaznu). Nije namjerno skrenuo u Hamiltona može se vidjeti s onboarda. Izbacio se van iz kolone i vraćao se prema hamiltonu da mu sugerira i ostala mu jedna ruka na volanu i ocito nije pazio na kotač.

Vettel je dobio 3 boda na licencu i sad ih ima 9.
EDIT:
PLus ako se opravdaa Hamiltona, probat ću ja Vettela (iako ne kazem da ne zasluzuje kaznu). Nije namjerno skrenuo u Hamiltona može se vidjeti s onboarda. Izbacio se van iz kolone i vraćao se prema hamiltonu da mu sugerira i ostala mu jedna ruka na volanu i ocito nije pazio na kotač.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- pospani gad
- Veteran
- Kontakt:
Ja sam također mišljenja da Vettel nije trebao udarati sa boka u Hamiltonov bolid. Ali i mene bi u tom trenutku isprovocirala Hamitonova podmukla radnja - to je teško za savladati, pogotovo kada se pripremaš pred napuštanje SC sa staze i borbu sa protivnikom ispred sebe.... Hamilton to nije smio napraviti - treba biti kažnjen.
Čudna je stvar kako Hamiltonu nije dokazana krivnja za njegovo namjerno kočenje - sve je jasno kao dan - kočio je u krivini, tj. na izlasku iz krivine, prvo pustio gas, pa kočio.
Po meni i Hamiltona treba kazniti.
Čudna je stvar kako Hamiltonu nije dokazana krivnja za njegovo namjerno kočenje - sve je jasno kao dan - kočio je u krivini, tj. na izlasku iz krivine, prvo pustio gas, pa kočio.
Po meni i Hamiltona treba kazniti.