Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Kranči
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Charles Leclerc
- Kranči
- Test vozač
Re: Formula 1 team - Ferrari
Evo sad na Skyu prva pitanja za Seba i Kimija i oba odgovore da nemaju pojma što se dogodilo. A siguran sam da nisu samo oni prilagodili bolid za suho.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Ma nikad nije Ferrari funkcionirao očito na Full wet Pirelli gumama.

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
kako sada stvari izgledaju to je podij i 3 boda zaostatka za Hamiltonom u prvenstvu...slijede staze koje odgovaraju Ferrariju (Singapur, Malezija, možda Suzuka i Brazil) tako da treba na njima napraviti što bolji rezultat. Također Mercedes nema više novih motora za do kraja sezone, tako da ako bude problema morat će nove uzimat i zarađivati kazne...
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

- vidc
- Veteran
Da,s tim da na stazama koje kao vise odgovaraju ferrari, ferrari ima minimalnu prednost a mercedes na svojim nema bas problema,komocija, izuzev spa francorchampsa.
- F1NAC
- Moderator
A hebemu kimi daj malo krvi pokazi -.-

- Nitrous Oxide Systems
- Profesionalni vozač
- F1NAC
- Moderator
Bit ce i vise zaostatka jer ce vettel popusit podijCuky je napisao/la:kako sada stvari izgledaju to je podij i 3 boda zaostatka za Hamiltonom u prvenstvu...slijede staze koje odgovaraju Ferrariju (Singapur, Malezija, možda Suzuka i Brazil) tako da treba na njima napraviti što bolji rezultat. Također Mercedes nema više novih motora za do kraja sezone, tako da ako bude problema morat će nove uzimat i zarađivati kazne...

- marcus
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Lewis Hamilton
"Da,s tim da na stazama koje kao vise odgovaraju ferrari, ferrari ima minimalnu prednost a mercedes na svojim nema bas problema,komocija, izuzev spa francorchampsa."
Baš....pogledaj Monaco. Osim toga Vettel ima 10-11 podija tako da bih rekao kako je baš obrnuto. Mercedes je "više loš" na Ferrarijevim stazama, a Ferrari je "manje loš" na Mercedesovim stazama i moguće je kako će to odlučiti prvenstvo.
Baš....pogledaj Monaco. Osim toga Vettel ima 10-11 podija tako da bih rekao kako je baš obrnuto. Mercedes je "više loš" na Ferrarijevim stazama, a Ferrari je "manje loš" na Mercedesovim stazama i moguće je kako će to odlučiti prvenstvo.
Arguing on the Internet is like running in the Special Olympics: Even if you win, you’re still retarded.
- vidc
- Veteran
U monacu je razlika bila minimalna
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Ono kad te neko pita sta je ponizenje,a ti mu das danasnji primer...
Nisam ocekivao danas ovo..
Nisam ocekivao danas ovo..
Alonsista hasta la muerte..
- F1NAC
- Moderator
Koliko citam opet isti problemi kao u Madarskoj. Kad je izletio u T1 nesto je puklo i volan se opet rastimao.

- vidc
- Veteran
zanimljiva mi je izjava vettela: "...There’s a lot of stuff that’s going to improve..."
valjda ne bi valjao gluposti. jedino što mi pada napamet je ta zadnja verzija PU. svatko normalan bi na monzu donio nov motor, samo ferrari je odlučio drugačije. nadajmo se da stvarno imaju nekog asa u rukavu. malo više konjića u PU bi vjerojatno riješili dosta problema
valjda ne bi valjao gluposti. jedino što mi pada napamet je ta zadnja verzija PU. svatko normalan bi na monzu donio nov motor, samo ferrari je odlučio drugačije. nadajmo se da stvarno imaju nekog asa u rukavu. malo više konjića u PU bi vjerojatno riješili dosta problema
- F1NAC
- Moderator
PU nisu donijeli jer navodno nisu zadovoljni sa rezultatima s benča

-
- Legenda
Svaka čast na optimizmu, ali ja nisam siguran da "sad slijede staze koje će ferrariju odgovarati". Već duće unazad svi ko da su plaćeni da pričaju kako ferrari ima brzinu, vjerojatno su najbolji (kaaaaaaaaaaao) ali ovi ih deru uredno. Od staze do staze. I vjerojatno će se i nastaviti. Ovdje merc nije pobijedio "jer je imalo malo jači pu pa su uspjeli pobijediti". Merc se prošetao kao klasa za sebe, kao protekle tri godine
Samo neka se trkaju.
- Cuky
- Moderator
pa to je jedna utrka u cijeloj sezoni gdje je Mercedes bio uvjerljivo dominantan...sad zbog jedne utrke govoriti da Ferrari nema brzinu i da nije minimalno ravnopravan ako ne i malo brži stvarno nema smisla.
U ostalim novostima, Ferrari je produžio sponzorsku suradnju sa Phillip Morrisom, tj. njihovim Marlboro brandom
http://www.f1fanatic.co.uk/2017/09/04/f ... ship-deal/
U ostalim novostima, Ferrari je produžio sponzorsku suradnju sa Phillip Morrisom, tj. njihovim Marlboro brandom
http://www.f1fanatic.co.uk/2017/09/04/f ... ship-deal/

-
- Legenda
Čuj, ja se potajno nadam da si u pravu. Ali ono što vidim je da ih Merc - ako ne izdominira, onda pobijedi na knap 

Samo neka se trkaju.
- Kranči
- Test vozač
Singapur bi još mogao biti Ferrarijeva staza, ali sve ostale nikako.
A i ovo što dmarijon kaže - sve moguće pobjede će biti na knap.
A i ovo što dmarijon kaže - sve moguće pobjede će biti na knap.
- Cuky
- Moderator
bile na knap ili ne, pobjeda je pobjeda...a sjetimo se Mercedesovih problema u Maleziji zadnje dvije godine (2015. strategija kad su bili pritisnuti, prošle godine motor), pa i problema u Singapuru kroz zadnje 2-3 sezone (2015. neki čudni problemi kod obojice, ako se ne varam 2014. kod Rosberga...). Neka Hammertime jednom odustane uz podij Vettela i opet je to solidna prednost od 2-3 utrke gdje Hamilton mora pobjediti da bi nadoknadio

-
- Legenda
Ja sam mislio reći da kada ih merc ne pobijedi dominantno (monza) onda ih pobijedi na kknap (belgija).
ćemo da vidimo
ćemo da vidimo
Samo neka se trkaju.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Ja mislim da će RB razvaliti sve u Singapuru...
- F1NAC
- Moderator
Malezija je rezervirana za.....Cuky je napisao/la:bile na knap ili ne, pobjeda je pobjeda...a sjetimo se Mercedesovih problema u Maleziji zadnje dvije godine (2015. strategija kad su bili pritisnuti, prošle godine motor), pa i problema u Singapuru kroz zadnje 2-3 sezone (2015. neki čudni problemi kod obojice, ako se ne varam 2014. kod Rosberga...). Neka Hammertime jednom odustane uz podij Vettela i opet je to solidna prednost od 2-3 utrke gdje Hamilton mora pobjediti da bi nadoknadio
KURBELWELLENLAGER

-
- Legenda
Vrlo realno. Slažem se.gjoko-mkd je napisao/la:Ja mislim da će RB razvaliti sve u Singapuru...
Samo neka se trkaju.
-
- Legenda
njemačke balinjere?F1NAC je napisao/la:Malezija je rezervirana za.....Cuky je napisao/la:bile na knap ili ne, pobjeda je pobjeda...a sjetimo se Mercedesovih problema u Maleziji zadnje dvije godine (2015. strategija kad su bili pritisnuti, prošle godine motor), pa i problema u Singapuru kroz zadnje 2-3 sezone (2015. neki čudni problemi kod obojice, ako se ne varam 2014. kod Rosberga...). Neka Hammertime jednom odustane uz podij Vettela i opet je to solidna prednost od 2-3 utrke gdje Hamilton mora pobjediti da bi nadoknadio
KURBELWELLENLAGER

Samo neka se trkaju.
- vidc
- Veteran
kako sad stvari stoje, ne izgleda dobro. ali ako taj novi PU da više konja, moglo bi bit zanimljivo...