vidc je napisao/la: 02 ruj 2018, 20:39
Ma glupani. Svako vozi za sebe, smiješno. Timske odredbe su trebale bit već jučer. Ovako su spušili i konstruktorske i vozačke bodove. Nemaju ideje sta uradit i boje se da će neko reć da su ne znam kakvi. Ako sad ne krenu razmišljat na način da Kimi mora na sve moguće načine sjebat Hamiltona onda ne zaslužuju ništa. Sve su prilike da će Singapur bit nova šansa za ferrari 1-2. Ne treba samo gledat kako završit 1-2 nego kako napravit da protivnici osvoje što manje bodova, dovest Hamiltona i Bottas pod pritisak drugih bolida.
Koristit sauber kod preticanja za krug i plavih zastava da što manje surađuju kad su ispred mercedes itd.
Brutalno iskreno napisano / rečeno. Tako bi Ferrari i trebao napraviti,
ako im je stalo do ovodišnje titule - ne SAMO vozačke titule, nego i konstruktorske titule.
Ali nešto sam skeptičan,..... nije to ona mrljavost, tipična Ferrarijevska,..... nego Vettel mi je podbacio, najviše.
A Kimi? Kimi je priča za sebe...... Kimi je jučer dokazao, da ne ide. Lik je OK, nemam ništa kontra njega..... naprotiv, štoviše..... 2001. sam birao između njega i Alonsa,..... i poslije je bila ta dvojba..... zbog nekih utrka.
Tako da, Ferrari ( Vettel ) je dosta toga prokockao..... opet,......a Hamilton nije od jučer, i on će vjerovatno lukavo, strpljivo do 5. naslova svjetskog prvaka u F1.
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka.

Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem.