MotoGP/WSBK/MotoE
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferari
Re: MotoGP/WSBK
Neznam dali je Rosi sa ovom 13 mestom zadržao poziciju na tabeli
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
Da,treci je,par bodova (cini mi se da 4) ispred Vinalesa
Alonsista hasta la muerte..
- Cuky
- Moderator
- Navijam za: Ferrari
A mali Can Öncü kojem je danas bio debi u Moto3 klasi i odmah pobjedio?
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”
-
- Veteran
- Navijam za: Fernando Alonso
- Cuky
- Moderator
Ovog koji je jučer pobjedio (Can) ćemo gledati već iduće sezone u Moto3. Inače je minimalna dob za vozače u Moto3 16 godina, ali osvajač Red Bull Rookies Cup-a i juniorskog prvenstva imaju pravo nastupati već sa 15 godina. Braća Oncu imaju 15 godina, 16 će navršiti tek u ljeto. U RB Rookies Cup su završili kao 1. i 2. te Can može iduće sezone nastupati dok Denis mora pričekati i moći će tek 2020.
- popeye
- Veteran
- Navijam za: Mad Max
e to je bas steta za Denisa
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- Cuky
- Moderator
Lorenzova oprema za prvi test na Hondi
- speedy56
- Legenda
- Navijam za: FAlonso ALotterer
Lorenzo, ako uspije na Hondi, ce mi od "navijam za", preko "netrpeljiv" prerasti u "jedan od legendi".
Bas me zanima kolko bude blizu Marquezu.
Bas me zanima kolko bude blizu Marquezu.
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Izgleda da su se u Ducatiiju odlučili maknut od Marlboro-style logoa. Isto tako glavni sponzor im je Mission Winnow kao i kod Ferrarija
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
- speedy56
- Legenda
Svidja mi se. Ubacili su Audijev logo, normalno da je bolja odma livreja
Tak bi i trebala izgledati talijanska pila.
Tak bi i trebala izgledati talijanska pila.
- Cuky
- Moderator
nova Honda
Nova ekipa na Yamahi koja je zamijenila Tech3 - Petronas SRT
Nova ekipa na Yamahi koja je zamijenila Tech3 - Petronas SRT
- F1NAC
- Moderator
- Navijam za: Scuderia Ferrari
Očekivao sam možda da će Honda probat iskopirat ducatijevu kutiju salate kako je zovu odiza di je auspuh. Izgleda da nije toliko bitna. No opet ne pratim toliko MotoGP pa nisam ni u toku
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- Cuky
- Moderator
koliko sam shvatio u njoj je spremljena elektronika koja je inače spremljena ispod spremnika... a razlog je postizanje rasporeda težine naprijed-natrag kako im odgovara
- speedy56
- Legenda
Ovo je ovak i onak samo nova livreja (valjda,meni je svaka Repsolka svake godine ista kao i ona prošle ) na motoru s kraja prošle sezone.
Možda i osvane nešto novoga na Hondi.
Možda i osvane nešto novoga na Hondi.
- popeye
- Veteran
ne pratim tolko motogp ali sta ovo znaci-dominacija u najavi?
"Drivers don't come to the race track to make friends. You come here to get the trophy."
- Cuky
- Moderator
Moglo bi biti... ono što sam gledao do sada po youtubeu i brzinski čitao članke... Honda izgledala ok, Yamaha izgledala ok na simulacijama utrke (barem Vinalesova) i onda došao Petruci i svi ostali u čudu
- popeye
- Veteran
jos je to Petruci sta ce biti kad preuzme Dovi...
- Cuky
- Moderator
Dovi je bio nešto sporiji od njega. Točnije 3 desetinke i to je bilo dovoljno za 4. mjesto. 2. i 3. mjesto zauzimaju još dva Ducatija, oba u bojama Pramac ekipe. Najbrži ne-Ducati bio je Vinales na Yamahi, zaostao 4 desetinke za Petruccijem
- speedy56
- Legenda
Ne igraju tu ulogu vremena koliko tempo u utrci, a tu su najbolji bili Vinales i Rins (najviše vremena unutar 1:59).
Da ne govorimo da Marquez već nakon pol dana mora prestati voziti zbog operacije ramena, Crutchlow je također limitiran zbog gležnja, maltene jedini zdrav vozač na Hondi za 2019. je Bradl, a on je ipak samo test vozač. Honda ima novi motor i navodno su zadovljni s njime, kao da je dosta smirio temperament motocikla, tak da treba pričekati i vidjeti kaj oni imaju.
A i o tome koliko treba gledati rezultate testova najbolje govori ona 2017. u kojoj je Vinales već i prije prve utrke "bio prvak", da bi na kraju uzeo koju pobjedu na početku, Rossi pobijedio u Assenu i Yamaha od onda sve do Phillip Islanda prošle godine nebi uzela nijednu pobjedu, a o borbi za naslov da ne govorim...
Da ne govorimo da Marquez već nakon pol dana mora prestati voziti zbog operacije ramena, Crutchlow je također limitiran zbog gležnja, maltene jedini zdrav vozač na Hondi za 2019. je Bradl, a on je ipak samo test vozač. Honda ima novi motor i navodno su zadovljni s njime, kao da je dosta smirio temperament motocikla, tak da treba pričekati i vidjeti kaj oni imaju.
A i o tome koliko treba gledati rezultate testova najbolje govori ona 2017. u kojoj je Vinales već i prije prve utrke "bio prvak", da bi na kraju uzeo koju pobjedu na početku, Rossi pobijedio u Assenu i Yamaha od onda sve do Phillip Islanda prošle godine nebi uzela nijednu pobjedu, a o borbi za naslov da ne govorim...
- Cuky
- Moderator
Te 2017 Yamaha je možda imala i najjači paket u prvom dijelu sezone. Honda i Ducati su opako radili i našli neke "trikove", legalne naravno, sa podešavanjima softvera i odjednom preskočili Yamahu. Već gotovo dvije godine Yamaha gubi na kočenju, a još puno više na ubrzanjima iz zavoja gdje fali trakcije. Navodno su na tome radili za novu sezonu. Vozači su bili zadovoljni na prvim vožnjama... al vidjet ćemo kad krenu za ozbiljno. Al ja nekako imam dojam da će ove godine ili Dovi napokon osvojiti naslov ili će Lorenzo napraviti što i Rossi pa imati naslove na Yamahi i Hondi
- speedy56
- Legenda
Meni isto nekak vuče na Dovija.
Ducatti neće postati lošiji motor samo tak, čak štoviše, čini se da je još bolji nego prošle godine. Niti Marquez niti Lorenzo neće biti 100% fti za početak sezone + Lorenzu već sad fali 3 dana na novom motoru, tako da mislim da bi Dovi tu mogao i morao ukrasti solidne bodove.
Rinsu će vjerojatno faliti malo iskustva, a i mislim da Suzuki neće odmah biti na razini Đukca i Honda (kamo sreće da budu...)
Za Yamahu neću ništa prognozirati, dosta je ovih 2 godine škole s njima
Ducatti neće postati lošiji motor samo tak, čak štoviše, čini se da je još bolji nego prošle godine. Niti Marquez niti Lorenzo neće biti 100% fti za početak sezone + Lorenzu već sad fali 3 dana na novom motoru, tako da mislim da bi Dovi tu mogao i morao ukrasti solidne bodove.
Rinsu će vjerojatno faliti malo iskustva, a i mislim da Suzuki neće odmah biti na razini Đukca i Honda (kamo sreće da budu...)
Za Yamahu neću ništa prognozirati, dosta je ovih 2 godine škole s njima
- Cuky
- Moderator
Jedan nježni highside za Lorenza u FP3
http://www.motogp.com/en/video_update/2 ... s-into-fp3
Par minuta kasnije i Marquez je nastavio sa svojim "barem jedan pad u vikendu" ritmom
http://www.motogp.com/en/video_update/2 ... ut-of-fp3/
BUMP: Rossi je banana, barem na ovom prvom vikendu. Vinales uzeo pole, on na toj istoj Yamahi tek 14.
http://www.motogp.com/en/video_update/2 ... s-into-fp3
Par minuta kasnije i Marquez je nastavio sa svojim "barem jedan pad u vikendu" ritmom
http://www.motogp.com/en/video_update/2 ... ut-of-fp3/
BUMP: Rossi je banana, barem na ovom prvom vikendu. Vinales uzeo pole, on na toj istoj Yamahi tek 14.
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferari
Šta znam...ili je podesio Motickl više na utrku da ne jede gume(ili nešto slično...šta znam...) ili je matori definitivno matori
- Cuky
- Moderator
Ako se ne varam ugovor ima do kraja 2020. Koliko god da je čovjek legenda nadam se iskreno da nakon toga neće nastaviti kao vozač Yamahe. Yamaha je već izgubila nekoliko vozača koje je imala pod svojim okriljem u satelitskoj ekipi koji su mogli biti jako dobra zamjena za njega. Nadam se da se neće isto dogoditi sa Morbidellijem koji je sad u njihovoj satelitskoj ekipi. Osobno mislim da bi on mogao biti dobar partner Vinalesu