Misliš dnevne?

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Misliš dnevne?
Ne trebaš se pravdati, ali bilo bi dobro da ako nešto tvrdiš da to potkrijepiš nečim suvislim.popeye je napisao/la: 15 ožu 2019, 13:33 joj Caki mucis me listam na facebooku i naisao sam na Fetla koji 'cmizdri' ne trebam se nikom ovde pravdati.
Asked by Sky F1 if he was surprised by Mercedes' fast form, Vettel dismissed the pre-season pessimism from the Silver Arrows camp as "bull****".
Vettel continued: "They looked very strong - and a lot stronger than they claimed before the weekend.
"They were in a league of their own."
But Vettel added he was confident Ferrari could add performance through the rest of the weekend.
Misliš kad odvrnu PU, ja čisto sumljam da im toliku prednost daje PU ako imaju prednost u PU to je 0,1s maksimalno 0,2s u odnosu na Ferrari, jedino ako se nešto drastično nije promjenilo u međuvremenu kada je u pitanju PU, po mom mišljenju razlika dolazi zbog boljeg razumjevanja bolida, setupovanje bolida, boljeg iskorištavanja guma, boljeg mehaničkog gripa i bolje aerodinamike, po meni najmanji je tu problem Ferrarijeva PU.mrd je napisao/la: 16 ožu 2019, 09:07 Reakcija ferrarijevog pitwalla nakon prvih krugova u q3 sve govori. Rano je još govoriti, vidićemo kako to sve izgleda sutra ali kad ga mečka odvrne u q3 ostali mogu samo da gledaju.
Razlog?