Eh sorry, iskreno naletio sam na slican komentar na f1technicalu i nisam ni skuzio da si napisao "moj post". Evo nemoj se uvrijedit, NHF. Nije mi pametno miješat posao i tipkanje na forumu. Eto stavljam mandat na raspolaganje ako sam toliko zagriješio.gjoko-mkd je napisao/la: 10 pro 2020, 19:22Nije tačno....ovo su čisto moje reči na srpskom forumu.F1NAC je napisao/la: 10 pro 2020, 18:53 prekopirao post koji je prekopiran i preveden s f1technicala haha
Ko ne veruje neka pogleda, na celi topik oko Ferarija godinama pišem moje lično mišljenje o Ferariju, nekad i prenesem info sa drugih foruma. Ali moje je moje...
Ovo je za mene čista uvreda.....je ipak sam neki inženjer i ja( dupl.el.inženjer)
http://pole-position.rs/forum/viewtopic ... start=1240
Još jednom isprike. Inzinjer sam i sam tako da jos jednom ako sam te uvrijedio, povlačim svoje gornje riječi.
EDIT:
Louis Camilleri je zbog privatnih razloga istupio od dužnosti CEO Ferrarija. Njegovo mjesto ce zasad držat Elkann dok odbor ne donese odluku ko će mjenjat Camilleria.

Srećom pa je nećemo puno gledati kao što ni standardni crni ili bijeli Mission Winnow nismo gledali prošlih sezona na podosta utrka
 Srećom pa je nećemo puno gledati kao što ni standardni crni ili bijeli Mission Winnow nismo gledali prošlih sezona na podosta utrka