Mladen Jergović je napisao/la:Najbolje rezutate za Minardi postizao je Talijan Pierluigi Martini koji je dva puta bio četvrti 1991. (u Imoli i Estorilu) s modelom M191, pogonjenim Ferrarijevim V12 motorom. Možda treba spomenuti i drugo mjesto u startnom poretku, opet Martijnija, ali u Phoneixu 1990., s modelom M189, ovaj put s Cosworthom V8.rs28 je napisao/la:gos Jergovic imam jedno cudno pitnje ako imate infomaciju koj je najbolji plasman minardija hvala
Minardi je jednom vodio Grand Prix utrku - jedan krug u Estorilu 1991. (s Martinijem), nakon što su veliki otišli u boksove.
Usput, Webber je u Melbourneu 2002. bio peti, što je, naravno, jedan od boljih Minardijevih rezultata uopće.
Evo i mene u "stilu" Rindta. Ne hvalim se, no korigirao bih Mladena, prije nego što to učini "naš Senna". Martini je u više sezona vozio Minardi i bio njegova stalna pojava od njegovog debitiranja ´85. do potkraj 80-ih i početkom 90-ih, no mlađahni Christian Fittipaldi je na otvaranju sezone ´93. u Južnoj Africi u Minardiju M193 sa Fordovim HBC6 motorom osvojio odlično 4. mjesto sa po meni najboljim Minardijem ikada. Nadam se da ovo neće prerasti u pretraživanje novih rezultata nezaboravljenog Minardija... Pozdrav!