Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
blazenko

Post Postao/la blazenko »

I još nešto, da sam ja bio na mjestu Masse, Alonso bi završio na bageru, to je moja osobnost, ali taj klinac to nije napravio jer je svjestan da onaj pijanac nije donio nikakve bodove momčadi pa je to napravio on! Zbog toga mu kapa dolje!! Inače neke vozače cijenim samo kao vozače, a neke i kao ljude. Najveća guba mi je Kubica, mislim daleko najpošteniji!!
brainstorm
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la brainstorm »

blazenko je napisao/la:I još nešto, da sam ja bio na mjestu Masse, Alonso bi završio na bageru, to je moja osobnost, ali taj klinac to nije napravio jer je svjestan da onaj pijanac nije donio nikakve bodove momčadi pa je to napravio on! Zbog toga mu kapa dolje!! Inače neke vozače cijenim samo kao vozače, a neke i kao ljude. Najveća guba mi je Kubica, mislim daleko najpošteniji!!
Jedino Massa može pomoći Kimiju da osvoji naslov prvenstveno timskim radom. U ovakvoj situaciji kada je gurnut u drugi plan vozi samo za sebe jer se prema njemu Ferrari odnosi kao prema drugorazrednoj robi.
Kimiju će ta Massina pomoć sigurno trebati. A onda neznam.
Stay on top but remain from the underground.
McLewis
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

u početku kad je massa bio bolji su njega favorizirali u momčadi a sad kad je počeo derat massu svi favoriziraju kimija!!! dajte molim vas!!! i kakve to veze ima što je kimi pijanac ako dobro vozi!!! on bi i pijan vozio bolje od masse!!!!!!!!!!
McLaren u <3
ipenezi3
Početnik
Početnik

Post Postao/la ipenezi3 »

*silberpfeil je napisao/la:u početku kad je massa bio bolji su njega favorizirali u momčadi a sad kad je počeo derat massu svi favoriziraju kimija!!! dajte molim vas!!! i kakve to veze ima što je kimi pijanac ako dobro vozi!!! on bi i pijan vozio bolje od masse!!!!!!!!!!
Ma naravno da bi vozio bolje od Masse, Kimi je malo slabiji od Alonsa, no puno bolji od Masse!
Penza
Blizankičke

Post Postao/la Blizankičke »

ipenezi3 je napisao/la:Ma naravno da bi vozio bolje od Masse, Kimi je malo slabiji od Alonsa, no puno bolji od Masse!
Gle, navijam za Kimija...al nemreš baš tak...ak je Massa tolko lošiji zakaj je onda on u ukupnom poretku ispred Kimija?! Dečko ne vozi tak sjajno, al nije ni baš tolko loš...da mi je simpatičan, to DEFINITIVNO NIJE, al nemrete ga ni tak pljuvat!
A dal je bolji Alonso il Kimi :roll: (mislim, Alonso je dvostruki svjetski prvaka pa to možda glupo zvuči)...to bi se moglo utvrdit da se posjednu u iste bolide...Alonso ima više sreće od Kimija, to ziher!
danco

Post Postao/la danco »

massa je dobar vozač ali ipak nije kimi s tim se slažem ali nemojte pljuvat po čovjeku kao da on ništa nezna.............................
pozz
Cibalia VKCI!!!
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

danco je napisao/la:massa je dobar vozač ali ipak nije kimi s tim se slažem ali nemojte pljuvat po čovjeku kao da on ništa nezna.............................
pozz
ipak nije kimi haha.............

meni je massa puno draži vozać i želio bi da ovu sezonu završi ispred kimija............no naravno samo ako će ferrari biti prvak..............
1982 UCV 1919
brainstorm
Test vozač
Test vozač

Blizankičke je napisao/la:
ipenezi3 je napisao/la:Ma naravno da bi vozio bolje od Masse, Kimi je malo slabiji od Alonsa, no puno bolji od Masse!
Gle, navijam za Kimija...al nemreš baš tak...ak je Massa tolko lošiji zakaj je onda on u ukupnom poretku ispred Kimija?! Dečko ne vozi tak sjajno, al nije ni baš tolko loš...da mi je simpatičan, to DEFINITIVNO NIJE, al nemrete ga ni tak pljuvat!
A dal je bolji Alonso il Kimi :roll: (mislim, Alonso je dvostruki svjetski prvaka pa to možda glupo zvuči)...to bi se moglo utvrdit da se posjednu u iste bolide...Alonso ima više sreće od Kimija, to ziher!
Ma treba sve vozače staviti u iste bolide pa da se vidi tko je tko. Formula 1 mi nikad nije bila previše fer.
Tifosina
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tifosina »

[Ma treba sve vozače staviti u iste bolide pa da se vidi tko je tko. Formula 1 mi nikad nije bila previše fer.[/quote]

Potpuno se slažem. Daj svima isti bolid, pa da vidimo tko je majstor. :D
Ne prepiri se s budalom- ljudi možda neće
uočiti razliku.
alen34

Post Postao/la alen34 »

Massa nije mi mrzak ali isto nije mi bas ni drag. Kao sto mnogi kazu dobar je kada mu je i bolid dobar.
os-ferrari

Post Postao/la os-ferrari »

meni je massa puno draži vozać i želio bi da ovu sezonu završi ispred kimija............no naravno samo ako će ferrari biti prvak.............[quote]

iz tvojih usta u bozij usi!! ;))[/quote]
Dr. DJ
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari-Massa

Post Postao/la Dr. DJ »

brainstorm je napisao/la:
Ma treba sve vozače staviti u iste bolide pa da se vidi tko je tko. Formula 1 mi nikad nije bila previše fer.

nije to onda to...........u tome i je čar neko je dobar u lošem bolidu....pa neka se probije......ak ne jebiga...........nemogu svi biti legende i uspjeti..........
1982 UCV 1919
rindt

Post Postao/la rindt »

Massa nema pojma, jednostavno se nesmije dogodit prelaženje par krugova prije kraja, bez nesportskih poteza i držanje trkaće putanje u današnjoj f1 nema prelazaka znači alonso ga nije smio proći . A ako ko sumnja u to neka se prisjeti lanjskog Hungaroringa i Šumijeve vožnje koja je u zadnjem sintu taktički bila katastrofa ali vidjeli ste što znači voziti na nož i biti borac do zadnje .
slika
gogach

Post Postao/la gogach »

Uze mi rijeci iz usta :)
Tifosina
Početnik
Početnik

Post Postao/la Tifosina »

Iako je Kimi bolji vozač od Masse ( i meni totalno cool tip), Massa mi je nekako draži. Stalno mislim da on može i bolje voziti, mada sam se u
prošloj utrci malo razočarala. :(
Držim mu fige.
Ne prepiri se s budalom- ljudi možda neće
uočiti razliku.
brainstorm
Test vozač
Test vozač

rindt je napisao/la:Massa nema pojma, jednostavno se nesmije dogodit prelaženje par krugova prije kraja, bez nesportskih poteza i držanje trkaće putanje u današnjoj f1 nema prelazaka znači alonso ga nije smio proći . A ako ko sumnja u to neka se prisjeti lanjskog Hungaroringa i Šumijeve vožnje koja je u zadnjem sintu taktički bila katastrofa ali vidjeli ste što znači voziti na nož i biti borac do zadnje .
Alonso je bio puno brži od Masse na kiši i stalnom obranom riskirao bi izljetanje. Nije izdržao pritisak a mislim da nebi niti jedan Schumacher.
Massa vozi koliko mu daju a ne koliko može.
muamert
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la muamert »

rindt je napisao/la:Massa nema pojma, jednostavno se nesmije dogodit prelaženje par krugova prije kraja, bez nesportskih poteza i držanje trkaće putanje u današnjoj f1 nema prelazaka znači alonso ga nije smio proći . A ako ko sumnja u to neka se prisjeti lanjskog Hungaroringa i Šumijeve vožnje koja je u zadnjem sintu taktički bila katastrofa ali vidjeli ste što znači voziti na nož i biti borac do zadnje .
Massa sigurno nije kvalitet Schumachera, ali reci za bilo kojeg vozaca u F1 da nema pojma je opca neupucenost u F1. Tako da to prijatelju ipak ne stoji.

Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari

"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III

"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Alonso je bio puno brži od Masse na kiši i stalnom obranom riskirao bi izljetanje. Nije izdržao pritisak a mislim da nebi niti jedan Schumacher.
da je schumacher vozio ja mislim da nebi ni bilo pritiska na njega jer su i on i alonso gazili sve pred sobom po kisi
McLaren u <3
brainstorm
Test vozač
Test vozač

*silberpfeil je napisao/la:
da je schumacher vozio ja mislim da nebi ni bilo pritiska na njega jer su i on i alonso gazili sve pred sobom po kisi
Da je Schumacher vozio jedan od njih nebi završio utrku a možda do toga ni nebi došlo jer je Michael specijalist za kišu.
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Nisam siguran koje je to godine bilo u Brazilu ali M. Schumacher se izvrtio čopor puta nakon što je počela padat kiša i to sve na kišnim gumama.
No sada, bez uvrede ali čini mi se da više mu baš i ne bi išlo tako dobro po kiši kak je to prije bilo, htjeli vi to priznat ili ne ali godine nose svoje.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Zweki je napisao/la:Nisam siguran koje je to godine bilo u Brazilu ali M. Schumacher se izvrtio čopor puta nakon što je počela padat kiša i to sve na kišnim gumama.
No sada, bez uvrede ali čini mi se da više mu baš i ne bi išlo tako dobro po kiši kak je to prije bilo, htjeli vi to priznat ili ne ali godine nose svoje.
ko će ga znat!!! ja znam da je jedini on na bridgestone gumama prosle godine bio na kvalama medju prvih 10. i to 6. dok je massa bio 20 mislim
Zadnja izmjena: McLewis, dana/u 29 srp 2007, 15:20, ukupno mijenjano 1 put.
McLaren u <3
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

Zweki je napisao/la:Nisam siguran koje je to godine bilo u Brazilu ali M. Schumacher se izvrtio čopor puta nakon što je počela padat kiša i to sve na kišnim gumama.
to ti je bilo 2003. ;)
rindt

Post Postao/la rindt »

*silberpfeil je napisao/la:
brainstorm je napisao/la: Alonso je bio puno brži od Masse na kiši i stalnom obranom riskirao bi izljetanje. Nije izdržao pritisak a mislim da nebi niti jedan Schumacher.
Da je Schumacher vozio jedan od njih nebi završio utrku a možda do toga ni nebi došlo jer je Michael specijalist za kišu.
O tome se radi ,srcem treba nadoknadit neke druge mane, kao što je nekad radio Gilles, malo poslije Mansel i mnogi drugi.
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Moja lista pet najboljih F1 vozača ide ovako:
1. Fernando Alonso
2. Kimi Räikkönen
3. Lewis Hamilton
4. Robert Kubica
5. Jenson Button

Najkompletniji karakter on današnjih vozača za mene je također Alonso, koji je vrlo inteligentan i skroman momak privatno.
ovo je poredak 5 naj boljih vozaca danas prema mladenovom misljenju!!!
zanimljivo je da felipe massa nije medju njima
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

i dobro.
To je njegovo misljenje
slika
Odgovori