Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
imenjak

Post Postao/la imenjak »

ivana.zagreb je napisao/la:
imenjak je napisao/la:
Scuderia je napisao/la: bravo
kaj nije? masa se preobrazio u negativca odkad mu ovaj mentor.
molim te odi na you tube i pogledaj kak je massa vozio prije negoli je došao u ferrari
imenjak je napisao/la:za mene ono nije bila borba vec nesportski potez kao sto je i alonso pokazivao posle trke
gle ti si mclarenovac tebi je to nesportska vožnja (iako vjerujem da bi ga jače puknul da ga je htio izbaciti :idea: ) mi smo ferrarijevci nama je to nesreća

znaći čim netko (bilo tko) dodirne fernandinha bit će ne fer borba i svi bi ga htjeli zgurat sa staze
:roll:

ajde malo pogledaj ovdje ima tema o tome šta se dogodilo na vn europe i netko je stavio filmić...pa vidi što su sudari i namjerna izbacivanja sa staze
pa mi se onda javi
ne treba ja da nista vidim kad znam kako se odigralo i sta je alonso gestulirao onom kamermanu. masa je kriv i tacka. a da je kojim slucajem alonso odustao bio bi i kaznjen.
jedan je Alonso
pospani gad
Veteran
Veteran
Ja sam: Vozač
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Ima nešto u tom malom Brazilcu........ nije Senna..... ali prži bolje od Barrichella......... mali je fighter........ ako ostane dovoljno dugo u Ferrariju.... ima jedan naslov........
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

imenjak je napisao/la:
ivana.zagreb je napisao/la:
imenjak je napisao/la: kaj nije? masa se preobrazio u negativca odkad mu ovaj mentor.
molim te odi na you tube i pogledaj kak je massa vozio prije negoli je došao u ferrari
imenjak je napisao/la:za mene ono nije bila borba vec nesportski potez kao sto je i alonso pokazivao posle trke
gle ti si mclarenovac tebi je to nesportska vožnja (iako vjerujem da bi ga jače puknul da ga je htio izbaciti :idea: ) mi smo ferrarijevci nama je to nesreća

znaći čim netko (bilo tko) dodirne fernandinha bit će ne fer borba i svi bi ga htjeli zgurat sa staze

ajde malo pogledaj ovdje ima tema o tome šta se dogodilo na vn europe i netko je stavio filmić...pa vidi što su sudari i namjerna izbacivanja sa staze
pa mi se onda javi
ne treba ja da nista vidim kad znam kako se odigralo i sta je alonso gestulirao onom kamermanu. masa je kriv i tacka. a da je k
ojim slucajem alonso odustao bio bi i kaznjen.
a da te pitam:Sta bi bilo da je Alonso to napravio?
Hvalio bi ga na sav glas.
Da je to Massa htio napraviti,vjeruj mi i on i Alonso bi isli van staze.
slika
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Scuderia je napisao/la:
imenjak je napisao/la:
ivana.zagreb je napisao/la: molim te odi na you tube i pogledaj kak je massa vozio prije negoli je došao u ferrari

pa mi se onda javi
ne treba ja da nista vidim kad znam kako se odigralo i sta je alonso gestulirao onom kamermanu. masa je kriv i tacka. a da je k
ojim slucajem alonso odustao bio bi i kaznjen.
a da te pitam:Sta bi bilo da je Alonso to napravio?
Hvalio bi ga na sav glas.
Da je to Massa htio napraviti,vjeruj mi i on i Alonso bi isli van staze.
Ja nisam fan masse i bas suprotno bas mi je jedan od antipaticnijih vozaca ali NIKAKO nemogu reci da je namjerno gurao alonsa vec je to mogao izbjeci da je ostavio malo vise prostora a sta je stvarno bilo zna samo felipe
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator

ma najbolje da je otisao u travu
slika
Tifosina
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Tifosina »

imenjak je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
imenjak je napisao/la:schumi je samo produbio njegovu bezobraznost.
bravo
kaj nije? masa se preobrazio u negativca odkad mu ovaj mentor.

Ako ne voliš Schumija i Massu to je tvoja stvar i na to imaš pravo, ali
daj malo realno gledaj situaciju. Šta je Massa trebao otići u travu i propustiti Alonsa?
:lud:
Ne prepiri se s budalom- ljudi možda neće
uočiti razliku.
imenjak

Post Postao/la imenjak »

ma masa je skreno u alonsa to se videlo kao dan. neko me je pitao sta bi bilo da je to alonso uradio, e pa alonso je fer igrac i tako nesto ne radi.
jedan je Alonso
Scuderia
Moderator
Moderator

ma kazem ja.
trebao je massa lijepo otici u travu da ga ovaj moze obici.
slika
imenjak

Post Postao/la imenjak »

e pa sad banalizujes stvar.
jedan je Alonso
blazenko

Post Postao/la blazenko »

:oops: I šta ste utvrdili, je li čovjek dobro vozi ili ne??????
FERNANDO4EVER

Post Postao/la FERNANDO4EVER »

*silberpfeil je napisao/la:sa dobrim bolidom svatko može pobijedit!!!! pobijedio je kad je imao pole a kad starta odozada nema ga nigdje
ne može svatko pobijedit s dobrim bolidom...po toj logici bi i mene mogli stavit u ferrari ili mclaren mercedes i ja bi pobijedila ( a recimo alonsa i balicu staviš u neki lošiji bolid...ma daj...
SIEMPRE CON NANO
Scuderia
Moderator
Moderator

blazenko je napisao/la::oops: I šta ste utvrdili, je li čovjek dobro vozi ili ne??????
naravno(barem po meni)
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Scuderia je napisao/la:
blazenko je napisao/la::oops: I šta ste utvrdili, je li čovjek dobro vozi ili ne??????
naravno(barem po meni)
po meni vozi dobro ali ne toliko dobro da vozi za tako jaku momcad
McLaren u <3
FERNANDO4EVER

Post Postao/la FERNANDO4EVER »

*silberpfeil je napisao/la:
Scuderia je napisao/la:
naravno(barem po meni)
po meni vozi dobro ali ne toliko dobro da vozi za tako jaku momcad
ma da je u nekoj drugoj momčadi ne bi ga ni primjetili
SIEMPRE CON NANO
rindt

Post Postao/la rindt »

muamert je napisao/la:
rindt je napisao/la:Massa nema pojma, jednostavno se nesmije dogodit prelaženje par krugova prije kraja, bez nesportskih poteza i držanje trkaće putanje u današnjoj f1 nema prelazaka znači alonso ga nije smio proći . A ako ko sumnja u to neka se prisjeti lanjskog Hungaroringa i Šumijeve vožnje koja je u zadnjem sintu taktički bila katastrofa ali vidjeli ste što znači voziti na nož i biti borac do zadnje .
Massa sigurno nije kvalitet Schumachera, ali reci za bilo kojeg vozaca u F1 da nema pojma je opca neupucenost u F1. Tako da to prijatelju ipak ne stoji.

Pozdrav
Moj Muamerte, kakav je Massa vozač danas je na ovom forumu odgovor dao Najveći među nama g. Mladen , a meni napisati da sam neupućen u F1 to je uvreda, pročitaj temu "kada ste počeli pratiti F1" , pa pročitaj moj post pa se onda ispričaj meni koji je već bio na utrkama F1, koji je ove godine bio u Monacu i ide u Monzu, pa ako bog da i dogodine bar 2 puta, i to sve o svom trošku.

A pošto vidim da si totalno neupućen u zbivanja u F1, sječaš li se isto jednog brazilca Pedra Diniza koji je vozio u F1, znaš zašto je vozio ? Samo zato što mu je tata plaćao mjesto , i to na način što mu je tata imao najveći lanac supermarketa u Brazilu, pa je PARMALAT kupio mjesto sinu u bolidu, a u tatinim supermarketima se prodavao isključivo Parmalat. Vozača kao massa ima more, niti smrde niti mirišu, Brazil je ogromno tržište i uvjek će biti staza u Brazilu i vozača iz Brazila .
slika
Đuro

Post Postao/la Đuro »

Massa ne zaslužuje mjesto u Ferrariju, to je moje osobno mišljenje.

On je vozač taman tamo negdje za Toyotu da je razvija i usavršava. ;)
Hamilton
Test vozač
Test vozač
Kontakt:

Post Postao/la Hamilton »

po meni vozi vrlo dobro...
slika
blazenko

Post Postao/la blazenko »

Ne znam za vas, ali mene čudi da tako prosječan vozač kao Massa uopće vozi za Ferrari, tim više što su iskrcali brdo love za Kimija. Mislim da je mali tako loš da bi već davno dobio pedalu, a Ferrari bi kupio nekog boljeg. No, izgleda da je ova sezona u Ferrariju podređena Kimiju kako bi osvojio prvenstvo, a sve ne ide po planu jer Kimi ne ostvaruje planirane rezultate.
Emerson Fittipaldi
Početnik
Početnik
Navijam za: McLaren

Post Postao/la Emerson Fittipaldi »

blazenko je napisao/la:Ne znam za vas, ali mene čudi da tako prosječan vozač kao Massa uopće vozi za Ferrari, tim više što su iskrcali brdo love za Kimija. Mislim da je mali tako loš da bi već davno dobio pedalu, a Ferrari bi kupio nekog boljeg. No, izgleda da je ova sezona u Ferrariju podređena Kimiju kako bi osvojio prvenstvo, a sve ne ide po planu jer Kimi ne ostvaruje planirane rezultate.
platili Kimiju 50 mil. dolara sad nemaju para za boljeg drugog vozača :lol:
Pero Perilica
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Pero Perilica »

FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:
Anything you can do, I can do better!
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Pero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:
massa bolji od kimia??? daj ne pricaj gluposti
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator

a zbog cega je kimi bolji od masse?
slika
os-ferrari

Post Postao/la os-ferrari »

[quote="Pero Perilica"]FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:[/quote]

blazen bio pero perilica!!
tko je!!!! :badgrin:
"Al" Pease
Navijam za: Jordan

Post Postao/la "Al" Pease »

Pero Perilica je napisao/la:FELIPE MASSA je bolji vozač od kimija. to bu dokazal ove godine kad bu osvojil naslov prvaka i to bu dokazal još i danas kad bu završil ispred kimija. i nemojte pljuvati po njemu samo zato kaj jergović pljuje po njemu! :evil:
I zavrsio je ispred, ali za krug iza...uberrundovan...
stipe-st

Post Postao/la stipe-st »

Razocara me Fellipe i sve vise se vidi da on nije KLASA od vozaca ka sta su Kimi i Alonso te Hamilton
Odgovori