Posljednji film
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- tvojnov2
- Početnik
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari i Gazdu
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Zadnje što sam gledao malo prije je New World Disorder 5 - Disorderly Conduct (nisam već dugo). Uglavnom nije to nikakav klasičan film već nekolicina vozača biciklića (neki od njih koštaju kao auto) koji se natjeravaju, skaču itd. Uglavnom cijela serija NWD mi je zakon. Naravno koga zanimaju extremni sportovi. 

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Iceman
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Gledao sam i ja Simpsone i Oceanovih 13 i stvarno su dobri filmovi. Dobro da si me sjetio za Umri muški 4, skroz sam zaboravio da je izašaoLeoZGB je napisao/la:Sad ovaj tjedan sam pogledao Simpsone, Oceanovih 13, Svemoguci Evan i Umri muski 4 i zacudio sam se sto mi je ovaj posljednji jos i naj bolji od tih filmova

$@Ł€: Tražite prije postanja 

- LeoZGB
- Rezervni vozač
Stvarno sam se nasmijao uz Umri muski jer u filmu ima par komicnih situacija, pa onda ima par ono totalno bullshit vratolomija a i prijevod sam imao sa neta pa asshole prevodi kao guzetina
a dic k face kao glaviću, na ovo zadnje sam se slomio i to mi je sad glavna uvreda
p.s. bravo ja skupio 100 postova

p.s. bravo ja skupio 100 postova
- muamert
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Eragon, vizuelno fin film, ali je sve vec vidjeno.
Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Evo baš sinoć uzeo u videoteci ovaj novi rocky balboa, bilo mi dosadno. Film definitivno nije na razini prva 4 djela, nije uopće nešto posebno uzbudljiv, apsolutno ništa što bi me zadivilo. To je ono što ja zovem klasično preživljavanje na staroj slavi. Po mojem mišljenju bolje da nisu ni radili ovaj nastavak.
Poz
Poz
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
da film je najlošiji od svih nastavaka....Sanel je napisao/la:Evo baš sinoć uzeo u videoteci ovaj novi rocky balboa, bilo mi dosadno. Film definitivno nije na razini prva 4 djela, nije uopće nešto posebno uzbudljiv, apsolutno ništa što bi me zadivilo. To je ono što ja zovem klasično preživljavanje na staroj slavi. Po mojem mišljenju bolje da nisu ni radili ovaj nastavak.
Poz
1982 UCV 1919
- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
Da vam iskreno kažem, serem po svim nastavcimaDr. DJ je napisao/la:da film je najlošiji od svih nastavaka....Sanel je napisao/la:Evo baš sinoć uzeo u videoteci ovaj novi rocky balboa, bilo mi dosadno. Film definitivno nije na razini prva 4 djela, nije uopće nešto posebno uzbudljiv, apsolutno ništa što bi me zadivilo. To je ono što ja zovem klasično preživljavanje na staroj slavi. Po mojem mišljenju bolje da nisu ni radili ovaj nastavak.
Poz

With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Monti PajtonovciDr. DJ je napisao/la:zadnji film koji sam gledo je bio monthy phyton the brians life.......film je neka vrsta crnoga humora i parodije.....ali je odlićan za nasmijati...............

"U potrazi za svetim gralom" je legendaran, kome se svidja ovako malo "engleski" humor a nije gledao, obavezno gledati Pajtonovce.
Zadnje sam gledao Scorceseov The Departed, Jack Nicholson, Di Caprio, Matt Damon... Jako dobar, sve mi se svidjelo, i glumci, i radnja, i kamera...
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- vulshok
- Rezervni vozač