Posljednji film
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
- One and only
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ako se ne varam Grimizne rijeke je triler s Jean Reno-om!?Cool Finn je napisao/la:Meni je osobno najbolji film Grimizne rijeke (The Crimson Rivers)! Mix trilera i horora, napet do kraja!
Dodajem: Lovci na ubojice (Mindhunters)
Drama dobar film.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
Da! Jean Reno i Vincent Cassel!One and only je napisao/la:Ako se ne varam Grimizne rijeke je triler s Jean Reno-om!?Cool Finn je napisao/la:Meni je osobno najbolji film Grimizne rijeke (The Crimson Rivers)! Mix trilera i horora, napet do kraja!
Drama dobar film.
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
Gledao sam film....Stvarno je odlićan.....Cool Finn je napisao/la:Da! Jean Reno i Vincent Cassel!One and only je napisao/la:Ako se ne varam Grimizne rijeke je triler s Jean Reno-om!?Cool Finn je napisao/la:Meni je osobno najbolji film Grimizne rijeke (The Crimson Rivers)! Mix trilera i horora, napet do kraja!
Drama dobar film.
1982 UCV 1919
- Biba
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- VK_Manijak
- Kontakt:
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Biba
- Test vozač
- Kontakt:
- frances
- Početnik
- Navijam za: Kimija
- Kontakt:
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
Ako želite dobar triler/horor obavezno pogledajte Saw. Može i Saw 2 i Saw 3, ali prvi dio je do jaja.
Ako želite vrh bolesnih filmova, onda obavezno pogledajte korejski uradak zvani Old boy. Malo je težak film, ali definitivno najbolesnije nešto što sam ikada gledao.
Ako želite vrh bolesnih filmova, onda obavezno pogledajte korejski uradak zvani Old boy. Malo je težak film, ali definitivno najbolesnije nešto što sam ikada gledao.

Hoću da budem drugačiji, pa stoga neću ostoju staviti na ignore listu

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Ako si ljubitelj adrenalinom nabijene jurnjave svakako ti preporučam da si pogledaš ''Brze i Žestoke'' (sva 3 dijela), ''Nestali za 60 sekundi'', ''Taxi'' (1,2,3), ''Michel Vaillant'', ''Dobar posao u Italiji''...*silberpfeil je napisao/la:ps dali tko zna nekakav slican film dje se naganjaju u takvim dobrim pilama

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
-
oldboy je jedan od bolesnijih filmova sto sam gledao. al dobar je...
a transporter 2 mi je bezveze, puno losiji od prvog dijela (koji mi je ok ali nesto posebno).
ali zato toplo preprucam "crank", isti glumac, i totalna brijacina. drogiraju ga s necim i da bi ostao ziv mora odrzat visoku razinu adrenalina. i tako cijeli film; bas mi je zabavan bio...
a sto se tice jurnjave autima (koje ima i crank naravno), meni je definitivno najbolja ona u "death proof". doduse to je tarantino, pa je film cudan i sigurno se nece svidit svima (meni je genijalan).
uglavnom, i ako ne volite film mora se pogledat naganjanje autima. koje traje nevjerovatno dugo, skoro zadnjih pola sata od filma, i to ne ono sa nemogucim skokovima, eksplozijama, i ubrzanjima. nego pravo razbijanje auta, izguravanje s ceste, u real timeu, bez glupih ubrzavanja, da ne spominjem da neko vrijeme i zenska stvarno visi na haubi, dok se auti udaraju. uglavnom islo se na nekakav realizam, a to mi je 10 puta bolje od "taxija" i slicnih...
nesto kao bullitt sto kazu da je najbolja jurnjava ikad...
a transporter 2 mi je bezveze, puno losiji od prvog dijela (koji mi je ok ali nesto posebno).
ali zato toplo preprucam "crank", isti glumac, i totalna brijacina. drogiraju ga s necim i da bi ostao ziv mora odrzat visoku razinu adrenalina. i tako cijeli film; bas mi je zabavan bio...
a sto se tice jurnjave autima (koje ima i crank naravno), meni je definitivno najbolja ona u "death proof". doduse to je tarantino, pa je film cudan i sigurno se nece svidit svima (meni je genijalan).
uglavnom, i ako ne volite film mora se pogledat naganjanje autima. koje traje nevjerovatno dugo, skoro zadnjih pola sata od filma, i to ne ono sa nemogucim skokovima, eksplozijama, i ubrzanjima. nego pravo razbijanje auta, izguravanje s ceste, u real timeu, bez glupih ubrzavanja, da ne spominjem da neko vrijeme i zenska stvarno visi na haubi, dok se auti udaraju. uglavnom islo se na nekakav realizam, a to mi je 10 puta bolje od "taxija" i slicnih...
nesto kao bullitt sto kazu da je najbolja jurnjava ikad...
Chuck Norris has two speeds. Walk, and Kill.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
hahaha, i ti to pratiš? moj frend je lud za time! pa sam mu uzeo prvu sezonu da uđem u štos. a izgleda super serija i hvali ju na sav glas.
zadnje pogledano, Matrix 3...ne treba komentar
a za filmove o autima...Vanishing Point (Točka Nestajanja), jedan od najjačih auto-filmova ikad.
Iskreno, nisam ga gledao cijeloga, ni orginal ni remake, ali budem ovaj tjedan. Uglavnom, cijela radnja filma je ganjanje s autima. A glavni glumac? 1970 Dodge Challenger...predivno!!
zadnje pogledano, Matrix 3...ne treba komentar

a za filmove o autima...Vanishing Point (Točka Nestajanja), jedan od najjačih auto-filmova ikad.
Iskreno, nisam ga gledao cijeloga, ni orginal ni remake, ali budem ovaj tjedan. Uglavnom, cijela radnja filma je ganjanje s autima. A glavni glumac? 1970 Dodge Challenger...predivno!!
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
sve sam prgledao osim taxi 3 i ova zadnja dva ali budem!!! hvala na savjetuFICHO je napisao/la:Ako si ljubitelj adrenalinom nabijene jurnjave svakako ti preporučam da si pogledaš ''Brze i Žestoke'' (sva 3 dijela), ''Nestali za 60 sekundi'', ''Taxi'' (1,2,3), ''Michel Vaillant'', ''Dobar posao u Italiji''...*silberpfeil je napisao/la:ps dali tko zna nekakav slican film dje se naganjaju u takvim dobrim pilama
McLaren u <3
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
- Emerson Fittipaldi
- Početnik
- Navijam za: McLaren
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
I ja to moram gledatiHamilton je napisao/la:evo neki dan sam gledo Rush Hour 3... film je zakon, i presmješan!!!!

Nevjerojatno kakve sam ja jadne sreće, već sam ga 3-4 puta nabavio. Par puta je audio na francuskom ili španjolskom, pa je snimano sa kamerom u TV

btw. ja ću mislim večeras gledati Hostel 2

.
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- muamert
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari
Evan Almighty
Dobar film.
Pozdrav
Dobar film.
Vidis ja te Langolijere trazim vec duze vremena, ali bezuspjesno. Volio bih ih opet pogledati.alonsina je napisao/la:malo sam se prisjećala djetinjstva pa sam pogledala Langolijere od Kinga...ludnica...samo sam umrla od smijeha na efekte
trenutno sam zakačena na heroese pa ne gledam filmove...
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen