ja sam jučer gledao Heroes-e do pola 4!! što bi bilo čisto u redu, da ne radim od 8!!!

prokleta serija, toliko je dobra da nisam mogao stati!!
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Dr. DJ je napisao/la:ako ćemo iskreno....ja ga nikada u potpunosti nisam pogledao....gledao sam dosta puta ali na preskokce=)
Pa ja sam ga pogledao negdje 3 puta. JEdan od boljih filmova ikad.Scuderia je napisao/la:hitler konacan pad-ja kao ljubitelj povijesti,jednostavno sam ga morao pogledati,odlican je
Dr. DJ je napisao/la:Po neznam koji put sam pogledo Green Street Hooligans...Film je prepredobar. I svatko ko ga je u prilici pogledati neka ga pogleda. Vjerujte mi nećete požaliti. Ćak niti oni koji nevole nasilje. Film ima jako dobru priću koja prati mladog Matta koji je nepravedno izbačen sa Harvarda i dolazi u Englesku gdje upada u GSE firmu West Hama gdje nevole amere, novinare i drotove....Iako im on postaje potpuno privržen i to mnogo puta dokazuje kada otkriju da je novinar nastaju problemi......
Sve u svemu mnogo emocija.....dobre šore.......i predobar glazbeni spot koji se nalazi u specijalnim dodacima filma.....