Misliš da mcm nema para ?Kenny je napisao/la:mislim da ce Rosberg preci u McM samo ako daju puno love WilliamsuHamilton je napisao/la:Kenny je napisao/la: ma za Rosberga su gluposti on ostaje u Williamsu
ja mislim da nisu baš gluposti, jer po mom, on je prvi na ljestvici vozača koje McLaren traži...
Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- shrkec
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Kenny
- Legenda
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Williams i MS
Znam da ima nego jer oni hoce da plate za Rosberga kada za Kovalainena ne moraju, a to su i moje zelje da on ostane u Williamsushrkec je napisao/la:Misliš da mcm nema para ?Kenny je napisao/la:mislim da ce Rosberg preci u McM samo ako daju puno love WilliamsuHamilton je napisao/la:
ja mislim da nisu baš gluposti, jer po mom, on je prvi na ljestvici vozača koje McLaren traži...

Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja

- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- Kenny
- Legenda
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- Kenny
- Legenda
kolko ja znam da on nema ugovor sa Renaultom za 2008. pa normalno je da onda ne moraju da nikom plateshrkec je napisao/la:da sori. krivo sam napisal . zanima me zak ne bi morali platit heikija.Kenny je napisao/la:ja ti govorim da za Heikija ne moraju platit Renaultu, dok bi za Rosberga morali platit Williamsushrkec je napisao/la:
zak bi morali platit heikija ?

- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
nisam znal da nema . ja sam mislil da ima još jednu sezonu za odradit. hvala .Kenny je napisao/la:kolko ja znam da on nema ugovor sa Renaultom za 2008. pa normalno je da onda ne moraju da nikom plateshrkec je napisao/la:da sori. krivo sam napisal . zanima me zak ne bi morali platit heikija.Kenny je napisao/la: ja ti govorim da za Heikija ne moraju platit Renaultu, dok bi za Rosberga morali platit Williamsu

- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
da, u pravu si, nema ugovor pa bi ih manje koštaloKenny je napisao/la:kolko ja znam da on nema ugovor sa Renaultom za 2008. pa normalno je da onda ne moraju da nikom plateshrkec je napisao/la:da sori. krivo sam napisal . zanima me zak ne bi morali platit heikija.Kenny je napisao/la: ja ti govorim da za Heikija ne moraju platit Renaultu, dok bi za Rosberga morali platit Williamsu
al ja mislim da u mcm malo više žele nicu nego heikkija
samo je pitanje dal bi nico nakon tak dobrih nastupa ove sezone htel biti vodonoša lewisu
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Kenny
- Legenda
Pa ako ode Nico u McM nadam se da ce bit ravnopravan sa Hamiltonom i da se ne zali na tim kao Alonso.icegirl_no1 je napisao/la:da, u pravu si, nema ugovor pa bi ih manje koštaloKenny je napisao/la:kolko ja znam da on nema ugovor sa Renaultom za 2008. pa normalno je da onda ne moraju da nikom plateshrkec je napisao/la: da sori. krivo sam napisal . zanima me zak ne bi morali platit heikija.
al ja mislim da u mcm malo više žele nicu nego heikkija
samo je pitanje dal bi nico nakon tak dobrih nastupa ove sezone htel biti vodonoša lewisu
Ko god da dođe u McM nadam se da ce imat pravo da se bori sa Hamiltonom

- Icy
- Svjetski prvak
- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
- Kenny
- Legenda
- Icy
- Svjetski prvak
- Kenny
- Legenda
Kako je Massa drugi vozac u Ferrariju kada se je ravnopravno borio za naslov sa Kimijem sve dok je imao sanse da osvoji naslovicegirl_no1 je napisao/la:to je bilo tamshrkec je napisao/la:oprostite ali moje je mišljenje da nico nikom ne treba biti vodonoša. on je bio konkurent hamiltonu u gp2.
ja sam uvjerena da ko god dođe, bil bude 2. vozač (isto kak bu massa 2. vozač u ferrariju)
Zadnja izmjena: Kenny, dana/u 03 stu 2007, 17:54, ukupno mijenjano 1 put.

- shrkec
- Rezervni vozač
- Kontakt:
mislim da nam se mišljenja razilaze pa neću više niš pisat da nas dva nej biliicegirl_no1 je napisao/la:to je bilo tamshrkec je napisao/la:oprostite ali moje je mišljenje da nico nikom ne treba biti vodonoša. on je bio konkurent hamiltonu u gp2.
ja sam uvjerena da ko god dođe, bil bude 2. vozač (isto kak bu massa 2. vozač u ferrariju)

- Icy
- Svjetski prvak
ove god da, al ja ti govorim o sljedećoj godKenny je napisao/la:Kako je Massa drugi vozac u Ferrariju kada se je ravnopravno borio za naslov sa Kimijem sve dok je imao sanse da osvoji naslovicegirl_no1 je napisao/la:to je bilo tamshrkec je napisao/la:oprostite ali moje je mišljenje da nico nikom ne treba biti vodonoša. on je bio konkurent hamiltonu u gp2.
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- Kenny
- Legenda
ima pravo shrkec idemo uicegirl_no1 je napisao/la:ove god da, al ja ti govorim o sljedećoj godKenny je napisao/la:Kako je Massa drugi vozac u Ferrariju kada se je ravnopravno borio za naslov sa Kimijem sve dok je imao sanse da osvoji naslovicegirl_no1 je napisao/la: to je bilo tam

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Vidio sam da već dugo vremena nitko nije pisal u ovoj temi,a ovo mi ej jedna od dražih, pa bi htio da opet oživimo ovu temu. Primejtil sam da postoji još jedna tema, vjerujem bespotrebno, koja se zove Vodafone McLaren Mercedes ali tamo se samo pregovaraju oko politike u Formuli 1, dio koji mene puno ne zanima. Vjerujem da vas ima takvih još. Pa bi vas lijepo molil, sve one koji navijaju za McLaren da opet pokrenemo ovu temu i imamo kvalitetne rasprave u njoj.
Glavni dio ovog sporta, koji je meni i draži, je natjecanje na stazi. pa da prokomentiram očekivanja za 2008. Čini mi se da će Mclaren i ove godine biti vrlo brz an stazi. Evo Heikki je pokazao što može na stazi, ali moramo biti malo oprezni jer je Heikki vozio jedan brzi krug, a Lewis nije. Ferrari je već standardno dobar (nažalost), a iznenađenje su Williamsi koji djeluju jako brzo.
Htio bi čuti i vaša mišljenja...
Glavni dio ovog sporta, koji je meni i draži, je natjecanje na stazi. pa da prokomentiram očekivanja za 2008. Čini mi se da će Mclaren i ove godine biti vrlo brz an stazi. Evo Heikki je pokazao što može na stazi, ali moramo biti malo oprezni jer je Heikki vozio jedan brzi krug, a Lewis nije. Ferrari je već standardno dobar (nažalost), a iznenađenje su Williamsi koji djeluju jako brzo.
Htio bi čuti i vaša mišljenja...
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
-
- Profesionalni vozač