Bio...Buxer je napisao/la:Pa nije očito jer je Renautl bio prošle godine osvajač prvenstva konstruktora a sad je znamo gdje.bmw_f1_team je napisao/la: Zar nije očito naspram koga su napredovali, prošle sezone je BMW-e bio 5-ti, ove sezone je 3-ći jer je svojim napredkom preskočio Renault i Hondu. Jasno je!
p. s.
ja ću pisati kako ja želim, TREĆA znaći množina treća momčad, tj. druga...
P.S.
ovo nisam rekao zato jer želim utjecati na to kako ćeš ti pisati nego mi izgleda nepismeno jer 5-ti (pet čitaš kao pet i dodaješ i a ne ti kako bi dobio peti) treći ne možeš napisat na taj način jer se 3 čita kao tri i ako dodaš ći onda je to trići a ne treći.
Formula 1 team - Alfa Romeo F1 Team ORLEN [C42]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Profesionalni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: BMW - Heidfeld
-
- Profesionalni vozač
BMW nakon utrke u Kini
Nick Heidfeld utrku je završio na sedmoj poziciji, dok je Robert Kubica morao odustati zbog problema sa hidraulikom.
Nick Heidfeld
„Jako sam razočaran današnjim nastupom. Napravio sam pogrešku kada sam uzeo drugi set kišnih guma. Gubio sam oko 12 sekundi po krugu. Ipak, činilo se da će biti više kiše. No ubrzo sam ponovno morao u boks. Utrka je startala dobro, odmah sam ugrabio par bodova. U četvrtom zavoju napravio sam grešku, i Liuzzi me prešao. Kasnije se kiša opet spustila, ali nisam mogao ništa. Bili smo vrlo blizu na zavojima, no na pravcima sam ga gubio.“
Robert Kubica
„Morao sam odustati zbog problema sa hidraulikom. Gubio sam kontrolu, i nisam mogao skretati, ni ubrzavati. Sve je izgledalo da ću imati dobar rezultat. Gume su igrale važnu ulogu, no na kraju smo sve izgubili, i ništa se nije isplatilo.“
Nick Heidfeld utrku je završio na sedmoj poziciji, dok je Robert Kubica morao odustati zbog problema sa hidraulikom.
Nick Heidfeld
„Jako sam razočaran današnjim nastupom. Napravio sam pogrešku kada sam uzeo drugi set kišnih guma. Gubio sam oko 12 sekundi po krugu. Ipak, činilo se da će biti više kiše. No ubrzo sam ponovno morao u boks. Utrka je startala dobro, odmah sam ugrabio par bodova. U četvrtom zavoju napravio sam grešku, i Liuzzi me prešao. Kasnije se kiša opet spustila, ali nisam mogao ništa. Bili smo vrlo blizu na zavojima, no na pravcima sam ga gubio.“
Robert Kubica
„Morao sam odustati zbog problema sa hidraulikom. Gubio sam kontrolu, i nisam mogao skretati, ni ubrzavati. Sve je izgledalo da ću imati dobar rezultat. Gume su igrale važnu ulogu, no na kraju smo sve izgubili, i ništa se nije isplatilo.“
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Vettel fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: F1
Pa Toyota za slijedeću sezonu najavljuje čuda, Renault isto tako, Toro Rosso možda postane od Ferraria B tim, tu su i Ferrari i McLaren, zar ne kotiraju svi visoko?bmw_f1_team je napisao/la:i ja se pitam...Hamilton je napisao/la:mario 01 je napisao/la:BMW - imaju veliku perspektivu za sljedeću sezonu. Mogli bi se umješat između prve tri momčadi.
kak to misliš među prve tri momčadi??
pa jel nisu oni treća(odnosno druga) momčad u prvenstvu?
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
razumijem ja tvoje navijačke emocije, ali malo realnosti!bmw_f1_team je napisao/la:Skeptični vi ili ne, budete vidjeli šta će biti...sepulctor je napisao/la:Niti Buxer niti ja nigdje nismo napisali da je BMW loš, da nije treći, da nije napredovao više nego što je očekivao...cijela poanta priče je u tome da sam/smo skeptični da će sljedeće godine moći pobjeđivati. Preko pola sekunde je strašno puno u F1 za nadoknaditi. Pogotovo ako je to onih zadnjih pol sekunde.
moraš i sam priznati da je zadnjih pola sekunde najteže za nadoknaditi, a kamo li još i više, kako bi se prestigli vodeći.
i normalno je da su/smo skeptični!
ali nema potrebe toliko se vrijeđati samo jer netko ne razmišlja kao ti!
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
mario 01 je napisao/la:Pa Toyota za slijedeću sezonu najavljuje čuda, Renault isto tako, Toro Rosso možda postane od Ferraria B tim, tu su i Ferrari i McLaren, zar ne kotiraju svi visoko?bmw_f1_team je napisao/la:i ja se pitam...Hamilton je napisao/la:
kak to misliš među prve tri momčadi??
pa jel nisu oni treća(odnosno druga) momčad u prvenstvu?
neznam sad koliko je to moguće za ostvarit(pogotovo ono u vezi sa Toyotom), ali bez obzira na sve to ja i dalje misilm da će oni bit treća momčad sljedeće sezone...

-
- Profesionalni vozač
Realno je to, sto oni misle da je BMW-e treća momčad zahvaljujući tome sto su Renault i Honda nazadovali... to mi uopće neide u glavu, to razmišljanje, oni su treći svojom zaslugom.. a ne time sto su ovi nazadovali... pola sekunde je puno, naravno to priznajem, ali ja mislim da BMW-e to može sustić ili čak prestić... ja nikog nevrijedjam, nego oni mene vrijedjaju... disleksijaMagic Alonso je napisao/la:razumijem ja tvoje navijačke emocije, ali malo realnosti!bmw_f1_team je napisao/la:Skeptični vi ili ne, budete vidjeli šta će biti...sepulctor je napisao/la:Niti Buxer niti ja nigdje nismo napisali da je BMW loš, da nije treći, da nije napredovao više nego što je očekivao...cijela poanta priče je u tome da sam/smo skeptični da će sljedeće godine moći pobjeđivati. Preko pola sekunde je strašno puno u F1 za nadoknaditi. Pogotovo ako je to onih zadnjih pol sekunde.
moraš i sam priznati da je zadnjih pola sekunde najteže za nadoknaditi, a kamo li još i više, kako bi se prestigli vodeći.
i normalno je da su/smo skeptični!
ali nema potrebe toliko se vrijeđati samo jer netko ne razmišlja kao ti!

- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Kraj sezone, BMW drugi (smatram ih trećim). Ja sam više nego zadovoljan! Čak su premašili moja očekivanja jer sam prije sezone mislil budu se krvavo borili s Renault-om za to treće mjesto, na kraju su ga ipak dobili bez pol muke. Svala čast Heidfeldu (vrijedni i postojani sakupljač bodova) i Kubici (neosporan talent) kaj su nama BMW-ovcima priuštili puno puta razvučeni osmijeh na licima ove sezone. A sljedeće sezone ajmo i po tu pobjedu!
BMW POWER!!!

BMW POWER!!!

Keep your friends close...but your enemies closer!!!
-
- Profesionalni vozač
Meni suze od dragosti teku... preći 100 bodova im je bio cilj, uspjeli su to danas... Savršeno... Heidfeldu najveće zahvala koja postoji, najbolji je vozač... dokazuje to iz utrke u utrku.... Kubica talent jako dobar talent... koji će zasigurno biti ogromno primjećen u Formuli 1... i Nick i Robert su zaslužili svaku pohvalu ove sezone... hvala im na odličnim rezultatima i što su me veselili oličnim nastupim... BMW Sauber F1 Team the best forever! doći će ta pobjeda sljeeće sezone... 100% 

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- rnrboi
- Početnik
- Navijam za: Kimi
-
- Profesionalni vozač
Ovako s mog gledališta: Kubica je ove sezone bio sporiji (i imao je par kiksova) od Heidfelda to je vidno... ali Kubica je stvarno dobar vozac kojeg teba izbrusiti... Heidfeld to je već... i naravno da je extra bio ove sezone... obojica su ODLIČNI i sljedeće sezone će žestoko napadati...rnrboi je napisao/la:Znam da vas puno misli tako, al meni je Heidfeld extra, puno je bolje plasiran, iako je i Kubica dobar. Evo i bodovi Heidfeld 61 Kubica 29.edo je napisao/la: svašta,pa čovjek napravi bar jedan extra potez u utrci...

i da ispravka Heidfeld-61, Kubica-39 i Vettel-1=101 bod BMW-e...

-
- Profesionalni vozač
BMW Sauber nakon utrke u Brazilu
Robert Kubica utrku je završio na petoj poziciji, dok je Nick Heidfeld na šestoj.
Robert Kubica
„Utrka je startala vrlo dobro, pogotovo nakon mog problema na kvalifikacijama. Pritiskao sam od starta, jer je strategija bila tri odlaska u boks. Sve je bilo u redu, jedino sam morao smanjiti okretaje motora, jer se previše grijao. Tada sam bio iza Rosberga, i gubio dosta vremena. Kasnije sam imao mnogo problema sa gumama, i držanjem bolida. Ipak, sve je dobro završilo.“
Nick Heidfeld
„Sakupili smo mnogo bodova, i upisali fenomenalnu sezonu. Na startu me Robert pretekao, no startao je sa čistije strane, i imao prednost. Tijekom utrke pojavile su se granulacije na gumama, što je rezultiralo sa nekoliko grešaka, no svi su imali takvih problema. Na kraju nisam mogao vjerovati da je Kimi postao svjetski prvak. Ipak, ovo je bila sjajna sezona.“
Robert Kubica utrku je završio na petoj poziciji, dok je Nick Heidfeld na šestoj.
Robert Kubica
„Utrka je startala vrlo dobro, pogotovo nakon mog problema na kvalifikacijama. Pritiskao sam od starta, jer je strategija bila tri odlaska u boks. Sve je bilo u redu, jedino sam morao smanjiti okretaje motora, jer se previše grijao. Tada sam bio iza Rosberga, i gubio dosta vremena. Kasnije sam imao mnogo problema sa gumama, i držanjem bolida. Ipak, sve je dobro završilo.“
Nick Heidfeld
„Sakupili smo mnogo bodova, i upisali fenomenalnu sezonu. Na startu me Robert pretekao, no startao je sa čistije strane, i imao prednost. Tijekom utrke pojavile su se granulacije na gumama, što je rezultiralo sa nekoliko grešaka, no svi su imali takvih problema. Na kraju nisam mogao vjerovati da je Kimi postao svjetski prvak. Ipak, ovo je bila sjajna sezona.“
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Bravo za BMW. Joj kako bi htio da naprave još jedan korak naprijed pa da gledamo sljedeće sezone četveroboj Renault, Ferrari, BMW, McLaren. Vozače stvarno imaju da bolje ne mogu ni poželjet.
Kubica je strahovito brz, a Heidfeld ima jednu impresivnu konstantnost cijele sezone.
Kubica je strahovito brz, a Heidfeld ima jednu impresivnu konstantnost cijele sezone.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
sada na kraju sezone,želim izraziti iskreeno zadovoljstvo tako dobrom sezonom za bmw i njihovim vozačim. također čestitke na drugom mjestu u konstruktorima i želim vam reprizu i sljedeće godine,naravno opet iza ferrarija. iskrene čestitke svim navijačima. bravo 

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Profesionalni vozač
hehe... budemo vidjeli oće opet biti iza Ferraria...schuey je napisao/la:sada na kraju sezone,želim izraziti iskreeno zadovoljstvo tako dobrom sezonom za bmw i njihovim vozačim. također čestitke na drugom mjestu u konstruktorima i želim vam reprizu i sljedeće godine,naravno opet iza ferrarija. iskrene čestitke svim navijačima. bravo

- zbhc
- Početnik
- Navijam za: BMW
Potpisujem, sljedeće sezone u borbu za naslov!!! Pa nek se svijet ponovo čudi!bmw_f1_team je napisao/la:hehe... budemo vidjeli oće opet biti iza Ferraria...schuey je napisao/la:sada na kraju sezone,želim izraziti iskreeno zadovoljstvo tako dobrom sezonom za bmw i njihovim vozačim. također čestitke na drugom mjestu u konstruktorima i želim vam reprizu i sljedeće godine,naravno opet iza ferrarija. iskrene čestitke svim navijačima. bravo

Keep your friends close...but your enemies closer!!!
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Evo malo o Kubici:
More to life than F1
Despite the fact that motor racing is the biggest passion in the life of BMW Sauber driver Robert Kubica, the Polish star also enjoys looking over the rest of the sporting horizon with football one of his favourite sports, with a world-class Ukrainian striker one of his favourite players.
At age 13, Robert moved to Italy in order to gather experience in the Italian Kart series, one of the most tightly fought competitions in this area of the motor sport world. The southern European enthusiasm for football, as well as an Italian club with a rich tradition, made a strong impression on the youngster.
"I became very interested in football during my time in Italy," he said on the team’s official website. "My favourite team is AC Milan, who won the Champions League last season."
Meanwhile, his football idol, Andriy Schewtschenko, played for the team from Milan for several years and is now with England's Chelsea FC.
"It's a shame," says Robert," but he is still my favourite player."
Next to his enthusiasm for football, racing plays the major part in Robert's life….
"Of course, anything to do with racing is high up on my list," he says, and admits to admiring another motorsports colleague, "I am a great fan of the Czech rally driver, Jan Kopecky."
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-