Ako nikoga nisu kaznili za takvu vožnju uz/iza/pored SC-a onda ne bi trebali ni njega. A i sama kažeš da je bolje reagirao, no još važnije pratio, ne bi toga bilo.icegirl_no1 je napisao/la:sve bi to bilo točno da je vidljivost bila normalna, al svi smo vidli da vozači nisu vidli prst pred nosom! kriv je i hamilton ali i vettel, da je brže reagiral i bolje pratil, nebi svega toga bilo
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Zweki
- Gerijatrija foruma

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Icy
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Crvenog Baruna
zaboravljaš kubicu, za taj ''sudar'' kubica uopće nije bil kriv, naravno da ga nije videl..a i bil je u idealnoj putanjiZweki je napisao/la:Ako nikoga nisu kaznili za takvu vožnju uz/iza/pored SC-a onda ne bi trebali ni njega. A i sama kažeš da je bolje reagirao, no još važnije pratio, ne bi toga bilo.icegirl_no1 je napisao/la:sve bi to bilo točno da je vidljivost bila normalna, al svi smo vidli da vozači nisu vidli prst pred nosom! kriv je i hamilton ali i vettel, da je brže reagiral i bolje pratil, nebi svega toga bilo
da, lako je nama sad pričat 'da je vettel bolje reagiral', da se netko drugi našel na njegovom mjestu, možda ishod nebi bill puno drugačiji..oba su kriva...i u svemu tome je hamiton još dobro prošel, lako se moglo desit da njega netko 'naguzi'
F1 bez Schumachera je kao atom bez jezgre

- ploc
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
Samo da se nadovezem na sve gore receno,nema direktne veze s Lewisom al koliko se sjecam kad je Montoya naprdio MS koji je bio onda prvi sve se proglasilo trkackim udesom i nikome nista tako vjerovatno uza sve sto je bilo nitko nije kriv jer je to bio trkacki udes jest pod SCarom ali bilo pa proslo.Svi su pomalo krivi i nitko nije kriv posebno zbog uvjeta na stazi.A bilo je takvih stvari i u utrkama sjetite se samo DC i MS.
- Slash
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: utrkivanje
- sepulctor
- Rezervni vozač
Mladen je deklarirani Hamiltonov fan. I što sad, mi koji nismo bi trebali past ničice na spomen njegovog lika i djela? Vrijeme će samo sve pokazati...Keith je napisao/la:Molim da svi skeptici i omalovažavatelji pročitaju novu Mladenovu kolumnu na ovom site-u.
Hvala.
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Ta mi kolmuna nije među onima koje ću pamtiti. Prvo, svoj prvi naslov Alonso je zaslužio više nego Kimi, pa tako i drugi.Keith je napisao/la:Molim da svi skeptici i omalovažavatelji pročitaju novu Mladenovu kolumnu na ovom site-u.
Hvala.
Zaključak!!!
Alonso je zaslužio više naslovu u te 2 sezone nego Kimi i Schumy.Kao šta je ove sezone Kimi zaslužio naslov više nego njih dva.
MIslim da je GLUPO prepirat se više kakav je Hamilton jer vrime će pokazat kakav je vozač.
- sepulctor
- Rezervni vozač
Majstore, to on kaže, ali...u masu primjera sam se uvjerio da to baš i nije skroz tako. Ima svoje favorite, kao i uostalom svaki čovjek. A onda je lakše naći argumente pro i kontra.Lucky je napisao/la:U dosta stvari se slažemo na forumu no koliko znam Mladen ima drugačiji pogled na ''navijanje''.sepulctor je napisao/la: Mladen je deklarirani Hamiltonov fan. I što sad, mi koji nismo bi trebali past ničice na spomen njegovog lika i djela? Vrijeme će samo sve pokazati...
On isključivo navija za formulu kao takvu i sve vozače tretira jednako bez navijačkih sklonosti a druga je stvar što on napiše u svojoj kolumi i kako neki ljudi na to gledaju.

Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
sepulctor je napisao/la:Majstore, to on kaže, ali...u masu primjera sam se uvjerio da to baš i nije skroz tako. Ima svoje favorite, kao i uostalom svaki čovjek. A onda je lakše naći argumente pro i kontra.Lucky je napisao/la:U dosta stvari se slažemo na forumu no koliko znam Mladen ima drugačiji pogled na ''navijanje''.sepulctor je napisao/la: Mladen je deklarirani Hamiltonov fan. I što sad, mi koji nismo bi trebali past ničice na spomen njegovog lika i djela? Vrijeme će samo sve pokazati...
On isključivo navija za formulu kao takvu i sve vozače tretira jednako bez navijačkih sklonosti a druga je stvar što on napiše u svojoj kolumi i kako neki ljudi na to gledaju.
ja iskreno ne mislim da je Mladen neki veliki navijač Hamiltona, već je jednostavno na neki način fasciniran njegovim talentom i vozačkim sposobnostima, pa se iz svega toga stječe dojam da je on njegov fan...

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
u potpunosti se slažem. mladen nikad nije spomenuo da je hamilton bolji od kimija npr. to bi bilo nerealno al je rekao i u pravu je da je u rangu s najboljima,pa ipak je dečko to i pokazao. a to što ga hvali je sasvim normalna stvar i nikad ga nije hvalio za nekaj što nije trebao!!! a isto je hvalio i kimija,dal bi zato trebao biti i njegov navijač?il je to nerealno komentiranje isto? inače moram priznat da mi je ovo fenomenalno što se diže tolika buka oko hamija jer se takvo nešto dizalo samo i isključivo oko najvećih!pa što onda sad to govori?Hamilton je napisao/la:
ja iskreno ne mislim da je Mladen neki veliki navijač Hamiltona, već je jednostavno na neki način fasciniran njegovim talentom i vozačkim sposobnostima, pa se iz svega toga stječe dojam da je on njegov fan...
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a po cemu hamilton i alonso nebi zasluzili naslov? pogotovo hamilton koji je u debitantskoj sezoni napravio takav rezultat? i za 2005. zasto kimi nije zasluzio naslov? mislim da su 2005. naslov zasluzili i kimi i fernando, kao i 2006. su ga zasluzili i miha i fernando a i ove sezone su sva trojica zasluzili pogotovo hamilton koji je bio debitant!!!zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Ta mi kolmuna nije među onima koje ću pamtiti. Prvo, svoj prvi naslov Alonso je zaslužio više nego Kimi, pa tako i drugi.Keith je napisao/la:Molim da svi skeptici i omalovažavatelji pročitaju novu Mladenovu kolumnu na ovom site-u.
Hvala.
Zaključak!!!
Alonso je zaslužio više naslovu u te 2 sezone nego Kimi i Schumy.Kao šta je ove sezone Kimi zaslužio naslov više nego njih dva.
MIslim da je GLUPO prepirat se više kakav je Hamilton jer vrime će pokazat kakav je vozač.
McLaren u <3
- Slash
- Veteran
Evo. Nigdje u mojem postu ne piše da tražim komentare te kolumne, niti dali se ja s tim što je u njoj izneseno slažem ili ne. Samo zamolba da pročitate, i razmislite o tome malo, a onda hoćete li se složiti s tim ili ne, u to ne ulazim.Keith je napisao/la:Molim da svi skeptici i omalovažavatelji pročitaju novu Mladenovu kolumnu na ovom site-u.
Hvala.

Hvala.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- sepulctor
- Rezervni vozač
Ono što je nerelevantno u Mladenovoj statistici je postotak pole positiona, kad se zna da on izravno ovisi o taktici vozača, ali i same momčadi. I to će i dalje biti, dok god ne ukinu takve gluposti u kvalifikacijama. Ja sam za Q1/Q2/Q3 kvale od po 15 minuta, na ispadanje, ali bez da se starta s gorivom koje se zaradi na kvalama, nego proizvoljno.
-
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Ja sam na jednom drugom forumu prošle godine (znači lipanj/srpanj 2006.)
pozvao sve koji gledaju F1 da pokušaju pogledat GP2, jer je tamo vozač koji me oduševljava. Zahvaljujući Eurosportu, pratim GP2 ove 3 godine i tu je prošlo svakakvih vozača. Jako mi se svidio mladi Rosberg, i ml. Piquet, ali Hamilton me oduševio. I iako mi je bilo drago što je došao u McLaren, ove godine su mi simpatije ipak bile na strani Alonsa. Valjda je za Hamiltona bilo; momak, tek si došao, još uvijek si "gušter", pa sam ga zato stavio malo sa strane. Ali momak vozi fantastično. Greške...koliko to vozača nije imalo greške u prvoj sezoni? Bez obzira na bolid kojeg su vozili. Greške rade i iskusniji od njega. Mislim da će ovaj momak biti vladar ovog sporta dobar broj godina. Hoće li redovito osvajati to ovisi i o bolidu, ali to je tip koji će stalno biti u vrhu F1!
pozvao sve koji gledaju F1 da pokušaju pogledat GP2, jer je tamo vozač koji me oduševljava. Zahvaljujući Eurosportu, pratim GP2 ove 3 godine i tu je prošlo svakakvih vozača. Jako mi se svidio mladi Rosberg, i ml. Piquet, ali Hamilton me oduševio. I iako mi je bilo drago što je došao u McLaren, ove godine su mi simpatije ipak bile na strani Alonsa. Valjda je za Hamiltona bilo; momak, tek si došao, još uvijek si "gušter", pa sam ga zato stavio malo sa strane. Ali momak vozi fantastično. Greške...koliko to vozača nije imalo greške u prvoj sezoni? Bez obzira na bolid kojeg su vozili. Greške rade i iskusniji od njega. Mislim da će ovaj momak biti vladar ovog sporta dobar broj godina. Hoće li redovito osvajati to ovisi i o bolidu, ali to je tip koji će stalno biti u vrhu F1!
- Slash
- Veteran
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Pa ide u Svicarsku zato sto placa i manji porez vec sto bi placao da ode u Monte Carlo.tex je napisao/la:maldi britanac, ovogodišnji vice prvak, koji je od kimija izgubio prvenstvo, samo za jedan bod u posljednoj utrci u sezoni, bio je pod pritiskom pitanjima od novinara ITV-ja Michaelom Parkinsonom kad je priznao javno da odlazi u švicarsku živjet radi manjeg poreza, ne samo radi što nema mira od novinara i drugih ljudi. a na takav odgovor Parkinsonom mu je sarkastično odgovorio: "Mislim da su vas pojedinci pogrešno savjetovali da govorite u medijima kako odlazite iz Engleske zbog napasnih novinara... Jer ako želite živjeti u Švicarskoj, onda je to samo vaš problem. Ja ne bih živio tamo niti da zarađujem 50 milijuna funti tjedno…"
takav lewisov pristup i ovaj intervju možda če ga koštati njegove zastupljenosti na otoku, pogoto sada kad se njihova nogometna momčad nije plasira na EP 2008, koji se sljedeće godine odrđava u Švicarskoj i Austrije, izbačeni od naše reprezentacije, pa će stavonici otoka tražiti bilo kakve pojedinosti u nekome, sada u lewisu i njegovim izjavama, kao što je ranije rečeno, smanjir će se njegova popularnost na otoku.
a i nebi se čudio da ga proglase da je izdajnik svog naroda kao što se radi "gluposti" od plačanje manjeg poreza. i dobro da se nije premjestio u monte carlo kamo idu svi slavni.
Osobno to bi se trebalo zabranit. Kolko samo Monte Carlo dobiva tako novca od svih sportasa koji tu placaju porez......
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
moram laganu regresiju nabacit-schumi je tako postupao kako bi imao što bolji privatan život a tu hamilton već sad vidi kolikoje pogriješio a kako će tek bit poslije....tex je napisao/la:opet je mladi britanac najzanimljiva vijest.
recimo njegova izjava o svojem bratu, što kaže: "Uvijek sam govorio: ako mislite da imate problema, mislite li da imate težak život ili vam stvari ne idu kako ste priželjkivali, pomislite samo kako je njemu…
Nicholas ima velike probleme, jer je praktički nepokretan. Definitivno ne može igrati nogomet kao što je igram, definitivno ne može voziti bicikli poput mene, niti juriti kartingom kao što ja radim. S druge strane, iznimno je pametan i u tim područjima je bolji od mene. Međutim, stalno se bori sa 100%-tnim angažmanom, stalno se diže i pada, i uvijek je nasmijan. Svega se toga sjetim kada sam na stazi. I ja imam loših utrka, ali mi nikada nije tako loše, zato uvijek pokušavam dignuti glavu i nastaviti dalje. Mislim da sam to naučio upravo od svog brata". a njegov brat Nicholas ima cerebralnu paralizu, i kako je izjavio Lewis da iz njega izvalči svu pozitivnu energiju za ići dalje.
kao što je poznato Lewisov otac je bio na svim utrkama, ali Nicholas isto znao doči koji put na koju utrku da gleda svojeg brata kako se on naganja po stazi. i kao što možemo vidjeti, Lewis se ne stručava govoriti o preblemima u svojoj obitelji, za razliku od nekih koji nju skoro uopće ne spominju. uzet ću za primjer schumachera koji je odvozio više od 15 godina i osvojio 7 naslova, od svega toga, ako se nevaram, njegova žena sa klincima ili bez njih, bila je svega 10% na schumacherovim utrkama. moguće da je taj postat manji, kao što sam rekao nemam točne podatke.
tako je razlika između jednog velikana i mladog početnika kojeg čeka velika budučnost u formuli 1
2.anthony nije bio na svim utrkama

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
http://www.index.hr/xmag/clanak/zaljubl ... 66423.aspx
Izgleda da Hamy voli starije koke.
- McLewis
- Veteran
opa!!! sad ce ga flavio!!!!zborzic@htnet-dsl je napisao/la:http://www.index.hr/xmag/clanak/zaljubl ... 66423.aspx

a mozda su sam frendovi!!!!

McLaren u <3
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- McLewis
- Veteran
ja mislim da bi ga flavio prije zbog fernanda nego zbog naomi!!!zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Nevirujen da će ga Flavio baš volit.McLewis je napisao/la: opa!!! sad ce ga flavio!!!!![]()
a mozda su sam frendovi!!!!![]()
Možda se i potuku.

e to bi bas bila atrakcija!!! zamisli na paddocku prije starta trke box match!!!!

McLaren u <3
-
- Početnik
MEni lichi kao da malom pocinju da reziraju zivot, sve je bilo lepo do polovine sezone, e onda je krenula ona "protekcija" koja za mene nije postojala, sve jedno bilo kakav publicitet je pozeljan pa ga je i on dobio, i sada evo ga na kraju sezone, odjedanput NIcole Shrafciger, Naomi Kembel pre toga cerka onog vlasnika MEklarena, pa onda priche o tome kako veruje u povratak bivse ljubavi, pa onda prelazak u Svajcarsku, pa pravljenje igrice sa njegovim imenom, pa knjiga, ali mislim da mali ni u chemu od toga nije kriv, tj da on samo radi ono shto mu je posao, i da mu je kao i svakom jasno da bez propagande i menadzera se ne moze uspeti.
Prosla je prva sezona gledali smo fascinantnog klinca, sada vec gledamo super stara.
Prosla je prva sezona gledali smo fascinantnog klinca, sada vec gledamo super stara.