ja gledah neki dan 'I now pronounce you Chuck & Larry' - Adam Sandler i 'Kralj Queensa'
dobra komedija

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
joj, fala Bogu da nije Vin Diesel. na netu su se ratovi vodili tko bi trebao glumiti, ali pravi ljubitelji igre su bili jako protiv Diesela!Cool Finn je napisao/la: Frend ga je skinuo s neta pa rekoh da pogledam i čini mi se OK, a ni Timothy Olyphant nije loš(iako je agenta prvo trebao glumiti Vin Diesel)! Vidla sam da u kino dolazi 29.11 !
Pa valjda smo svi skužili da nosiš nick po glavnom liku!
47 je napisao/la:joj, fala Bogu da nije Vin Diesel. na netu su se ratovi vodili tko bi trebao glumiti, ali pravi ljubitelji igre su bili jako protiv Diesela!Cool Finn je napisao/la: Frend ga je skinuo s neta pa rekoh da pogledam i čini mi se OK, a ni Timothy Olyphant nije loš(iako je agenta prvo trebao glumiti Vin Diesel)! Vidla sam da u kino dolazi 29.11 !
A ovaj Elephant mi je malo baby-face! Can't wait da dođe!!!!!
Pa zato i nije loš!47 je napisao/la:joj, fala Bogu da nije Vin Diesel. na netu su se ratovi vodili tko bi trebao glumiti, ali pravi ljubitelji igre su bili jako protiv Diesela!Cool Finn je napisao/la: Frend ga je skinuo s neta pa rekoh da pogledam i čini mi se OK, a ni Timothy Olyphant nije loš(iako je agenta prvo trebao glumiti Vin Diesel)! Vidla sam da u kino dolazi 29.11 !
A ovaj Elephant mi je malo baby-face! Can't wait da dođe!!!!!
ma, Diesel baš i ne zna glumit! i nema ni facu a pogotovo glas za hitmana, stalno bi mislio na F&F!Hamilton je napisao/la: igru obožavam, a i Vin mi je odličan glumac pa sam htio da on glumi, al nažalost nije on izabran za gl. glumca...
al nije mi toliko ni bitno ko je glumac, mene više brine kad ću nabavit taj film jer jedva čekam da ga pogledam...
za to mi ne treba film,vidim svako malo!47 je napisao/la:ako misliš Knocked up, nmeni je ok filmek!
Cure i dečki, obavezno pogledajte film, pa ćete vidjet šta radi alkohol i ljudska glupost u kombinaciji, hehehe