Posljednji film
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Pogledajte si i "Maratonci trče počasni krug"Dr. DJ je napisao/la:Da to je srpski....Jedan od njihovih najboljih!!!!Schumy.d je napisao/la:Jel to onaj srpski? Šta je ovo, sunce ti j...m?Zweki je napisao/la:Mrtav Ladan! Pre smiješno i obavezno pogledati!
Također od ex-yu filmova preporućam Mi nismo anđeli 3!!!!

- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Kimi ynna Heikki
- Kontakt:
Original sam pogledala i moram reći da mi je bolji od remakea(ali dobar je i remake je glumi Angelina, a film nikad nije loš kad ona glumi)
A kad smo kod remakeova neki dan sam pogledala Napad na policijsku stanicu 13 koji mi je ipak bolji od originala!!

A kad smo kod remakeova neki dan sam pogledala Napad na policijsku stanicu 13 koji mi je ipak bolji od originala!!

Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
- Zweki
- Gerijatrija foruma
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Kontakt:
Pa dobro ni auti nisu loši, ali ipak su bolji oni iz "Brzi i žestoki"!Zweki je napisao/la:Gone in 60 seconds mi je dobar zbog auti a ne zbog Angeline. Ako bi baš morao reći zbog kojeg glumca/glumice, onda bi prije rekao zbog Nikole Kaveza (Nicolas Cage).

Liata kanssa se parhain, arpanoppa kaltainen se huilata!
- Zweki
- Gerijatrija foruma
Prvi dio je prvi dio, drugi donekle, a treći nit v rit nit mimo. Totalno su ga fulali. A od auta iz prvog dijela Toyota Supra koja u stvarnosti ima 1224KS, drugi film Nissan Skyline i Mitsubishi EVO, treći film... . ne znam, ne mogu ga najbolje prožvakat, a odabir nemam jer mi sam film bezveze pa i ostale stvari su mi na tom nivou.Cool Finn je napisao/la:Pa dobro ni auti nisu loši, ali ipak su bolji oni iz "Brzi i žestoki"!Zweki je napisao/la:Gone in 60 seconds mi je dobar zbog auti a ne zbog Angeline. Ako bi baš morao reći zbog kojeg glumca/glumice, onda bi prije rekao zbog Nikole Kaveza (Nicolas Cage).

"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Vidim da se priča o F&F serijalima pa da se umješam malo...
Sve nastavke sam pogledao više puta i kao i vama najbolji mi je prvi dio. Radnja, glumačka ekipa, auti...sve. Drugi je dobra zabava za ubit vrijeme i odmorit se, nije naporan film. Tokyo Drift je barem meni, nekako malo fulan.
Sve nastavke sam pogledao više puta i kao i vama najbolji mi je prvi dio. Radnja, glumačka ekipa, auti...sve. Drugi je dobra zabava za ubit vrijeme i odmorit se, nije naporan film. Tokyo Drift je barem meni, nekako malo fulan.

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- shrkec
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
Lucky je napisao/la:Heroes.S02E11.
Sad će navodno pauza jer scenaristi štrajkajua svaki nastavak je sve zanimljiviji.
Bog zna šta to znači...al ako ne dođe slj. epizoda razbit ću nešto.The new series will air on Mondays in the Heroes time slot with only six episodes, most likely during the spring hiatus, or following the completion of season 2 looking to add the new character as a regular on season 3.
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
- Cool Finn
- Rezervni vozač
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Kontakt:
Ja sinoć gledo Simpsoni film. Iako sam veliki fun Simpsona ovaj film je katastrofa. Nijednom me nije nasmijao, sama radnja je očajna, a "smiješne" scene mogu nasmijati samo primitivce. Još ovi naši dotatno sve uprskaju sa sinkronizacijom na Hrvatski. Ukratko, katastrofa!
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- brainstorm
- Test vozač
Film je ispo odlično što me začudilo nakon loše zadnje sezone Simpsona.Sanel je napisao/la:Ja sinoć gledo Simpsoni film. Iako sam veliki fun Simpsona ovaj film je katastrofa. Nijednom me nije nasmijao, sama radnja je očajna, a "smiješne" scene mogu nasmijati samo primitivce. Još ovi naši dotatno sve uprskaju sa sinkronizacijom na Hrvatski. Ukratko, katastrofa!
Gledao sam film 1408 i malo me razočarao nakon dobrog sadržaja i početka sve je krenulo loše otkad su se u sobi počele dogadjati čudne stvari.
Stay on top but remain from the underground.
- 47
- Moderator
- Kontakt:
- Rosby
- Rezervni vozač
- Navijam za: Nicu Rosberga
- brainstorm
- Test vozač
Dobar je do trenutka kada počinju čudne stvari u sobi.47 je napisao/la:e, mozgovna olujo, daj stavi koji zarez!!
Ne kužim, ne sviđa ti se zbog čudnih stvari što se događaju ili wtf?
Meni je film čist ok, netišični horor!
One stvari koje bi trebale biti dobre razočaravajuće su. Dobar uvod sve drugo bez veze a o kraju da ne govorim...
Pogledaj Amitywille Horror 2 - The Possesion da vidiš šta je dobar film o duhovima.
Stay on top but remain from the underground.