Heikki Kovalainen

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Mobil 1
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga
Kontakt:

Post Postao/la Mobil 1 »

Đuro je napisao/la:Moje mišljenje kratko i jasno, Kovalainen će razočarati svojom vožnjom u sezoni 2008. Ne da će biti slab, nego bit će ultra razočarenje.
Ajme , koje razmišljanje.
Zbog čega?
McLaren je uvijek po meni imo najbrži bolid , samo što nije u pravilu bio sasvim pouzdan.I Heikki će bit prava prijetnja hamiltonu.
Moje mišljenje.
brainstorm
Test vozač
Test vozač

Post Postao/la brainstorm »

Mobil 1 je napisao/la:
Đuro je napisao/la:Moje mišljenje kratko i jasno, Kovalainen će razočarati svojom vožnjom u sezoni 2008. Ne da će biti slab, nego bit će ultra razočarenje.
Ajme , koje razmišljanje.
Zbog čega?
McLaren je uvijek po meni imo najbrži bolid , samo što nije u pravilu bio sasvim pouzdan.I Heikki će bit prava prijetnja hamiltonu.
Moje mišljenje.
Heiki će biti u najmanju ruku O.K..
Stay on top but remain from the underground.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

brainstorm je napisao/la: Heiki će biti u najmanju ruku O.K..
Novi, poboljšani Coulthard ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

gringo73 je napisao/la:
brainstorm je napisao/la: Heiki će biti u najmanju ruku O.K..
Novi, poboljšani Coulthard ;)
Treba on još dosta iskustva da bude poboljšani Coulthard.
Ma da najbolje pričekati početak sezone i viditi kakav će biti, možda i ugodno iznenadi. ;) Ipak dobiva u ruke opasan stroj, ako tada ne pokaže nešto bolje onda nema nade, ali po svemu sudeći mogao bi se iskazat.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
Mobil 1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Mobil 1 »

Nemre se još za sad reći da bu ko DC u prvoj sezoni , ali mislim da će za nekoliko sezona biti jednak pa čak i bolji.
Vozit će dobar bolid u kojem se može jako dobro razviti. Ipak je on dobar vozač kad je već u svojoj drugoj sezoni prešao u McLaren.
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

duboko se nadam da će heiki biti bolji od hamiltona

isto tako se nadam da će junior biti bolji od alonsa
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
Marlboro
Početnik
Početnik
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Marlboro »

ivana.zagreb je napisao/la:duboko se nadam da će heiki biti bolji od hamiltona

To se lako može dogoditi jer smo vidjeli u prošloj sezoni da ono što smo se najmanje nadali na kraju se dogodi.
slika
slika
s.j.f1
Početnik
Početnik
Navijam za: Fernanda Alonsa

Post Postao/la s.j.f1 »

Takav je svijet f1 , nepredvidljiv i zanimljiv i zato me i zanima f1. 8)
Magic Alonso
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Fernanda

Post Postao/la Magic Alonso »

Marlboro je napisao/la:
ivana.zagreb je napisao/la:
To se lako može dogoditi jer smo vidjeli u prošloj sezoni da ono što smo se najmanje nadali na kraju se dogodi.
Sad se nadamo pa valjda ne bude :D !
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

evo jedne izjave heikkia u kojoj priznaje da ce se morati dobro potruditi da uhvati lewisa :D

Heikki Kovalainen otkriva kako sa McLarenom želi ostati što je duže moguće.

Finac se momčadi pridružio kao zamjena za Fernanda Alonsa, a momčadski kolega biti će mu Lewis Hamilton.

Kovalainen za britanski tabloid The People otkriva kako ne očekuje sukobe sa Hamiltonom, bivšim rivalom iz karting dana.

"Želim ostati sa McLarenom što je duže moguće," rekao je.

"Oni su moja favoritna momčad otkad sam bio dijete, i uvijek sam htio biti dio njih."

"Sada želim sudjelovati u izazovu, i pobrinuti se da ništa neće poći pogrešno."

Kovalainenov najbolji rezultat je druga pozicija iz Japana prošle sezone, a na kraju sezonu završio je na sedmoj poziciji u ukupnom poretku.

Zanimljivo, zbog Kovalainenove uloge test vozača sa Renaultom tijekom cijele sezone 2006., Finac ima više iskustva u formuli 1 nego Lewis Hamilton, koji je tek prošle sezone debitirao.

No Kovalainen o novom momčadskom kolegi govori: "On je vrlo jak vozač, i najveći je favorit za titulu."

"Želim izgraditi dobar odnos sa momčadi, a biti i dovoljno konkurentan, iako on bude imao malenu prednost."

"Mislim da ću ga malo morati hvatatati," Kovalainen je priznao.
McLaren u <3
Mobil 1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Mobil 1 »

ivana.zagreb je napisao/la:duboko se nadam da će heiki biti bolji od hamiltona

to je sve kaj imam za reći :arrow: =D>
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

Ako ništa drugo u novoj sezoni ćemo vidit jesu li Heikkieve vožnje bile slabe zbog problema sa renaultovim navikavanjem
na gume (aerodinamika),

jeli Fernando stvarno donio "0.6sec" u McM (ako je renault će naredne sezone biti u rangu BMW-a +/- malo),

jeli Lewis stvarno toliko dobar, jeli Dennis nešta naučio iz ove sezone (nr1 i nr2 u ekipi)...

cijela hrpa odgovora no ipak mislim da zaslužuje mjesto u vrhunskoj ekipi (renault to ove sezone nije bio tako da njegovi rezultati nisu pravo mjerilo koliko stvarno vrijedi)
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la goran007 »

da je Ron smatrao da ce Kovalainen biti prijetnja hamiltonu ne bi ga ni doveo...uopce ne smatram da on moze biti neka prijetnja Lewisu...cak bi se usudio i reci d mu nije ni u stanju pomoci u borbi za naslov...neko kome toliko treba da pobijedi Fisica,zbilja ne bi trebao predstavljati prijetnju Hamiltonu...slazem se s g.Jergovicem,definitivno kljucna sezona za Heikkija
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

zvjerko je napisao/la: jeli Dennis nešta naučio iz ove sezone (nr1 i nr2 u ekipi)...
Ja mislim da Kovalainen smatra da će imati jednak status sa Hamiltonom jer je otisao iz Renaulta gdje sigurno bi bio drugi vozač.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Kenny je napisao/la:
zvjerko je napisao/la: jeli Dennis nešta naučio iz ove sezone (nr1 i nr2 u ekipi)...
Ja mislim da Kovalainen smatra da će imati jednak status sa Hamiltonom jer je otisao iz Renaulta gdje sigurno bi bio drugi vozač.
ne vjerujem...cak bi se bio spreman kladiti da to nije istina...samo budala bi mislila da ce imati isti status s vozacem zbog kog je dvostruki prvak morao napustiti ekipu...a i sve da ga ima,mislim da ce biti sporiji...
racunica jasna...bolje biti sporiji od momcadskog kolege u Mclarenu i boriti se od 2-5 mjesta nego u Renaultu i borit se od 4-7
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

goran007 je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
ne vjerujem...cak bi se bio spreman kladiti da to nije istina...samo budala bi mislila da ce imati isti status s vozacem zbog kog je dvostruki prvak morao napustiti ekipu...a i sve da ga ima,mislim da ce biti sporiji...
racunica jasna...bolje biti sporiji od momcadskog kolege u Mclarenu i boriti se od 2-5 mjesta nego u Renaultu i borit se od 4-7
A pazi toga je bilo sa Sennom i Prostom pa su i dalje ostali da im vozačli imaju jednak status, pa ja zbog toga smatram da će i dalje tako ostati.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Kenny je napisao/la:
goran007 je napisao/la:
Kenny je napisao/la: Ja mislim da Kovalainen smatra da će imati jednak status sa Hamiltonom jer je otisao iz Renaulta gdje sigurno bi bio drugi vozač.
A pazi toga je bilo sa Sennom i Prostom pa su i dalje ostali da im vozačli imaju jednak status, pa ja zbog toga smatram da će i dalje tako ostati.
ne kuzim kakve veze Senna ima s Heikkijem??
Kenny
Legenda
Legenda

Post Postao/la Kenny »

goran007 je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
goran007 je napisao/la:ne vjerujem...cak bi se bio spreman kladiti da to nije istina...samo budala bi mislila da ce imati isti status s vozacem zbog kog je dvostruki prvak morao napustiti ekipu...a i sve da ga ima,mislim da ce biti sporiji...
ne kuzim kakve veze Senna ima s Heikkijem??
Oću ti reći da se to već desilo u Mclarenu pa se nije mjenjalo da imaju određeno prvog i drugog vzača.
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Kenny je napisao/la:
Oću ti reći da se to već desilo u Mclarenu pa se nije mjenjalo da imaju određeno prvog i drugog vzača.
nemaju službeno kao što je ferrari imao al neslužbeno su uvijek imali,bar od doba hakkinnena pa do danas.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Jel mi netko moze reci kakav je stil Heikijeve voznje u odnosu na Hamiltona jel ga nije bilo cesto prikazivalo pa..........
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Adriana Lima fan je napisao/la:Jel mi netko moze reci kakav je stil Heikijeve voznje u odnosu na Hamiltona jel ga nije bilo cesto prikazivalo pa..........
sporiji s vise pogresaka :D
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

goran007 je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Jel mi netko moze reci kakav je stil Heikijeve voznje u odnosu na Hamiltona jel ga nije bilo cesto prikazivalo pa..........
Haha. Znaci dobro sam procijenio. :D
Mobil 1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Mobil 1 »

goran007 je napisao/la:
ha ha.
Ajme kako nerealno.
Mislim da će se njegov pravi stil razviti sad u McLarenu pa ćeš onda vidjet.
goran007
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Mobil 1 je napisao/la:
goran007 je napisao/la:
ha ha.
Ajme kako nerealno.
kao prvo,uopce ne bih imao nista protiv da Heikki bude brzi od Lewisa,Kimija i Masse...da nekom od njih moram dati naslov,dao bi ga njemu...druga je stvar kaj ja mislim da on nije vozac koji bi Hamiltona mogo ugroziti(i to jos u njegovoj momcadi)...a fakat smatram da i Ron i drustvo to vrlo dobro znaju pa su ga zato i uzeli...a nakon ove sezone i "pljugice" dobivenog prvenstva,mislim da bi vrlo brzo sjeli s njim i objasnili mu kak stvari stoje
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

goran007 je napisao/la:
Mobil 1 je napisao/la:
goran007 je napisao/la:sporiji s vise pogresaka :D
ha ha.
Ajme kako nerealno.
kao prvo,uopce ne bih imao nista protiv da Heikki bude brzi od Lewisa,Kimija i Masse...da nekom od njih moram dati naslov,dao bi ga njemu...druga je stvar kaj ja mislim da on nije vozac koji bi Hamiltona mogo ugroziti(i to jos u njegovoj momcadi)...a fakat smatram da i Ron i drustvo to vrlo dobro znaju pa su ga zato i uzeli...a nakon ove sezone i "pljugice" dobivenog prvenstva,mislim da bi vrlo brzo sjeli s njim i objasnili mu kak stvari stoje
Meni je svejedno tko ce od McLarenovaca titulu odnijet samo da bude McLaren. Malo favoriziram Hamiltona al bi odmah sad potpisao da Kovalainen osvoji vozacku titulu za McLaren.
Odgovori