S obzirom sat se sada moze napravit s racunalom nebi bila losa ideja. Meni je osobno Moore najbolji.Schumy.d je napisao/la:Senna je napisao/la:I meni se također ne dopada novi Bond. Navikao sam na Seana Conneryja, Rogera Moorea i Pierce Brosnana Ti Bondovi za mene su bog i batina![]()
Kao prvo ne dopada mi se glumac njegova faca ne odgovara Bondovskom stilu, i kao što neko kaže Astona je vozio svega pola minute i stavio ga u prašinu - sranjesve jako suho i prazno.
Koji je Bond dao neopozivi otkaz zbog žene
ja se tog ne sijećam
Ovaj film je sranje kao i ona dva s Timothyjem Daltonom![]()
![]()
Slažem se! Ta 2 glumca ne pripadaju u ovaj serijal filmova! Vratite nam Conneryja i Brosnana!
Posljednji film
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
Senna slažem se. Kad mu vidiš facu ko da je ispa iz bačve vina!Senna je napisao/la:I meni se također ne dopada novi Bond. Navikao sam na Seana Conneryja, Rogera Moorea i Pierce Brosnana Ti Bondovi za mene su bog i batina![]()
Kao prvo ne dopada mi se glumac njegova faca ne odgovara Bondovskom stilu, i kao što neko kaže Astona je vozio svega pola minute i stavio ga u prašinu - sranjesve jako suho i prazno.
ja se tog ne sijećam
Ovaj film je sranje kao i ona dva s Timothyjem Daltonom
Ona trojka gore, ah

.
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Meni je ovaj bond čisto ok. Uzimam u obzir da je ovako nešto kao "Bond Begins" pa jadan Bond nam ne zna niti vozit, zaljubljuje se, krvari, surov je, neuglađen, ali sve će to majka kraljica da sredi do četvrtog nastavka.red_devil je napisao/la:Senna slažem se. Kad mu vidiš facu ko da je ispa iz bačve vina!Senna je napisao/la:I meni se također ne dopada novi Bond. Navikao sam na Seana Conneryja, Rogera Moorea i Pierce Brosnana Ti Bondovi za mene su bog i batina![]()
ja se tog ne sijećam
Ona trojka gore, ah

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- hamiltongirl
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Mobil 1
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
ne govori gluposti. Sad si me jako uvrijedil.Senna je napisao/la:I meni se također ne dopada novi Bond. Navikao sam na Seana Conneryja, Rogera Moorea i Pierce Brosnana Ti Bondovi za mene su bog i batina![]()
ja se tog ne sijećam
Jel ti znaš da je on radil svaku kaskadersku scenu ?
- Mobil 1
- Početnik
- Kontakt:
Znate li još za kojeg glumca u serijalu?Schumy.d je napisao/la:Senna je napisao/la:I meni se također ne dopada novi Bond. Navikao sam na Seana Conneryja, Rogera Moorea i Pierce Brosnana Ti Bondovi za mene su bog i batina![]()
ja se tog ne sijećam
![]()
Slažem se! Ta 2 glumca ne pripadaju u ovaj serijal filmova! Vratite nam Conneryja i Brosnana!
Znate li za George-a?
-
- Početnik
- Navijam za: Jarna Trullija i Ferrari
George Lazenby je izdržao svega jedan film"U službi njezinog veličanstva" (to je onaj između seana i rogera) i kolko čujem-taj film i conneryjev "goldfinger" su najbolji bond filmovi...Mobil 1 je napisao/la:Znate li još za kojeg glumca u serijalu?Schumy.d je napisao/la:Senna je napisao/la:I meni se također ne dopada novi Bond. Navikao sam na Seana Conneryja, Rogera Moorea i Pierce Brosnana Ti Bondovi za mene su bog i batina![]()
ja se tog ne sijećam
![]()
Znate li za George-a?
BRAVO JARNO!
-
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
odličan filmFICHO je napisao/la:Gledao puno puta i svaki puta se iznova smijem forama. Dobar film, a ima nešto i team spririta.s.j.f1 je napisao/la:Ledena staza. Film o jamajkanskom bob timu.
Jamaican bobsled team!

Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
alien vs predator i mogu reč da mi nije baš nekaj,al nije ni za bacit,ukratko-drago mi je ga nisam gledao u kinu!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Mobil 1
- Početnik
- Kontakt:
Menii su oba dva super i svakog sam pgledao minimalno 10 puta.gattuso87 je napisao/la:George Lazenby je izdržao svega jedan film"U službi njezinog veličanstva" (to je onaj između seana i rogera) i kolko čujem-taj film i conneryjev "goldfinger" su najbolji bond filmovi...Mobil 1 je napisao/la:Znate li još za kojeg glumca u serijalu?Schumy.d je napisao/la:![]()
![]()
Znate li za George-a?
Još bi tom serijalu pridodao Goldeneye . Predobar početak filma.
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
Taj s Lazenbyjem je isto super film, nemam nikakve primjedbe na njegagattuso87 je napisao/la:George Lazenby je izdržao svega jedan film"U službi njezinog veličanstva" (to je onaj između seana i rogera) i kolko čujem-taj film i conneryjev "goldfinger" su najbolji bond filmovi...Mobil 1 je napisao/la:Znate li još za kojeg glumca u serijalu?Schumy.d je napisao/la:![]()
![]()
Znate li za George-a?

Ali ovi s Daltonom, bez obzira šta je bio i kaskader, nisu mi dobri

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
jučer na tv-austin powers and goldmembers,isto nije loš filmić,no prva dva su mi bolja!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Navijam za: Fernanda
- Mobil 1
- Početnik
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
- brainstorm
- Test vozač
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
Torque
Dobar za ubit vrijeme i nasmijat se, ali totalno nerealan. Priča je solidna, ali film je definitivno mogao proći bez skakanja sa motorima po jurećem vlaku. -.-
Dobar za ubit vrijeme i nasmijat se, ali totalno nerealan. Priča je solidna, ali film je definitivno mogao proći bez skakanja sa motorima po jurećem vlaku. -.-

>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
- Mobil 1
- Početnik
- Kontakt:
- hamiltongirl
- Test vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes