alonso je sam izjavio dok jos nije imo naslov da bi ga volio osvojit dok je schumacher tu niko nije reko da se alonso bahati....Keith je napisao/la:Neznam zašto opet svi potencirate nekakvu bahatost od strane Hamiltona. Valjda ste pročitali samo što je Lucky napisao, a ne i link koji je stavio ispod?
Neznam što ima loše u tome da bi se on htio natjecat s najboljim F-1 vozačem u povijesti, a tko nebi?
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- McLewis
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren i Mercedes
McLaren u <3
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
McLewis je napisao/la:alonso je sam izjavio dok jos nije imo naslov da bi ga volio osvojit dok je schumacher tu niko nije reko da se alonso bahati....Keith je napisao/la:Neznam zašto opet svi potencirate nekakvu bahatost od strane Hamiltona. Valjda ste pročitali samo što je Lucky napisao, a ne i link koji je stavio ispod?
Neznam što ima loše u tome da bi se on htio natjecat s najboljim F-1 vozačem u povijesti, a tko nebi?
ma ni govora o bahatosti, kako se samo usuđuješ uvrijedit cakanog Fernada...

... ali čim Lewis izjavi da bi se htio utrkivati protiv Michaela, dečko je bahat i treba ga spustiti na zemlju...

- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
tex je napisao/la:šta se tiče bahatosti i lewisa, pa ovom izjavom je možda malo pretjerao kad je rekao tako rano, a da je rekao to nakon druge svoje sezone, nikome ništa. ali bi htio vodjeti dvoboj između njih dvojeHamilton je napisao/la:McLewis je napisao/la: alonso je sam izjavio dok jos nije imo naslov da bi ga volio osvojit dok je schumacher tu niko nije reko da se alonso bahati....
ma ni govora o bahatosti, kako se samo usuđuješ uvrijedit cakanog Fernada...![]()
... ali čim Lewis izjavi da bi se htio utrkivati protiv Michaela, dečko je bahat i treba ga spustiti na zemlju...
ali alonsova izjava je bila na mjestu kad je rekao da želi osvojiti naslov kad još schumi vozi. ipak je on odvozio ranije dvije sezone za renault (min) i to kad je izjavio imao je vrhunski bolid i išlo mu je.
zašto bi bilo pretjerano izjaviti da bi se htio utrkivati s njim, pa to je san svakog odličnog vozača, da se jadnog dana sukobi sa najboljim. A i kakve veze ima jel to sad ili nakon još jedne sezone, ako si dobar, dobar si i to je to...

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
meni je opce glupo tak nekaj komentirat,lewis ima barem nekakve osnove na kojima temelju tu svoju tako receno bahatost,a nije bahato(da nebi rekli da samo alonsa napadam) kad jedan button ne da najavljuje samo pobjedu nego i napad na prvenstvo(prije dve god.) onda to nije bahato nego je za neke dapace i utemeljeno. david je 98 najavljivao napad na schumija makar je ovaj bio u zivotnij formi skup sa mikom,montoya je bio stotinu puta napadao i izazivao schumija na raznorazne dvoboje a u karijeri ima tek nekaj vise pobjeda od hamiltona. dal uopce ima smisla nabrajat dalje???
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Hamilton
- Test vozač
- Kontakt:
tex je napisao/la:a šta bi ti rakao da ti ja sad kažem da se želim utrkivat sa schumijem. rekao bi da je to nevjerojatno i nemoguće.Hamilton je napisao/la:tex je napisao/la:šta se tiče bahatosti i lewisa, pa ovom izjavom je možda malo pretjerao kad je rekao tako rano, a da je rekao to nakon druge svoje sezone, nikome ništa. ali bi htio vodjeti dvoboj između njih dvoje
ali alonsova izjava je bila na mjestu kad je rekao da želi osvojiti naslov kad još schumi vozi. ipak je on odvozio ranije dvije sezone za renault (min) i to kad je izjavio imao je vrhunski bolid i išlo mu je.
zašto bi bilo pretjerano izjaviti da bi se htio utrkivati s njim, pa to je san svakog odličnog vozača, da se jadnog dana sukobi sa najboljim. A i kakve veze ima jel to sad ili nakon još jedne sezone, ako si dobar, dobar si i to je to...
pa tako je to i sad, nevjerojatno i nemoguće, barem za sad. još uvijek tvrdim da se lewis mora dokazati i to bude sljedeća sezona vrijeme za dokazivanja i tada može reći šta hoće i nebude tako strašno
lewis je jako dobar vozač ali je još prezelen. kako bi neki rekli, još uvijek su u njemu osjeća ljeto i nezna šta je prava zima.
on treba iskustva da može reći takvo što.
to je samo moje mišljenje
ja shavćam šta ti hoćeš reći, ali i dalje smatram da je ta Lewisova izjava na mjestu, iz razloga što je on viceprvak, i ove je sezone često puta znao uzeti mjeru Alonsu, a nemoj zaboravit na to da je Alonso taj koji je uzeo dva naslova dok je Schumi još bio na stazi.
Da skratim priču, ako je Alonso bio bolji od Schumachera, a Lewis je ove sezone jednak Alonsu, onda bi valjda Lewis imao šanse i protiv Schumachera...

- hamiltongirl
- Test vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: McLaren Mercedes
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
hamilton ostao bez vozacke!!!!!! vozio u francuskoj mercedes clk 196 km/h i snimli ga!!! moro je platit 600 € i vozacka ode na mjesec dana...
Lewis Hamilton izgubio je svoju vozačku dozvolu na mjesec dana nakon što je vozio prebrzo na francuskoj autocesti.
Prema izvješćima novinske agencije Reuters, 22 – godišnjak upravljao je u nedjelju Mercedesom, kada je bio uhvaćen sa 196km/h (122mph), u sjevernom gradu Laonu.
Policija ga je zaustavila, zaplijenila auto, i kaznila ga sa 600 eura.
“On je bio vrlo pristojan i kooperativan,” rekao je glasnogovornik policije
McLaren u <3
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
A mislim ti panduri isto, kaj ga nisu pustili kad su vidli ko je, pa valjda im je jasno da nemre čovjek koji praktički živi u zvijeri od 750 konja sad poštivat brzinska ograničenja...McLewis je napisao/la:hamilton ostao bez vozacke!!!!!! vozio u francuskoj mercedes clk 196 km/h i snimli ga!!! moro je platit 600 € i vozacka ode na mjesec dana...Lewis Hamilton izgubio je svoju vozačku dozvolu na mjesec dana nakon što je vozio prebrzo na francuskoj autocesti.
Prema izvješćima novinske agencije Reuters, 22 – godišnjak upravljao je u nedjelju Mercedesom, kada je bio uhvaćen sa 196km/h (122mph), u sjevernom gradu Laonu.
Policija ga je zaustavila, zaplijenila auto, i kaznila ga sa 600 eura.
“On je bio vrlo pristojan i kooperativan,” rekao je glasnogovornik policije

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- Slash
- Veteran
Kako neki ljudi ne shvaćaju ironiju to mi nije jasno...Dani je napisao/la:Propisi postoje sa razlogom što god mi mislili o tome. Da se on zaleti u tebe i pogineš na licu mjesta misim da bi ti bilo svejedno da li je to Hamilton ili neki Pero.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- Slash
- Veteran
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
- goran007
- Profesionalni vozač
evo,samo da prokomentiram ovu izjavu Hamiltona koja vas je zasmetala...
prvo moram reci da nisam njegov navijac(sto je na ovom forumu ipak najbitnije),vec Alonsov,al mi ide na zivce kaj jedni napadaju druge ne vezano za temu,vec ko je u cijem "taboru"
izjava je sasvim na mjestu...prepotentna i bahata kakvu od buduceg(nije bitno jel ovu il za 5 god)svjetskog prvaka treba i ocekivati...
jedan dan vas smeta jedan da je plačko,drugi dan jedan da je bahat...
usudio se taknuti u Michaela i odmah ga sad treba pribit na stup srama...kad je Michael 93 izjavio da je bolji od Senne onda je to bila ok izjava,al ova je zbilja grozna
prvo moram reci da nisam njegov navijac(sto je na ovom forumu ipak najbitnije),vec Alonsov,al mi ide na zivce kaj jedni napadaju druge ne vezano za temu,vec ko je u cijem "taboru"
izjava je sasvim na mjestu...prepotentna i bahata kakvu od buduceg(nije bitno jel ovu il za 5 god)svjetskog prvaka treba i ocekivati...
jedan dan vas smeta jedan da je plačko,drugi dan jedan da je bahat...
usudio se taknuti u Michaela i odmah ga sad treba pribit na stup srama...kad je Michael 93 izjavio da je bolji od Senne onda je to bila ok izjava,al ova je zbilja grozna
- goran007
- Profesionalni vozač
pa vjerojatno se Hamilton sad i tak razbahatio jer nije on glup...zna on kad dodes da vise nema zajebancije...strogo Vi svakom starijem i putem radio veze ces starijeg pitati da li ti dopusta da ga napadnes na stazi...s nestrpljenjem ocekujem tvoj dolazak...daj samo pazi da nesto sad ne zaboravis pa neces uspjet promjenit onak na brzinu kad udes,a po mom slobodnom uvjerenju,pitanje je trenutka,jer bila bi to prevelika tragedija za "svijet oktana" da ne dozivi tvoj preustrojtex je napisao/la:svi osim menehamiltongirl je napisao/la:Sorry al kaj je bitno oce on to pricat sad ili za godinu! Covjek je reko kaj misli i dobro je reko...svi bi voljeli vidjeti dvoboj meni osobno dvojice najboljih vozaca F1!
možda tebi nije bitno šta priča ali meni je, jer ja iz toga sve uzimam uzorke i radim kakav ima tko odnos preme svom poslu i poštovanja prema nadređenim i starijima. i tako radim sve šta bi se trebalo promijeniti kada ja dođem u svijet f1, jer tada se budu dešavale drastične promjene, naravno ako uspijem uletjeti u f1
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
MP4-23, 23 godine i broj na bolidu 23? Baš me zanima što bi obožavatelji broja 23 (tko nije gledao film Number 23 nek obavezno pogleda) rekli na ovoliku Lewisovu "sreću" u brojevima. 

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Emerson Fittipaldi
- Početnik
- Navijam za: McLaren
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
"Danas je Lewisov rođendan, imat ćemo puno nevolja.. On ima 23 godine, ovo je MP4-23 i nosit će broj 23. Ipak, ovo je više koincidencija, nego pravilo, moram reći." rekao je Ron Dennis.Emerson Fittipaldi je napisao/la:Ja mislim da će na njegovom bolidu biti broj 22 ne 23.
Sretan njemu rođendan![]()
Sretan mu rođendan ako čita ovo

- Oviedon Ihmisohjus -
- Senna
- Veteran
- Navijam za: Minardi _ Alonso
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ali ti trkeljaš gluposti, kako ti misliš postići promjene sakupljajući izjave vozača. Da nisi možda psiholog po profesiji?????????možda tebi nije bitno šta priča ali meni je, jer ja iz toga sve uzimam uzorke i radim kakav ima tko odnos preme svom poslu i poštovanja prema nadređenim i starijima. i tako radim sve šta bi se trebalo promijeniti kada ja dođem u svijet f1, jer tada se budu dešavale drastične promjene, naravno ako uspijem uletjeti u f1
Cavallino Rampante
- -Briatore-
- Svjetski prvak
I sigurno će slušat sobu 23 od Denis & Denis.p@rtibrejker je napisao/la:"Danas je Lewisov rođendan, imat ćemo puno nevolja.. On ima 23 godine, ovo je MP4-23 i nosit će broj 23. Ipak, ovo je više koincidencija, nego pravilo, moram reći." rekao je Ron Dennis.Emerson Fittipaldi je napisao/la:Ja mislim da će na njegovom bolidu biti broj 22 ne 23.
Sretan njemu rođendan![]()
Sretan mu rođendan ako čita ovo

- Mobil 1
- Početnik
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt: