Zato si ti tu Đuro da prosvjetliš neznalice.Đuro je napisao/la:Vozit će 22 velika večina ljudi na ovom forumu nemaju tri čiste o ničem, pusti ih.Mobil 1 je napisao/la:Pa kaj nebu on vozil bolid 22 a ne 23?
Uostalom , on je prvi vozač u momčadi.
Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- dkisic6
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- LeoZGB
- Rezervni vozač
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
tak je uvijek,zato ja ne obraćam baš neku pažnju na prva testiranja,pa i usred sezone su znali micat rogove i mjenjat noseve jer nije ispalo kako treba a kako nebi sada,zato i testiranja postoje. po mojoj procijeni oko 50% posto stvari se bar malo modificira do početka sezone u odnosu na prva testiranja... ipak neke stvari koliko god bile dobre u zračnim tunelima itd. nisu baš praktične kad vozač sjedne u bolid i vidi kako je u praksi!LeoZGB je napisao/la:Rekli su da ce se jos puno toga promijenit sto se aerodinamike tiče kada počnu ozbiljno vozit novi auto
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Mobil 1
- Početnik
- Kontakt:
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Kaže, Coulthard misli suprotno, a meni su u biti izjave iste; oba kažu da će L. biti bolji. Nema tu suprotno.Lucky je napisao/la:Fillipe Massa smatra da će kraj prošlogodišnjeg prvenstva utjecati na Hamiltona u novoj sezoni.
U nastavku izjave za ''The Sun'' rekao je:'Moramo respektirati Hamiltona.Pobjeđivao je u utrkama,ima konstantnost i impresionirao je sve.'
David Coulthard za razliku od Masse misli upravo suprotno:
''Nema nikakve sumlje da će Lewis biti još jači ove godine.Poznaje sve staze,bit će kompletniji i iskusniji vozač,a samim tim jedan od glavnih pretendenata za naslov.'

Ali, MSC je treći vozač (kaže L d M), pa ako se Massi ili Kimiju šta (nedo Bog) dogodi, eto ti 8. naslova.

- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Schumy.d
- Legenda
- Navijam za: Ferrari
-Briatore- je napisao/la:Ali, MSC je treći vozač (kaže L d M), pa ako se Massi ili Kimiju šta (nedo Bog) dogodi, eto ti 8. naslova.Lucky je napisao/la:Fillipe Massa smatra da će kraj prošlogodišnjeg prvenstva utjecati na Hamiltona u novoj sezoni.
U nastavku izjave za ''The Sun'' rekao je:'Moramo respektirati Hamiltona.Pobjeđivao je u utrkama,ima konstantnost i impresionirao je sve.'
David Coulthard za razliku od Masse misli upravo suprotno:
''Nema nikakve sumlje da će Lewis biti još jači ove godine.Poznaje sve staze,bit će kompletniji i iskusniji vozač,a samim tim jedan od glavnih pretendenata za naslov.'![]()

Lako moguće!!!

Morat će se paziti Kimi i Massa!

- -Briatore-
- Svjetski prvak
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
Pa kad je necuvas vec si grub prema njoj onda se podere-Briatore- je napisao/la:Vidi se da ne pratiš situaciju. To je bilo u prošlom stoljeću kad je Flavio to konzumirao.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Briatore Chavez ti je uzea curu![]()
Isfucala se.

Ma Hamilton teoretski sad moze biti samo bolji vozac zbog skupljenog iskustva.
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
Zanimljivo...znam da je i Fernando tvrdio kako bi postao nogometaš da nije vozač...
Ipak im je suđeno da se sukobe
!
U svakom slučaju zanimljiv tekst...otkrili smo zdrave navike ovog vozača.
Posebno me impresioniralo ono treniranje za sezonu. Svaka čast, nije to sitnica!
Ipak im je suđeno da se sukobe

U svakom slučaju zanimljiv tekst...otkrili smo zdrave navike ovog vozača.
Posebno me impresioniralo ono treniranje za sezonu. Svaka čast, nije to sitnica!
"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
-
- Rezervni vozač
Eto, zato ja ne volim Hamiltona izvan staze. Vozim auto sa 2,5 konja i cuvam okolis a onda ga murija u Francuskoj ulovi da juri s nekim sportskim Mercedesom oko 200 km/h. Volim svoju curu, a novinari ga svaki dan slikaju s drugom. Ta njegova autorizirana biografija je jedna od definitivno najglupljiv stvari koju je on uspio dosad napravit. Ja ne bi rijec rekao da je on sutio ili da je rekao da se zeli u zivotu provodit. Uostalom, normalno je da covjek na njegovom mjestu ima svaki dan drugu zensku. Nije to razlog zbog kojeg bi se covjeka trebalo osudivati ili prozivati. Ali takve licemjerne izjave skupljene na jednom mjestu zasigurno jesu.Lucky je napisao/la:
Izjavio je kako još uvijek voli bivšu djevojku Jodiju Ma, kao što i ona voli njega, makar su prekinuli prije četiri mjeseca. Vjeruje kako još ima nade za vezu.
"Seks bomba? Ne znam, ali otkad sam samac dobio sam tek dva ljubavna pisma i jednu bračnu ponudu. "
Odvajam svoje smeće po pravilima, vozim vrlo ekonomično vozilo na dizel i zavrćem slavinu svaki put kad pod tušem šamponiram kosu ili sapunam tijelo. Znam koliko ljudi u zemljama trećeg svijeta imaju problema zbog nedostatka vode i ne mogu se ponašati kao da mi je svejedno.
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
Ali kad malo razmisliš normalno je da tako priča...je licemjerno, ali marketinški stručnjaci znaju šta rade.dado je napisao/la:
Eto, zato ja ne volim Hamiltona izvan staze. Vozim auto sa 2,5 konja i cuvam okolis a onda ga murija u Francuskoj ulovi da juri s nekim sportskim Mercedesom oko 200 km/h. Volim svoju curu, a novinari ga svaki dan slikaju s drugom. Ta njegova autorizirana biografija je jedna od definitivno najglupljiv stvari koju je on uspio dosad napravit. Ja ne bi rijec rekao da je on sutio ili da je rekao da se zeli u zivotu provodit. Uostalom, normalno je da covjek na njegovom mjestu ima svaki dan drugu zensku. Nije to razlog zbog kojeg bi se covjeka trebalo osudivati ili prozivati. Ali takve licemjerne izjave skupljene na jednom mjestu zasigurno jesu.
Pokušavaju mu izgraditi imidž dragog, svestranog dečka iz susjedstva. Iako je očito da to nije

Ma uglavnom, imaš pravo, jadno je glumiti nešto što nisi, ali za lovu svašta.
Hami je pokazao da je dobar vozač, pribrojimo tome da je prvi crnac u f1 i čak i laik poput mene skuži koliko je tu mogućnosti za zaradu

- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
Ako nisi Hamiltonov fan, to ne znači da moraš pljuvati po njemu.dado je napisao/la: Eto, zato ja ne volim Hamiltona izvan staze. Vozim auto sa 2,5 konja i cuvam okolis a onda ga murija u Francuskoj ulovi da juri s nekim sportskim Mercedesom oko 200 km/h. Volim svoju curu, a novinari ga svaki dan slikaju s drugom. Ta njegova autorizirana biografija je jedna od definitivno najglupljiv stvari koju je on uspio dosad napravit. Ja ne bi rijec rekao da je on sutio ili da je rekao da se zeli u zivotu provodit. Uostalom, normalno je da covjek na njegovom mjestu ima svaki dan drugu zensku. Nije to razlog zbog kojeg bi se covjeka trebalo osudivati ili prozivati. Ali takve licemjerne izjave skupljene na jednom mjestu zasigurno jesu.
I Schumacher je brzo vozio izvan staze.
Hamilton je prekinuo s curom prije 4 mjeseca, i nema više nikakve obaveze prema njoj. Pa ipak je muško i to mu se ne može zamjeriti.
Nisam našao ni jednu licemjernu izjavu.
Hamilton je igrao s Ashleyem Coleom, crni pojas u karateu je dobio s 12 godina. U tekstu nema apsolutno nikakvog licemjerja.

- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Možda ja neznam čitati, ali učinilo mi se da nigdje u tekstu nije spomenuto koji auto vozi, nego koje gorivo koristi.
No, na stranu to, Hamilton je licemjeran, kako se samo usudi navesti stvari koje voli raditi? Mislim da je to krajnja granica njegove bahatosti i dvoličnosti. I još da tako laže da se pripremao za prvenstvo. Smrad jedan. Svi znamo da se nije uopće pripremao jer je sa Bernijem unaprijed osigurao svaku potrebnu pomoć na stazi, a i izvan nje. Mislim da nema mjesta za takve ljude u Formuli 1. Nikako.
No, na stranu to, Hamilton je licemjeran, kako se samo usudi navesti stvari koje voli raditi? Mislim da je to krajnja granica njegove bahatosti i dvoličnosti. I još da tako laže da se pripremao za prvenstvo. Smrad jedan. Svi znamo da se nije uopće pripremao jer je sa Bernijem unaprijed osigurao svaku potrebnu pomoć na stazi, a i izvan nje. Mislim da nema mjesta za takve ljude u Formuli 1. Nikako.
Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
Keith je napisao/la: I još da tako laže da se pripremao za prvenstvo. Smrad jedan. Svi znamo da se nije uopće pripremao jer je sa Bernijem unaprijed osigurao svaku potrebnu pomoć na stazi, a i izvan nje. Mislim da nema mjesta za takve ljude u Formuli 1. Nikako.

Zanimljiv pokušaj cinizma!
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
ocito ne shvacas rijec ''licemjeran'' , i ne vidim nigdje pljuvanje po nekomdkisic6 je napisao/la:Ako nisi Hamiltonov fan, to ne znači da moraš pljuvati po njemu.dado je napisao/la: Eto, zato ja ne volim Hamiltona izvan staze. Vozim auto sa 2,5 konja i cuvam okolis a onda ga murija u Francuskoj ulovi da juri s nekim sportskim Mercedesom oko 200 km/h. Volim svoju curu, a novinari ga svaki dan slikaju s drugom. Ta njegova autorizirana biografija je jedna od definitivno najglupljiv stvari koju je on uspio dosad napravit. Ja ne bi rijec rekao da je on sutio ili da je rekao da se zeli u zivotu provodit. Uostalom, normalno je da covjek na njegovom mjestu ima svaki dan drugu zensku. Nije to razlog zbog kojeg bi se covjeka trebalo osudivati ili prozivati. Ali takve licemjerne izjave skupljene na jednom mjestu zasigurno jesu.
I Schumacher je brzo vozio izvan staze.
Hamilton je prekinuo s curom prije 4 mjeseca, i nema više nikakve obaveze prema njoj. Pa ipak je muško i to mu se ne može zamjeriti.
Nisam našao ni jednu licemjernu izjavu.
Hamilton je igrao s Ashleyem Coleom, crni pojas u karateu je dobio s 12 godina. U tekstu nema apsolutno nikakvog licemjerja.
i daj se smirte hamilton je obican marketinski proizvod a nekakav izvanzemaljac tu pisete ko da je hamilton Bog zato sto je natjerao denisa da izbaci alonsa iz tima i da je sad on br. jedan u mclarenu i neki sef i kurci se do koske
-
- Rezervni vozač
Vidim da je odma pocela pljuvacina po meni, jerbo ipak sam ja osvjedoceni mrzitelj Hamiltona. Ipak ljudi koji njega toliko dizu u zvijezde bi trebali biti svijesni nekih stvari. Tom autoriziranom biografijom Hamilton se je posra ko rijetko tko prije njega. Nije uopce problem u tome koji auto vozi, koga jebe, vec je problem u tome sto on zeli da ljudi misle za njega da je majka Tereza. Sasavim je normalno da covjek u tim godinama sevi sve one drolje u F1 koje se pojavljuju u svakoj utrci. Pa ja bi to prvi napravio. Ali glupo je tvrdit da ti to ne radis jer mislis da je to politicki ispravno. Jednostavno je glupo potezom pera unistiti vlastiti kredibilitet, sto je Hamilton ucinio. I to je ono sto sam ja kritizirao kod Hamiltona izvan staze. A na stazi.. Pa glete gospodo draga. Cinjenica je, zalosna po Hamiltona, da je on od tri kisne utrke u protekloj sezoni izletio na sve tri. To je jednostavno porazna cinjenica htio to netko priznati ili ne. I to su neke od stvari koje se ticu Hamiltona nad kojima bi se on i oni koji se brinu oko njegove karijere trebali dobranu zabrinuti ako tom decku dosista zele nesto dobro.
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
Licemjer je onaj tko jedno govori, a drugo misli.Eternal Glory je napisao/la: ocito ne shvacas rijec ''licemjeran'' , i ne vidim nigdje pljuvanje po nekom
i daj se smirte hamilton je obican marketinski proizvod a nekakav izvanzemaljac tu pisete ko da je hamilton Bog zato sto je natjerao denisa da izbaci alonsa iz tima i da je sad on br. jedan u mclarenu i neki sef i kurci se do koske
Bez argumenata optužujete Hamiltona da je licemjeran.
Lewis nije natjerao Dennisa da izbaci Alonsa, sam si je kriv. Često niije bio ni do koljena novaku, i umjesto da poboljša sebe, išao je drugom linijom. On je želio natjerati Dennisa da koči Hamiltona u utrkama, što je vrlo loše ispalo u Monte Carlu. To se nije dalo izvesti, i Alonso je vrlo rado predao sms-ove FIA-i. Okrenuo se protiv momčadi, momčad se okrenula protiv njega. I tu je priči kraj. Jedina Hamiltonova krivnja je što je tako brz.

- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Pa on je barem pošten. Dao je FIA mailove. Pa to govori kakav je on. On je bar htio zaustaviti tu trakavicu. Zato ja više volim njega nego Hamiltona. Ona biografija mi je stvarno nešto najgluplje što sam vidio. Jel ima šta a da Hamilton nije najbolji? Hamilton mi ide na živce jer se u javnosti preserava kao da je svetinja. I Hamilton je prvi počeo negodovati u momčadi. I ja ne umanjujem Hamiltonove vozačke sposobnosti koje su ogromne, ali smatram da bi u javnosti trebao biti iskreniji ili neka šuti.dkisic6 je napisao/la:Licemjer je onaj tko jedno govori, a drugo misli.Eternal Glory je napisao/la: ocito ne shvacas rijec ''licemjeran'' , i ne vidim nigdje pljuvanje po nekom
Bez argumenata optužujete Hamiltona da je licemjeran.
Lewis nije natjerao Dennisa da izbaci Alonsa, sam si je kriv. Često niije bio ni do koljena novaku, i umjesto da poboljša sebe, išao je drugom linijom. On je želio natjerati Dennisa da koči Hamiltona u utrkama, što je vrlo loše ispalo u Monte Carlu. To se nije dalo izvesti, i Alonso je vrlo rado predao sms-ove FIA-i. Okrenuo se protiv momčadi, momčad se okrenula protiv njega. I tu je priči kraj. Jedina Hamiltonova krivnja je što je tako brz.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
u kako je onda u japanu po naj tezo kisnoj trci ove sezone bas hamilton pobijedio?dado je napisao/la:Vidim da je odma pocela pljuvacina po meni, jerbo ipak sam ja osvjedoceni mrzitelj Hamiltona. Ipak ljudi koji njega toliko dizu u zvijezde bi trebali biti svijesni nekih stvari. Tom autoriziranom biografijom Hamilton se je posra ko rijetko tko prije njega. Nije uopce problem u tome koji auto vozi, koga jebe, vec je problem u tome sto on zeli da ljudi misle za njega da je majka Tereza. Sasavim je normalno da covjek u tim godinama sevi sve one drolje u F1 koje se pojavljuju u svakoj utrci. Pa ja bi to prvi napravio. Ali glupo je tvrdit da ti to ne radis jer mislis da je to politicki ispravno. Jednostavno je glupo potezom pera unistiti vlastiti kredibilitet, sto je Hamilton ucinio. I to je ono sto sam ja kritizirao kod Hamiltona izvan staze. A na stazi.. Pa glete gospodo draga. Cinjenica je, zalosna po Hamiltona, da je on od tri kisne utrke u protekloj sezoni izletio na sve tri. To je jednostavno porazna cinjenica htio to netko priznati ili ne. I to su neke od stvari koje se ticu Hamiltona nad kojima bi se on i oni koji se brinu oko njegove karijere trebali dobranu zabrinuti ako tom decku dosista zele nesto dobro.
sta pljujete toliko po cojeku ? svako ima svoje mane i sta sad ali ja osobno nemislim da je hamilton rekao u knjizi ja u sve vjerujem i uopce mi nije ispalo ista da se kurci...
McLaren u <3
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
nisam znao da je pljuvanje po nekom ako se kaze da je izletio na 3 utrke po kisiMcLewis je napisao/la:u kako je onda u japanu po naj tezo kisnoj trci ove sezone bas hamilton pobijedio?dado je napisao/la:Vidim da je odma pocela pljuvacina po meni, jerbo ipak sam ja osvjedoceni mrzitelj Hamiltona. Ipak ljudi koji njega toliko dizu u zvijezde bi trebali biti svijesni nekih stvari. Tom autoriziranom biografijom Hamilton se je posra ko rijetko tko prije njega. Nije uopce problem u tome koji auto vozi, koga jebe, vec je problem u tome sto on zeli da ljudi misle za njega da je majka Tereza. Sasavim je normalno da covjek u tim godinama sevi sve one drolje u F1 koje se pojavljuju u svakoj utrci. Pa ja bi to prvi napravio. Ali glupo je tvrdit da ti to ne radis jer mislis da je to politicki ispravno. Jednostavno je glupo potezom pera unistiti vlastiti kredibilitet, sto je Hamilton ucinio. I to je ono sto sam ja kritizirao kod Hamiltona izvan staze. A na stazi.. Pa glete gospodo draga. Cinjenica je, zalosna po Hamiltona, da je on od tri kisne utrke u protekloj sezoni izletio na sve tri. To je jednostavno porazna cinjenica htio to netko priznati ili ne. I to su neke od stvari koje se ticu Hamiltona nad kojima bi se on i oni koji se brinu oko njegove karijere trebali dobranu zabrinuti ako tom decku dosista zele nesto dobro.
sta pljujete toliko po cojeku ? svako ima svoje mane i sta sad ali ja osobno nemislim da je hamilton rekao u knjizi ja u sve vjerujem i uopce mi nije ispalo ista da se kurci...

- hamiltongirl
- Test vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes