Formula 1 team - Scuderia Ferrari [F1-75]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
ploc
Početnik
Početnik
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la ploc »

Mobil 1 je napisao/la:ta slika mi baš i nije draga.
izgleda da je massa već poćeo da parkira bolide.
Nema brige Massa oce samo da pokaze kako ce Ferrari proletjeti kraj drugih bolida.Nema straha za Ferrari
VK_Manijak
Kontakt:

Post Postao/la VK_Manijak »

Što reći nego: Go MASSA Go KIMMI
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozač
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

ploc je napisao/la:
Mobil 1 je napisao/la:ta slika mi baš i nije draga.
Nema brige Massa oce samo da pokaze kako ce Ferrari proletjeti kraj drugih bolida.Nema straha za Ferrari

Ili mu nitko nije rekao da je Dakkar otkazan
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Odlično upucana fotka! slika

slika
slika
>>>>>>>>>>> Forza Ferrari! ~ Sempre Ferrari! <<<<<<<<<<
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

ploc je napisao/la:ta slika mi baš i nije draga.
Ja mislim da Massi ove sezone neće ići dobro jer koliko ja znam nikada nije vozio bez TC-a.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Kenny je napisao/la:
Ja mislim da Massi ove sezone neće ići dobro jer koliko ja znam nikada nije vozio bez TC-a.
Osim u svim ostalim serijama....
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Kenny
Legenda
Legenda
Navijam za: Williams i MS

Post Postao/la Kenny »

sepulctor je napisao/la:
Kenny je napisao/la:
Osim u svim ostalim serijama....
Koliko ja znam da su to rekli komentatori za Massu.
slika
Pa čovjek kaže - osjećaj. Ako je osjećaj, onda je osjećaj. Na temelju osjećaja :) - dmarijon
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Današnje hi-res fotke. slika

slika

DOWNLOAD!
slika
LeoZGB
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la LeoZGB »

FICHO je napisao/la:Odlično upucana fotka! slika

slika
A sad pogledaj moj avatar i reci na koga te to podsjeca?!? :D
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Mclaren i Mercedes

Post Postao/la Buba »

Bolid uopce nije nista posebno,barem tako ne izgleda,klasicni Ferrarijev nosonja.Mclaren je puno ljepsi sa svojim tanjim nosem i onom hromirano-crvenom bojom.Zelim Ferrariju puno malera sa pouzdanoscu bolida zbog onog papka Montecemola koji pljuje po svima drugima kada god stigne,a on je taj koji je i zakuvao cijelu aferu s Mclarenom s onim matorim prdonjom Mosleyem.Neka im se sve vrati!!!!!Oni su ti koji su najveci spijuni,vise fotografa oni placaju da slikaju Mclarene i ostale nego sto ima paparaca u Holivudu.FERRARI je nekad bio casna trkaca momcad,sada je to ispolitizirana organizacija koja zna da nece moci nahraniti gladnog Fiata koji sve vise tone ako po SVAKU CIJENU ne osvoji prvenstvo.....Monetecemolo,Tod,Domenikali JADNI STE!!!!
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Buba je napisao/la:Bolid uopce nije nista posebno,barem tako ne izgleda,klasicni Ferrarijev nosonja.Mclaren je puno ljepsi sa svojim tanjim nosem i onom hromirano-crvenom bojom.Zelim Ferrariju puno malera sa pouzdanoscu bolida zbog onog papka Montecemola koji pljuje po svima drugima kada god stigne,a on je taj koji je i zakuvao cijelu aferu s Mclarenom s onim matorim prdonjom Mosleyem.Neka im se sve vrati!!!!!Oni su ti koji su najveci spijuni,vise fotografa oni placaju da slikaju Mclarene i ostale nego sto ima paparaca u Holivudu.FERRARI je nekad bio casna trkaca momcad,sada je to ispolitizirana organizacija koja zna da nece moci nahraniti gladnog Fiata koji sve vise tone ako po SVAKU CIJENU ne osvoji prvenstvo.....Monetecemolo,Tod,Domenikali JADNI STE!!!!
a na kakvim si ti drogama?kaj misliš da samo ferrari šijunira? i kaj je tebi ovo bilo pod svaku cijenu osvojeno prvenstvo? kaj je ferrari špijunirao il mclaren,daj ne pričaj gluposti!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:
Buba je napisao/la:Bolid uopce nije nista posebno,barem tako ne izgleda,klasicni Ferrarijev nosonja.Mclaren je puno ljepsi sa svojim tanjim nosem i onom hromirano-crvenom bojom.Zelim Ferrariju puno malera sa pouzdanoscu bolida zbog onog papka Montecemola koji pljuje po svima drugima kada god stigne,a on je taj koji je i zakuvao cijelu aferu s Mclarenom s onim matorim prdonjom Mosleyem.Neka im se sve vrati!!!!!Oni su ti koji su najveci spijuni,vise fotografa oni placaju da slikaju Mclarene i ostale nego sto ima paparaca u Holivudu.FERRARI je nekad bio casna trkaca momcad,sada je to ispolitizirana organizacija koja zna da nece moci nahraniti gladnog Fiata koji sve vise tone ako po SVAKU CIJENU ne osvoji prvenstvo.....Monetecemolo,Tod,Domenikali JADNI STE!!!!
a na kakvim si ti drogama?kaj misliš da samo ferrari šijunira? i kaj je tebi ovo bilo pod svaku cijenu osvojeno prvenstvo? kaj je ferrari špijunirao il mclaren,daj ne pričaj gluposti!

U f1 se vrti previše novaca da bi to bio samo sport. Špijanja ima, uvijek je bilo i uvijek će biti, a tko je kriv... onaj koga uhvate, kome smjeste ... ali najviše je kriv zato što si je dopustio da bude uhvaćen.

Btw špijuniranje posmatranjem, slikanjem, pisanjem bilježaka u notes(Newy) nije nelegalno ali krađa gotovih analiziranih podataka je.
FICHO
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la FICHO »

Ferrariev raspored testiranja:

Jerez 14. - 16.01.
Valencia 22. - 24.01.
Bahrain 04. - 06.02.
Bahrain 09. - 11.02.
Barcelona 25. - 27.02. (grupni test, nije još potvrđeno da će Ferrari biti tamo)

@LeoZGB - Istina, istina...slika
slika
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

zvjerko je napisao/la:
schuey je napisao/la:

U f1 se vrti previše novaca da bi to bio samo sport. Špijanja ima, uvijek je bilo i uvijek će biti, a tko je kriv... onaj koga uhvate, kome smjeste ... ali najviše je kriv zato što si je dopustio da bude uhvaćen.

Btw špijuniranje posmatranjem, slikanjem, pisanjem bilježaka u notes(Newy) nije nelegalno ali krađa gotovih analiziranih podataka je.
yep,al zato meni nikak nije bilo jasno zakaj su ovi 99. na silverstonu prvo istrčali s dekom da pokriju rupu u bolidu a tek onda izvlačili schumija! naravno,dok nisam došao sebi od šoka jer ipak je to schumi završil u zidu!
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la zvjerko »

schuey je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:
schuey je napisao/la: a na kakvim si ti drogama?kaj misliš da samo ferrari šijunira? i kaj je tebi ovo bilo pod svaku cijenu osvojeno prvenstvo? kaj je ferrari špijunirao il mclaren,daj ne pričaj gluposti!

yep,al zato meni nikak nije bilo jasno zakaj su ovi 99. na silverstonu prvo istrčali s dekom da pokriju rupu u bolidu a tek onda izvlačili schumija! naravno,dok nisam došao sebi od šoka jer ipak je to schumi završil u zidu!
Iz istog razloga zbog kojeg kamere nisu pokazivale izvlačenje Kubice iz ostataka bmw-a u kanadi.
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Buba »

schuey je napisao/la:
Bodem se dzointom u venu....
Kada moras druge iskljucivati iz prvenstva da bi pobjedio,to je onda poprilicno po svaku cijenu.A da ne pominjem FIA-u (Mosley-a) koji se Ferrariju i Talijanima toliko zavukao u s*pak da kad ga vidim ne mogu ga raspoznati od Montecemolove zadnjice.
"Jebes pijanstvo ako te sutra nije sramota"
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Buba je napisao/la:
schuey je napisao/la:
Kada moras druge iskljucivati iz prvenstva da bi pobjedio,to je onda poprilicno po svaku cijenu.A da ne pominjem FIA-u (Mosley-a) koji se Ferrariju i Talijanima toliko zavukao u s*pak da kad ga vidim ne mogu ga raspoznati od Montecemolove zadnjice.
alo sinek,pa jel ferrari isključio koga? jesu iz ferrarija krali il iz mclarena? daj se skoncentriraj malo
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Buba »

schuey je napisao/la:
Buba je napisao/la:
schuey je napisao/la: a na kakvim si ti drogama?kaj misliš da samo ferrari šijunira? i kaj je tebi ovo bilo pod svaku cijenu osvojeno prvenstvo? kaj je ferrari špijunirao il mclaren,daj ne pričaj gluposti!
alo sinek,pa jel ferrari isključio koga? jesu iz ferrarija krali il iz mclarena? daj se skoncentriraj malo
FIA - Ferrari International Assistence
Iz Mclarena nije niko krao,nego je Ferrarijev uposlenik taj koji je krao i dao covjeku iz Mclarena,koji je od ove sezone trebao raditi s njim u Hondi s Rossom Brawn-om da je sve islo po njihovom planu.A gospon Mosley je tu nasao fantasticnu priliku da unisti Rona Dennisa kojeg mrzi iznad duse.
I budi siguran da ove godine ne bi ni gledali Mclaren u F1 da ih Mosley nije primorao da se izvine tj. ponize pred njim i ferrarijem samo da bi ih on pustio na miru da mogu da rade svoj posao
schuey
Počasni član
Počasni član
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

Buba je napisao/la:
Iz Mclarena nije niko krao,nego je Ferrarijev uposlenik taj koji je krao i dao covjeku iz Mclarena,koji je od ove sezone trebao raditi s njim u Hondi s Rossom Brawn-om da je sve islo po njihovom planu.A gospon Mosley je tu nasao fantasticnu priliku da unisti Rona Dennisa kojeg mrzi iznad duse.
I budi siguran da ove godine ne bi ni gledali Mclaren u F1 da ih Mosley nije primorao da se izvine tj. ponize pred njim i ferrarijem samo da bi ih on pustio na miru da mogu da rade svoj posao
mamne riječi,uvijek bu se našel neki takav kao ti kojem je u cilju samo zajebavanje.... inače ne opravdavam u potpunosti odluku FIA-e ali velikim djelom su u pravu,bilo je boljih izlaza ali ima i drugih... zanimljivo da i kad je ferrari bio slab početkom devedesetih blo je takvih pametnjakovića kojima je cijeli svijet bio kriv jer se nekaj dogodi i ide ferrariju u korist ili pak su svi krivi jer su napredovali itd. :<> :vragolan: nevjerovatno... :<> :vragolan:
Mobil 1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Mobil 1 »

LeoZGB je napisao/la:
FICHO je napisao/la:Odlično upucana fotka! slika

slika
A sad pogledaj moj avatar i reci na koga te to podsjeca?!? :D
Odlično , onda bi barem i Kimi mogo napravit jedno 5 naslova :)
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Buba »

schuey je napisao/la:
Buba je napisao/la:
mamne riječi,uvijek bu se našel neki takav kao ti kojem je u cilju samo zajebavanje.... inače ne opravdavam u potpunosti odluku FIA-e ali velikim djelom su u pravu,bilo je boljih izlaza ali ima i drugih... zanimljivo da i kad je ferrari bio slab početkom devedesetih blo je takvih pametnjakovića kojima je cijeli svijet bio kriv jer se nekaj dogodi i ide ferrariju u korist ili pak su svi krivi jer su napredovali itd. :<> :vragolan: nevjerovatno... :<> :vragolan:
Ovaj sad ferrari i onaj pocetkom '90-tih su dvije razlicite momcadi.Koliko je od tada se ljudi izmjenjalo u garazi Ferrarija.Ljudi koji su dosli iz Mclaren,Renaulta i drugih,a isto tako ljudi iz Ferarija su isli u Mclaren,Renault,Williams i ostale.Poenta je u tome da se svi ti ljudi jako dobro poznaju,oni prakticno zive zajedno po 10-15 godina,non-stop su u kontaktu i nemoguce je u takvom okruzenju sacuvati tajne,ali ne treba zato praviti farsu i optuzivati jednu momcad koja posle 9 godina treba da osvoji titulu sasvim zasluzeno,ali to su Mosley i kompanija,i naravno Montecemolo kojem je sve vaznije nego fair play i Ferrari,osoba kojoj je bitna samo njena politicka karijera koju gradi u Italiji i da odrzi Fiata na nogama koji decenijama posrce a to upravo radi preko Ferrarija.Ferrari je nekada bio postena F1 momcad dok je nisu poceli voditi papci kao sto je Montecemolo,Todt i Domenicali.

Edit:Otisli smo predaleko u offtopic zato se izvinjavam moderatorima foruma
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Buba je napisao/la:Montecemolo kojem je sve vaznije nego fair play i Ferrari,osoba kojoj je bitna samo njena politicka karijera koju gradi u Italiji i da odrzi Fiata na nogama koji decenijama posrce a to upravo radi preko Ferrarija.Ferrari je nekada bio postena F1 momcad dok je nisu poceli voditi papci kao sto je Montecemolo,Todt i Domenicali.
Montezemolo je u Ferrariju vec 30 godina. ;-)
I naravno da odrzava Fiat preko Ferrarija. Pa Fiat je vecinski vlasnik Ferrarija, a Ferrari je Fiatov najpoznatiji brand i samim time vodilja Fiatovog ponovnog ekonomskog procvata. Ali nemoj misliti da Fiat samo iskoristava Ferrari. Ne tako davno je Ferrari propadao (financijski), a spasio ga je upravo Fiat (i Montezemolo).
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Buba »

Piquet20 je napisao/la:
Buba je napisao/la:Montecemolo kojem je sve vaznije nego fair play i Ferrari,osoba kojoj je bitna samo njena politicka karijera koju gradi u Italiji i da odrzi Fiata na nogama koji decenijama posrce a to upravo radi preko Ferrarija.Ferrari je nekada bio postena F1 momcad dok je nisu poceli voditi papci kao sto je Montecemolo,Todt i Domenicali.
Montezemolo je u Ferrariju vec 30 godina. ;-)
I naravno da odrzava Fiat preko Ferrarija. Pa Fiat je vecinski vlasnik Ferrarija, a Ferrari je Fiatov najpoznatiji brand i samim time vodilja Fiatovog ponovnog ekonomskog procvata. Ali nemoj misliti da Fiat samo iskoristava Ferrari. Ne tako davno je Ferrari propadao (financijski), a spasio ga je upravo Fiat (i Montezemolo).
pa nece ih sigurno iz krize izvlaciti Fiat punto.
Da bio je,ali nije uvijek bio na ovako visokoj poziciji i nije koristio Ferrari za svoje politicke igre.Ma nema veze,nije to vrijedno da se mi sada ovde raspravljamo.O spy aferi sve je receno,a svako ima svoje misljenje,da ne trubim bezveze.Tema je F2008....ako vec bude tako dobar kao sto najavljuju,zelim od srca Kimmiju da razvali Massu,jer to je jedini covijek kojeg rispektujem u Ferrariju.
Piquet20
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Piquet20 »

Buba je napisao/la: Da bio je,ali nije uvijek bio na ovako visokoj poziciji i nije koristio Ferrari za svoje politicke igre.
Neznam zasto ga mrzis, ali da ti kazem da je od samog dolaska bio u vrhu momcadi (odmah na pocetku je bio desna ruka Enza Ferrarija). Nakon toga se neko vrijeme bavio drugim poslovima, a poslije smrti Enza se vratio i postao predsjednik Ferrarija.
Sto se politike tice, mnogi ljevicari u Italiji su htjeli da on ude u politiku i preuzme vlast od (ili nakon) Prodija, ali on nije htio. No cak i da ude, ne vidim na koji to nacin koristi Ferrari u politicke svrhe?

I da, totalno smo OT...ali jednostavno ne kuzim zasto tako pljujes po drugima bez argumenata.
slika
Buba
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la Buba »

Piquet20 je napisao/la:
Buba je napisao/la: Da bio je,ali nije uvijek bio na ovako visokoj poziciji i nije koristio Ferrari za svoje politicke igre.
Neznam zasto ga mrzis, ali da ti kazem da je od samog dolaska bio u vrhu momcadi (odmah na pocetku je bio desna ruka Enza Ferrarija). Nakon toga se neko vrijeme bavio drugim poslovima, a poslije smrti Enza se vratio i postao predsjednik Ferrarija.
Sto se politike tice, mnogi ljevicari u Italiji su htjeli da on ude u politiku i preuzme vlast od (ili nakon) Prodija, ali on nije htio. No cak i da ude, ne vidim na koji to nacin koristi Ferrari u politicke svrhe?

I da, totalno smo OT...ali jednostavno ne kuzim zasto tako pljujes po drugima bez argumenata.
Zasto ga mrzim???
Otkad je pocela spy afera pa do danas u svakom svom interviju je pljuvao po momcadi koju ja volim a to je Mclaren Mercedes,u svojim poslednjim izjavama kazao je da je mp4-23 jos jedan u nizu srebrenih Ferrarija.Govorio ruzne stvari o Mclarenu i Ronu Denissu.Upravo on je posle prve presude Mclarenu svojim izjavama u stampi toliko narusio ugled britanske momcadi,skoro do nepopravljivosti.Po njegovom svi kradu od Ferrarija,i samo Ferrari od 11 momcadi F1 zna napraviti brz auto,sve ostale omalovazava.Ja nikada nisam cuo Rona Dennisa da govori tako o svojim protivnicima,niti bilo kojeg drugog sefa momcadi,osim mozda Briatorea,ali za njega je poznato da je ljiga.
Posle svega kada pricas sa covjekom koji nije toliko pratio spy aferu i koji se uglavnom oslanja na ono sto pise u dnevnoj stampi (a takvih je mnogo mnogo mnogo vise),kada takvom covjeku pomenes rijec Mclaren,oni su za njega odmah lopovi,spijuni,prevaranti koji moraju da kradu od jadnog Ferrarija.
Covjek ne zna da postuje svoje protivnike nego pljuje i gazi po njima kad god stigne samo da bi svoju kompaniju sto bolje prodao,ne posjeduje nikakav kodeks casti i postene borbe na stazi,covjek nije racer u dusi nego politicka figura kojoj nije bitno da li se bolid zove Ferrari F2008 ili Fiat 2008 ili Alfa Romeo 2008, samo dok njemu donosi moc,slavu,novac.
Takvim ljudima nije mjesto u F1.Barem ja jos uvijek dozivljavam F1 kao fair - play okrsaj na stazi najbrzih auta danasnjice a ne politiziranje citavog sporta radi necijih poslovnih uspjeha/neuspjeha i okrsaje na sudovima....to nam ne treba u ovom sportu,moje misljenje...[/b]
Odgovori