Formula 1 team - McLaren F1 Team [MCL36]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- vulshok
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
Ma glavni si, nema šta. Dosta sad o tome. McLaren će tuć Ferrari to znamo, pa se tu ni nema sto raspravljat. 
EDIT 1..da ne spamam.

EDIT 1..da ne spamam.
Ne diram se u pjesmu *ebote, on nije naveo u postu prvom da je to citat iz pjesme. A to je gramatički neispavno.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Je don´t je baš je slušam.Lewis_rulz je napisao/la:Predlažem da se svi navijači McLarena ujedine pod geslom "Yesterday don't matter if it's gone". S obzirom an prošlu sezonu čine se dobrim. Ali vidim da nema baš puno navijači McLarena, ova je tema jako pusta.![]()
A za Hamitona bi još bolje pasalo gooooodbye.
Zadnja izmjena: vulshok, dana/u 28 sij 2008, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
Je don´t je baš je slušam.Lewis_rulz je napisao/la:Predlažem da se svi navijači McLarena ujedine pod geslom "Yesterday don't matter if it's gone". S obzirom an prošlu sezonu čine se dobrim. Ali vidim da nema baš puno navijači McLarena, ova je tema jako pusta.

A za Hamitona bi još bolje pasalo gooooodbye.
bukreka i jogurta
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Evo našel sam barem jednu... Jedna ali vrijedna

I slika Menorce iz zraka

EDIT: EVo i linka na slike ako još hoćete pogledati druge - http://esporte.uol.com.br/f1/ultimas/20 ... 1u877.jhtm
I na vijest o testiranjima(na engleskom) - http://formula-1.updatesport.com/news/a ... /view.html

I slika Menorce iz zraka

EDIT: EVo i linka na slike ako još hoćete pogledati druge - http://esporte.uol.com.br/f1/ultimas/20 ... 1u877.jhtm
I na vijest o testiranjima(na engleskom) - http://formula-1.updatesport.com/news/a ... /view.html
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
- Caldor
- Profesionalni vozač
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
- VK_Manijak
- Kontakt:
- dkisic6
- Test vozač
- Kontakt:
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
1. L. Hamilton - McLaren-Mercedes - 1:22.263 - 82 krugadkisic6 je napisao/la:Moj komentar je da je to samo testiranje, ali da izgleda jako, jako uvjerljivoLewis_rulz je napisao/la:Evo Lewis na vrhu današnjih vremena. Izvrsno vrijeme, 6 desetinki ispred alonsa.![]()
... Komentari?
2. F. Alonso - Renault - 1:22.889 - 61 krug
polako,ali sigurno ipak ga nando stiže,a još je dug put do početka prvenstva,nebih se čudio da renault uspije dostići hamija i mcm
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Caldor
- Profesionalni vozač
Sorry ali 6 desetinki nije sustizanje... Ovo jesu samo testiranja, ali 6 desetinki je ogromna prednost i sam Alonso je rekao da zaostaju za vodećima (McLaren i Ferrari) oko pol sekunde. Ne vjerujem da Alonso stvarno može toliko unaprijediti Renault da budu među vodećima, iduće godine da, ali ove nema šanse....schuey je napisao/la:1. L. Hamilton - McLaren-Mercedes - 1:22.263 - 82 krugadkisic6 je napisao/la:Moj komentar je da je to samo testiranje, ali da izgleda jako, jako uvjerljivoLewis_rulz je napisao/la:Evo Lewis na vrhu današnjih vremena. Izvrsno vrijeme, 6 desetinki ispred alonsa.![]()
... Komentari?
polako,ali sigurno ipak ga nando stiže,a još je dug put do početka prvenstva,nebih se čudio da renault uspije dostići hamija i mcm
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
mislio sam na njegovu rečenicu da zaostaju izmneđu8 i 10 desetinki,tako ako povučem paralelu s tom izjavom onda su smanjili zaostatak za 40%. no kao što je stoput rečeno to su samo testiranja,nemora biti realan omjer!Lewis_rulz je napisao/la: Sorry ali 6 desetinki nije sustizanje... Ovo jesu samo testiranja, ali 6 desetinki je ogromna prednost i sam Alonso je rekao da zaostaju za vodećima (McLaren i Ferrari) oko pol sekunde. Ne vjerujem da Alonso stvarno može toliko unaprijediti Renault da budu među vodećima, iduće godine da, ali ove nema šanse....
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- One and only
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari- M. Schumacher
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Da imamo cjeloviti uvid u podatke u krugovima, možda bi šta više i vidili, ovako...nula. Ma ono što mene nervira kod mojih, koji k. forsiraju onog Paffeta više?! Ja ne znam jel taj tip odradio ijedno testiranje kako treba. Imamo 2 vozača i Pedra koji je odličan za testiranja... Uh, čim vidim da je Paffet u planu, odmah me nevoza mlatne. A s obzirom da nema Ferrarija, logično da smo mi uvjerljivo najbrži 
NADOPUNA McLarenov MP4-23 je prošao homologacijski test FIA-e koji je potreban da bi bolid mogao sudjelovat u prvenstvu.

NADOPUNA McLarenov MP4-23 je prošao homologacijski test FIA-e koji je potreban da bi bolid mogao sudjelovat u prvenstvu.

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Prevedeno stici ce McLaren a pretec Ferrari. Nemoj pisat takve nebuloze. Ovo je F1. Gdje bi oni trebali nabavit tih 6 stotinki?schuey je napisao/la:1. L. Hamilton - McLaren-Mercedes - 1:22.263 - 82 krugadkisic6 je napisao/la:Moj komentar je da je to samo testiranje, ali da izgleda jako, jako uvjerljivoLewis_rulz je napisao/la:Evo Lewis na vrhu današnjih vremena. Izvrsno vrijeme, 6 desetinki ispred alonsa.![]()
... Komentari?