Zweki je napisao/la:Mislim, koja poanta navijanja za neki tima ako znam da nikad neće pobijediti? Onda nebi ni gledao F1. Tako razumno za priželjkujem pobjedu McLarena isto kao i ti Ferrarija. Baz obzira ako je Ferrari nadmoćan, ja ću navijat McLaren i vjerovati da će pobijediti. Ako bi baš sve gledali tako da Ferrari će biti pobjednik i da mu niko ništa ne može, niko živ više nebi navijao za neku drugu momčad. Što se tiče zablude... . možda si ti baš u zabludi. Znam da tvoj ego prema ferrariju je tako velik da nema toga boga koji će tebe uvjeriti kako će pobijediti neka durga momčad, ili ti da ferrari neće biti nadmoćan i nedostižan. Živi bili pa vidili.
smiri se,to su samo mala provociranja! mene ferrari puno ne zanima,mene zanima schumacher,a samin tin i ferrari! da schumacher recimo vozi za mclaren,onda me mclaren ne bi zanima ništa manje nego šta me sad zanima ferrari! jer ja san prije svega schumijev navijač!
a šta će bit u nedilju,vidit ćemo! moja želja je schumi,tvoja je raikkonen,a oće li se jedna od tih ispunit ili možda neće nijedna,e to ćemo isto vidit!