Lewis Hamilton [#44]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Ja sam: Vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Lucky je napisao/la:Jedan poduži intervju s Hamiltonom!

Article from the Royston Crow
Q&A with Lewis Hamilton

KLIK
Svaka čast za link! Jučer sam vidio da su sva četvorica: Lewis, Heiki, Pedro i Gary bili u McLarenovom Technology Centru, i gledali kako se vježba za pit-stop, i najavljeno fotografiranje (a očito i intervjui) za potrebe sponoza. Sad ću to lagano, uz kavicu...
slika
vulshok
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: McLaren Mercedes
Kontakt:

Post Postao/la vulshok »

Alonso o Hamiltonu

"Every time he had an interview there were two or three questions with me, and every time I had an interview there were two or three questions about him.

"Anything said was exaggerated the next day, so I am convinced it is better not to say anything.

"We cannot make a big thing of something that is not really a big thing. I have no problems with anyone.

"I don't regret anything from 2007. I had some difficulties, and I am here in 2008 ready to fight again.

"I'm happy and there are no big problems. It seems everybody wants to make something of nothing."

So when asked to give a personal appraisal of Hamilton, it was done grudgingly as he said: "Again, another question about Lewis.

"I don't want to say anything more than I have said all year.

"He is a very talented driver; rookie of the year; surprise of the year, and from what everybody was saying last year, nothing has changed.

"It was his first year in Formula One, and he was fighting for the Championship, so perfect."

Ukratko, nije htio komentirat njihov odnos. Da nema tu nekih problema, i da svi žele napravit priču iz ničega. "On je jako talentiran vozac, rookie godine, iznenađenje godine, i nista se nije promjenilo od onoga sto su svi govorili prosle godine. Bila mu je to prva godina u F1, i boria se za naslov, dakle savrseno."

itd, itd.
With your mind power, your determination, your instict, and experience as well you can fly very high...
Caldor
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la Caldor »

vulshok je napisao/la:Alonso o Hamiltonu

"Every time he had an interview there were two or three questions with me, and every time I had an interview there were two or three questions about him.

"Anything said was exaggerated the next day, so I am convinced it is better not to say anything.

"We cannot make a big thing of something that is not really a big thing. I have no problems with anyone.

"I don't regret anything from 2007. I had some difficulties, and I am here in 2008 ready to fight again.

"I'm happy and there are no big problems. It seems everybody wants to make something of nothing."

So when asked to give a personal appraisal of Hamilton, it was done grudgingly as he said: "Again, another question about Lewis.

"I don't want to say anything more than I have said all year.

"He is a very talented driver; rookie of the year; surprise of the year, and from what everybody was saying last year, nothing has changed.

"It was his first year in Formula One, and he was fighting for the Championship, so perfect."

Ukratko, nije htio komentirat njihov odnos. Da nema tu nekih problema, i da svi žele napravit priču iz ničega. "On je jako talentiran vozac, rookie godine, iznenađenje godine, i nista se nije promjenilo od onoga sto su svi govorili prosle godine. Bila mu je to prva godina u F1, i boria se za naslov, dakle savrseno."

itd, itd.
Ovo zadnje je tako puno sarkazma, svi vide koliko ga ne voli... Bar to ne skriva ak ništ drugo...
schuey
Počasni član
Počasni član
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

evo zanimljivost koju nisam znao,iako lewis hamilton ne izgleda potpuno crn nisam ni pretpostavljao da mu je biološka majka zapravo bijeljkinja!!! i još se u tekstu navodi da je njegov djed emigrirao u britaniju 50ih godina iz grenade.

http://uk.eurosport.yahoo.com/07022008/ ... enada.html
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
hamiltongirl
Test vozač
Test vozač
Ja sam: Vozačica
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la hamiltongirl »

hehe..ja sam znala..procitala sam knjigu.... :D
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Fernando Alonso
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

schuey je napisao/la:evo zanimljivost koju nisam znao,iako lewis hamilton ne izgleda potpuno crn nisam ni pretpostavljao da mu je biološka majka zapravo bijeljkinja!!! i još se u tekstu navodi da je njegov djed emigrirao u britaniju 50ih godina iz grenade.

http://uk.eurosport.yahoo.com/07022008/ ... enada.html

Cool. Sutra će postati Azijac haha.

Nemojte se ljutiti, uhvatila me luda neka u glavi.
kakav potpis staviti???
maximo55
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la maximo55 »

Aldin je napisao/la:Lewis Hamilton je jedan od najboljih vozaca danasnjice...To je pokazao i svojim pobjedama u bolidu McLarena...
Istina, ali misli da će se dobro namućiti ove godine sa Heikkijem.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

E ovako. Alonso će se super snaći u ne konkurentnom bolidu jer je bio u njemu. 2001. u Minardiju, pa 2003. i 2004. u ne baš konkurentnom Renault-u. Tako da će se snaći vrlo lako, dok Lewis nikad u životu nije bio ne konkurentan od samih početaka u kartingu pa do danas u F1. Ako McLaren bude kao 2006. (u što sumnjam) Lewis Hamilton će dobiti živčani slom. Stavit ću ruku u vatru da se neće znati nositi s tim.
kakav potpis staviti???
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la ALONSO RENAULT »

Maestro je napisao/la:E ovako. Alonso će se super snaći u ne konkurentnom bolidu jer je bio u njemu. 2001. u Minardiju, pa 2003. i 2004. u ne baš konkurentnom Renault-u. Tako da će se snaći vrlo lako, dok Lewis nikad u životu nije bio ne konkurentan od samih početaka u kartingu pa do danas u F1. Ako McLaren bude kao 2006. (u što sumnjam) Lewis Hamilton će dobiti živčani slom. Stavit ću ruku u vatru da se neće znati nositi s tim.
Pa može se dogodit, ali nemoj biti tako siguran jer Lewis je odličan vozač, sjajan talent, samo me kod njega smeta ta veća "jezičina"
maximo55

Kad smo kod jezičine bolje promjeni avatar i nick name
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

maximo55 je napisao/la:Kad smo kod jezičine bolje promjeni avatar i nick name
Na osnovu čega ti tvrdiš da je Alonso lajavac?
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Maestro je napisao/la:E ovako. Alonso će se super snaći u ne konkurentnom bolidu jer je bio u njemu. 2001. u Minardiju, pa 2003. i 2004. u ne baš konkurentnom Renault-u. Tako da će se snaći vrlo lako, dok Lewis nikad u životu nije bio ne konkurentan od samih početaka u kartingu pa do danas u F1. Ako McLaren bude kao 2006. (u što sumnjam) Lewis Hamilton će dobiti živčani slom. Stavit ću ruku u vatru da se neće znati nositi s tim.
Obicna anklapanja. Mozda je mozda nije konkurentan to nikako ti niti bilo tko nemoze znat u ovom trenutku.
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Adriana Lima fan je napisao/la:
Obicna anklapanja. Mozda je mozda nije konkurentan to nikako ti niti bilo tko nemoze znat u ovom trenutku.
Slažem se da ne možemo znat ali ipak Renault kasni za vodečima, a Alonso se zna snaći u nekonkurentnom bolidu. Ako Mclaren ne bude konkurentan onda će Lewis imati novi test, jer on još nije vozio u nekonkurentnom bolidu
zvjerko
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Pirelli i DRS

Post Postao/la zvjerko »

ALONSO RENAULT je napisao/la: Pa može se dogodit, ali nemoj biti tako siguran jer Lewis je odličan vozač, sjajan talent, samo me kod njega smeta ta veća "jezičina"

Već sam negdje rekao da je Lewis Dennisova "investicija"! Zar netko stvarno misli da je Dennis ga "dopratio" (novčano) zbog dobra srca u f1 cirkus????

btw ...i meni smeta njegova jezičina, stvarno zna zvučat prepotentno koliko god netko tvrdio dsu mu riječi izvučene iz konteksta...
maximo55

zvjerko je napisao/la:btw ...i meni smeta njegova jezičina, stvarno zna zvučat prepotentno koliko god netko tvrdio dsu mu riječi izvučene iz konteksta...
ma vama smeta njegova jezičina iz tog razlog jer vam se vjerojatno ne sviđa. Veći plačljivko je Alonso
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

maximo55 je napisao/la:
zvjerko je napisao/la:btw ...i meni smeta njegova jezičina, stvarno zna zvučat prepotentno koliko god netko tvrdio dsu mu riječi izvučene iz konteksta...
ma vama smeta njegova jezičina iz tog razlog jer vam se vjerojatno ne sviđa. Veći plačljivko je Alonso
Ok ti tako misliš ja drukčije, i nitko neće promjenit mišljenje. Ali kada je Alonso pričao u javnosti kakav je Hamilton u boksu, kako se ponaša i druge gluposti. Takve izjave smanjuju profesionalnost sporta.
maximo55

ALONSO RENAULT je napisao/la:Ok ti tako misliš ja drukčije, i nitko neće promjenit mišljenje. Ali kada je Alonso pričao u javnosti kakav je Hamilton u boksu, kako se ponaša i druge gluposti. Takve izjave smanjuju profesionalnost sporta.
Ok. Savtko ima svoje mišljenje, ali onaj potez blokiranja Hamiltona nije sportski potez. Ali nećemo offtopičariti. Svi oni svoje prednosti i nedostatke.
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Adriana Lima fan je napisao/la:Obicna anklapanja. Mozda je mozda nije konkurentan to nikako ti niti bilo tko nemoze znat u ovom trenutku.
Pa ti čovječe veze nemaš o čemu pričaš. Aj molim te pročitaj predhodne postove, pogotovo moj jer ga nisi shvatio očito. I nemoj citirati pogrešne postove. To što si napisao nema nikakve veze s mojim postom.
kakav potpis staviti???
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

ALONSO RENAULT je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:
Slažem se da ne možemo znat ali ipak Renault kasni za vodečima, a Alonso se zna snaći u nekonkurentnom bolidu. Ako Mclaren ne bude konkurentan onda će Lewis imati novi test, jer on još nije vozio u nekonkurentnom bolidu
opet pticate notorne gluposti
zasto bi se alonso znao snaci u inferijornom bolidu a hamilton ne bi, mozda zato sto je vozio sa inferijornim bolidom? , a sto je sa njime napravio ništa bio 4 u prvenstvu dok je u minardiju u cjeloj sezoni skupio jedan bod :?
neki su ljudi sa inferijornim bolidom osvajali prvenstva :roll:
ukratko neko je rekao da se alonso super snalazi sa inferijornim bolidom i vi to upijate kao spuzve bez da realno sagledate situaciju
Maestro
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la Maestro »

Ali Alonso ima 5-6 godina iskustva više od Hamiltona i zato mislim da će se bolje snaći. Kao što sam naveo u predhodnom postu, Fernando Alonso je bio u lošem bolidu za razliku od Lewisa Hamiltona koji je čitav svoj sportski život bio na vrhu, od krtinga pa do danas, Alonso se uvijek borio za naslove. Veliki sam navijač Fernanda Alonsa pa mislim da smijem reći da nikada nije bio prebrz, ali je uvijek znao kako i šta sa bolidom uraditi da ga poboljša. I njegova psiha me fascinira iako se predhodne sezone (po mom mišljenju) digao u nebo i bio je presamouvjeren da osvoji naslov. On zna povići crtu za razliku od mladog i još neiskusnog Hamiltona. Moje mišljenje (i samo moje, naravno) je da će Lewis Hamilton biti tako reći iskusan tek 2009.

Zanima me mišljenje Hamiltonovih i Alonsovih navijača!!!
kakav potpis staviti???
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Eternal Glory je napisao/la:opet pticate notorne gluposti
zasto bi se alonso znao snaci u inferijornom bolidu a hamilton ne bi, mozda zato sto je vozio sa inferijornim bolidom? , a sto je sa njime napravio ništa bio 4 u prvenstvu dok je u minardiju u cjeloj sezoni skupio jedan bod :?
neki su ljudi sa inferijornim bolidom osvajali prvenstva :roll:
ukratko neko je rekao da se alonso super snalazi sa inferijornim bolidom i vi to upijate kao spuzve bez da realno sagledate situaciju
Kao prvo ispravak jedne krive činjenice: Alonso u Minardiju nije osvojio niti jedan bod.

Ne znam čemu sad lovljenje za iskustvo ili neiskustvo u nekonkurentnim bolidima? OK, Alonso je do vrha prošao ajmo reći normalan put jednog F1 vozača. Hamilton je skočio odmah u jedan od 2 najbolja bolida. Lewisu je ionako mnogo stvari u F1 neiskustvo. Alonso je dosad prošao mislim da mogu reći sve i svašta. Ali s druge strane, nije još uvijek doživio da iz vrlo konkurentnog bolida sjedne u nekonkurentan bolid. I ja mislim da će se Alonso u mnogim situacijama u startu bolje snaći, a da li će sveukupno biti snalažljiviji tko zna. Dok ne vidimo Lewisa u više različitih situacija nećemo to saznati...

Kad će Lewis imati takvo iskustvo? Nemam pojma, možda kad odvozi u najslabijem timu sezonu, kad sezonu bude test vozač, kad dvije sezone razvija bolid i ćopi jednu pobjedu - koji pole sa takvim bolidom, kad osvoji 2 naslova prvaka... Njih dvojica imaju potpuno različite puteve i normalno da su im i iskustva drugačija.

@Glory - btw, tko je to sa trećim ili slabijim po jačini bolidom osvojio naslov prvaka?
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Maestro je napisao/la:Ali Alonso ima 5-6 godina iskustva više od Hamiltona i zato mislim da će se bolje snaći. Kao što sam naveo u predhodnom postu, Fernando Alonso je bio u lošem bolidu za razliku od Lewisa Hamiltona koji je čitav svoj sportski život bio na vrhu, od krtinga pa do danas, Alonso se uvijek borio za naslove. Veliki sam navijač Fernanda Alonsa pa mislim da smijem reći da nikada nije bio prebrz, ali je uvijek znao kako i šta sa bolidom uraditi da ga poboljša. I njegova psiha me fascinira iako se predhodne sezone (po mom mišljenju) digao u nebo i bio je presamouvjeren da osvoji naslov. On zna povići crtu za razliku od mladog i još neiskusnog Hamiltona. Moje mišljenje (i samo moje, naravno) je da će Lewis Hamilton biti tako reći iskusan tek 2009.

Zanima me mišljenje Hamiltonovih i Alonsovih navijača!!!
Smeta mi sto ti sa sigurnoscu govoris da ce Hamilton imat inferioran bolid. Mozda hoce al ti govoris koda je to sigurna stvar.
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

p@rtibrejker je napisao/la:
@Glory - btw, tko je to sa trećim ili slabijim po jačini bolidom osvojio naslov prvaka?
reko sam da su osvajali prvenstva sa inferijornim bolidom sto znaci drugi pa na nize sad nemam pojma ko je sa 3 bolidom al sa drugim ih je bilo dosta
p@rtibrejker
Veteran
Veteran
Navijam za: Hrvatsku Kunu

Post Postao/la p@rtibrejker »

Eternal Glory je napisao/la:
reko sam da su osvajali prvenstva sa inferijornim bolidom sto znaci drugi pa na nize sad nemam pojma ko je sa 3 bolidom al sa drugim ih je bilo dosta
Da, ali si u kontekst stavio i Alonsa sa Renaultom 2004.-te koji je bio treći bolid (ajmo reć) po jačini na gridu iza BAR-a i daleko iza Ferrarija.

2003. je Renault bio još slabiji bolid.

Tako da po tvom stavljanju Alonsa u tu grupu, mislim da nije bitno tko je sa drugim bolidom osvojio prvenstvo (a bilo ih je dosta) već sa trećim i slabijim. ;)
- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
ALONSO RENAULT
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Eternal Glory je napisao/la:
Dobro ja bi htio znat tko je sa sekundu slabijim bolidom osvojio prvenstvo. I Alonso je u Minardiju bio na počecima f1 karijere, da slučajno sad dođe gotovo sigurno bi bio bolji.
Odgovori