Eo ti i video ako već nisi vidio http://youtube.com/watch?v=NmauvxY1HXAedo je napisao/la:ja tek sad saznajem da je udario u zid,naš komentator na NTV HAYAT koja je prenosila utrku uopšte nije spominjao zid,nit sam vidjeo da je udario u zid samo je na jednom nestao...Walter je napisao/la:Onaj udarac u zid na startu mu sigurno ne ide na čast!
na komentator(nebulozni)cijelu utrku ponavlja kako je imao kontakt sa heikkiem...
Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- red_devil
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
.
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Jel on tu izletio i pretprošle godine? Mislim u isti taj zid.
Zadnja izmjena: Dani, dana/u 16 ožu 2008, 11:45, ukupno mijenjano 1 put.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
http://youtube.com/watch?v=OXVETgsfXIgDani je napisao/la:Jel on tu izletio i pretprošle godine? Mislim u isti taj zid.
.
-
- Rezervni vozač
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
-
- Navijam za: Nikoga
ono je bila tipicna vozaceva pogreska, pri izlasku iz prvog zavoja ja preprano do gas na hladnim gumama i to je to, zavrtilo ga. nije mu kriv nijeda od vozaca. kao sto je i kimi sam kriv za ono izlijetanje kod pokusaja pretjecanja heikkia, tu je ulogu imala i ona skroz potrosena prednja lijeva guma. ali ajde na kraju je barem jedan ferrari osvojio bod
McM fun
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Massa kaže Coulthardu da ne očekuje nikakvo izvinjenje
http://www.autosport.com/news/report.php/id/65825
Sjećate se kako je prošle godine Couthard umalo Wurzu otkinuo glavu na istoj stazi!?
Sjećate se kako je prošle godine Couthard umalo Wurzu otkinuo glavu na istoj stazi!?
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Da i Coulthard se isprico.Walter je napisao/la:Massa kaže Coulthardu da ne očekuje nikakvo izvinjenje
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
Pa i trebao je da se ispriča!Adriana Lima fan je napisao/la:Da i Coulthard se isprico.Walter je napisao/la:Massa kaže Coulthardu da ne očekuje nikakvo izvinjenje
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Sta je pjesnik htio reci uopce sa onim sjecate li se ono Coulthard na Wurza?Walter je napisao/la:Pa i trebao je da se ispriča!Adriana Lima fan je napisao/la:Da i Coulthard se isprico.Walter je napisao/la:Massa kaže Coulthardu da ne očekuje nikakvo izvinjenje
- Walter
- Svjetski prvak
- Kontakt:
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
ništa se ovdje ne vidi...red_devil je napisao/la:Eo ti i video ako već nisi vidio http://youtube.com/watch?v=NmauvxY1HXAedo je napisao/la:ja tek sad saznajem da je udario u zid,naš komentator na NTV HAYAT koja je prenosila utrku uopšte nije spominjao zid,nit sam vidjeo da je udario u zid samo je na jednom nestao...Walter je napisao/la:Onaj udarac u zid na startu mu sigurno ne ide na čast!
na komentator(nebulozni)cijelu utrku ponavlja kako je imao kontakt sa heikkiem...
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
pogledaj malo bolje od 3. minute i 55 sec ili si kupi naocaleedo je napisao/la:ništa se ovdje ne vidi...red_devil je napisao/la:Eo ti i video ako već nisi vidio http://youtube.com/watch?v=NmauvxY1HXAedo je napisao/la: ja tek sad saznajem da je udario u zid,naš komentator na NTV HAYAT koja je prenosila utrku uopšte nije spominjao zid,nit sam vidjeo da je udario u zid samo je na jednom nestao...
McLaren u <3
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
...ili da Massa nije nikad kriv? Nije bio kriv da je navalio na Alonsa u Nurnbergringu (tko je tad bio s unutarnje strane?), a ni sad!Walter je napisao/la:To da DC ne razmišlja puno kad ulazi u takve borbe na stazi pa završavaju tako kao što su završile danas i prije godinu dana!
Ali kad bolje pogledamo, pa i nije jadni Massa kriv...kriv je manjak talenta

- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
ma eto nek ste vi talentirani...ne branim massu ima svojih kikseva kojegringo73 je napisao/la:...ili da Massa nije nikad kriv? Nije bio kriv da je navalio na Alonsa u Nurnbergringu (tko je tad bio s unutarnje strane?), a ni sad!Walter je napisao/la:To da DC ne razmišlja puno kad ulazi u takve borbe na stazi pa završavaju tako kao što su završile danas i prije godinu dana!
vi jedva čekate da se naslađujete,ali njega bar niko nakon odustajanja
ne vadi kranom na stazu i bar nije prepotentan kao hami koji je uvijek
mogao biti brži nego što je završio utrku...šta sad trebao je alonsa pustiti
dečko možda nema talenta kako alonso ili kimi ali ima srce i prije ili kasnije on će uspjeti...
-
- Profesionalni vozač
Da, na isti nacin kao sto je pokusao izgurat Alonsa, sada je uspio izgurat DC-a. Danas sam gledao reprizu (iako sam jutros gledao uzivo) i bas se lijepo moglo vidjeti da se Massa zabio u DC-a. Doslovce.gringo73 je napisao/la:...ili da Massa nije nikad kriv? Nije bio kriv da je navalio na Alonsa u Nurnbergringu (tko je tad bio s unutarnje strane?), a ni sad!Walter je napisao/la:To da DC ne razmišlja puno kad ulazi u takve borbe na stazi pa završavaju tako kao što su završile danas i prije godinu dana!
E da, tako je jednom prosle godine pred sami kraj utrke (zadnji krug ili tako nesto) izgurao Kubicu sa staze.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
ma bravo a da ne mislis na vn.japana ajd pogledaj snimku sa japana jos jednom pa vidi di je ko bio i ko se po travi vozioSRV je napisao/la:Da, na isti nacin kao sto je pokusao izgurat Alonsa, sada je uspio izgurat DC-a. Danas sam gledao reprizu (iako sam jutros gledao uzivo) i bas se lijepo moglo vidjeti da se Massa zabio u DC-a. Doslovce.gringo73 je napisao/la:...ili da Massa nije nikad kriv? Nije bio kriv da je navalio na Alonsa u Nurnbergringu (tko je tad bio s unutarnje strane?), a ni sad!Walter je napisao/la:To da DC ne razmišlja puno kad ulazi u takve borbe na stazi pa završavaju tako kao što su završile danas i prije godinu dana!
E da, tako je jednom prosle godine pred sami kraj utrke (zadnji krug ili tako nesto) izgurao Kubicu sa staze.

-
- Svjetski prvak
ti nisi normalan čovječeSRV je napisao/la: Da, na isti nacin kao sto je pokusao izgurat Alonsa, sada je uspio izgurat DC-a. Danas sam gledao reprizu (iako sam jutros gledao uzivo) i bas se lijepo moglo vidjeti da se Massa zabio u DC-a. Doslovce.
ja neznam koje dvije utrke si ti onda gledao danas
ako već nekoga ne podnosiš, mrzi ga kaj me briga to je tvoje pravo ali govoriti da je uvijek on kriv kad god dođe nekome blizu i nekaj se dogodi samo zato kaj ga ne podnosiš to je već malo glupo i pokvareno

pogledaj ako imaš snimljeno još jednom i vidjet ćeš da se massa otvorio prije prvog zavoja i da je dc gledao u retrovizor vidio bi da massa napada
ali neću se prepucavati s likovima koji gledaju ovo na primitivan način samo zato kaj je to massa i kaj je to ferrari
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
slažem se,ja ga ne volim al za ovo kaj si naveo to nema veze s razumom.DC mu je zatvorio put iako je ovaj imao svoju putanju i već se probio iznad pola bolida ivana ti je dobro reklaivana.zagreb je napisao/la:ti nisi normalan čovječeSRV je napisao/la: Da, na isti nacin kao sto je pokusao izgurat Alonsa, sada je uspio izgurat DC-a. Danas sam gledao reprizu (iako sam jutros gledao uzivo) i bas se lijepo moglo vidjeti da se Massa zabio u DC-a. Doslovce.
ako već nekoga ne podnosiš, mrzi ga kaj me briga to je tvoje pravo ali govoriti da je uvijek on kriv kad god dođe nekome blizu i nekaj se dogodi samo zato kaj ga ne podnosiš to je već malo glupo i pokvareno
pogledaj ako imaš snimljeno još jednom i vidjet ćeš da se massa otvorio prije prvog zavoja i da je dc gledao u retrovizor vidio bi da massa napada
ali neću se prepucavati s likovima koji gledaju ovo na primitivan način samo zato kaj je to massa i kaj je to ferrari

Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
-
- Svjetski prvak
a čuj....nekad treba progutati i priznati nešto iako ti se to ne sviđaschuey je napisao/la:slažem se,ja ga ne volim al za ovo kaj si naveo to nema veze s razumom.DC mu je zatvorio put iako je ovaj imao svoju putanju i već se probio iznad pola bolida ivana ti je dobro reklaivana.zagreb je napisao/la:ti nisi normalan čovječeSRV je napisao/la: Da, na isti nacin kao sto je pokusao izgurat Alonsa, sada je uspio izgurat DC-a. Danas sam gledao reprizu (iako sam jutros gledao uzivo) i bas se lijepo moglo vidjeti da se Massa zabio u DC-a. Doslovce.
Ma ja sam Fisico-fan...
- ferrari-fan
- Rezervni vozač
- Navijam za: ferrari
Ostavio je on dovoljno prostora da se pocne pretjecat, ali je kasnije DC zajebao sto je isao zatvarat kad mu je Massa bio na pola bolida i naravno kriv je DC, a masa je vec bio sa pola bolida na pasici i on stvarno nije mogao nista. Jer kad pogledate snimku Massa je poceo dosta rano pretjecat i u zavoju je bio na pola bolida to je DC morao vidit i ostavit mu prostora do Massa prodje, a ne ga ici blokirat kad je vidio da je izgubio poziciju.McLewis je napisao/la:ja ne volim massu ali ovdje se jasno vidi da je dc ostavio malo prostora
I da netko je spomenuo kad se Massa zabio u Alonsa, tu je Massa kriv sto posto, ista stvar kao i ova Alonso je bio prosao Massu a on je tek onda isao zatvarat