Pitanja članova u vezi funkcioniranja foruma
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- LeoZGB
- Rezervni vozač
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
Ide al neisplati se sada. Bolje otvorit kad bude utrka u normalno vrijeme nego da sada otvorimo pa ce se to izjalovit sve kada bi se otvorilo za ovu utrku,a ne skinemo rekord. To je samo moje misljenje.LeoZGB je napisao/la:Bilo je rećeno da će se tema u vezi obaranja rekorda otključat danas ali ništa od toga pa me zanima jel se ide na taj rekord ili ne
- LeoZGB
- Rezervni vozač
Meni je svejedno hoce li bit sada ili na nekoj od sljedecih utrka nego me zanimalo jer su svi bili za i onda je zweki zakljucao temu i rekao da ce ju opet otvorit a nis od togaAdriana Lima fan je napisao/la:Ide al neisplati se sada. Bolje otvorit kad bude utrka u normalno vrijeme nego da sada otvorimo pa ce se to izjalovit sve kada bi se otvorilo za ovu utrku,a ne skinemo rekord. To je samo moje misljenje.LeoZGB je napisao/la:Bilo je rećeno da će se tema u vezi obaranja rekorda otključat danas ali ništa od toga pa me zanima jel se ide na taj rekord ili ne
Sex is like hacking...U go In..U go out...and U pray that U didn´t left something behind
Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

Bolje proliti malo s Parkinsonom, nego zaboraviti popiti s Alzheimerom.

- red_devil
- Veteran
- Navijam za: Schumacher - Ferrari
- sale
- Site Admin
- Navijam za: F1
- Kontakt:
Točan datum ni ja ne znam. Jedino što znam je da naš kolumnist trenutno ima ostalih obaveza, ali očekujem njegov povratak uskoro.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Zna li ko,točno,kad se Mladen vraća.
$@Ł€: Tražite prije postanja 

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
u anketi za koga navijate nakon što sam se loginiro mi se pojavilo za koga želim glasati iako sam već glasao. istina je da sam bio na drugom kompjuteru,ne doma nego na poslu,ali me zanima zašto je to tako bilo? inače mi se nije to prije događalo a i mislim da to nije fer zbog nerealnog stanja. jbg znatiželjno sam ukuco da vidim dali će prihvatit i je,tako da kimi raikkonen ima jedan glas više... dali jue moguće to nekak popravit ili je to samo bila greška????
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- ALONSO RENAULT
- Rezervni vozač
Prva anketa nije sadržavala sve vozače, pa je napravljena nova i zato si imao pravo još jednom glasati. Bar ja tako mislim.schuey je napisao/la:u anketi za koga navijate nakon što sam se loginiro mi se pojavilo za koga želim glasati iako sam već glasao. istina je da sam bio na drugom kompjuteru,ne doma nego na poslu,ali me zanima zašto je to tako bilo? inače mi se nije to prije događalo a i mislim da to nije fer zbog nerealnog stanja. jbg znatiželjno sam ukuco da vidim dali će prihvatit i je,tako da kimi raikkonen ima jedan glas više... dali jue moguće to nekak popravit ili je to samo bila greška????

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
vidim da se vecina clanova pocela kladit u reputacijske bodove i zicat reputaciju sto se meni bas i nesvidja jer za mene onaj tko ima najvise reputacijskih bodova treba ih zasluzit svojim doprinosom za forum a ne zato sto je pogodio tko ce pobijediti u trci i slicno!! neznam kako ostali ali po mom je to malo bezveze
McLaren u <3
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Neko je ljubomoran.McLewis je napisao/la:vidim da se vecina clanova pocela kladit u reputacijske bodove i zicat reputaciju sto se meni bas i nesvidja jer za mene onaj tko ima najvise reputacijskih bodova treba ih zasluzit svojim doprinosom za forum a ne zato sto je pogodio tko ce pobijediti u trci i slicno!! neznam kako ostali ali po mom je to malo bezveze

To je osmišljeno za nas kladioničare da i kad nemamo novaca igramo kadaru.
A i ne znam šta ti je toliko napeta reputacija.
bukreka i jogurta
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Tako je ja i gospon zborzic smo po pitanju kladionice i njenog sustava na istoj valnoj duzini.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Neko je ljubomoran.McLewis je napisao/la:vidim da se vecina clanova pocela kladit u reputacijske bodove i zicat reputaciju sto se meni bas i nesvidja jer za mene onaj tko ima najvise reputacijskih bodova treba ih zasluzit svojim doprinosom za forum a ne zato sto je pogodio tko ce pobijediti u trci i slicno!! neznam kako ostali ali po mom je to malo bezveze![]()
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
nije niko ljubomoran neg mi je to bezveze!!! po mom najbolju repku treba imati najistaknutiji clan forumaAdriana Lima fan je napisao/la:Tako je ja i gospon zborzic smo po pitanju kladionice i njenog sustava na istoj valnoj duzini.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Neko je ljubomoran.McLewis je napisao/la:vidim da se vecina clanova pocela kladit u reputacijske bodove i zicat reputaciju sto se meni bas i nesvidja jer za mene onaj tko ima najvise reputacijskih bodova treba ih zasluzit svojim doprinosom za forum a ne zato sto je pogodio tko ce pobijediti u trci i slicno!! neznam kako ostali ali po mom je to malo bezveze![]()
McLaren u <3
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
Sta znaci biti najistaknutij clan? Jedno vrijeme je i SLR McLaren bio najistaknutij clanMcLewis je napisao/la:nije niko ljubomoran neg mi je to bezveze!!! po mom najbolju repku treba imati najistaknutiji clan forumaAdriana Lima fan je napisao/la:Tako je ja i gospon zborzic smo po pitanju kladionice i njenog sustava na istoj valnoj duzini.zborzic@htnet-dsl je napisao/la: Neko je ljubomoran.![]()

- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
došao mi je mail da sam dobio privatnu poruku,danas u 12.00 sati,kad sam išo provjerit nije je bilo u mom inboxu,pa me zanima jeli to greška ili kaj????
tekst ide ovak
Od: webmaster@f1-hr.com Dodaj u adresar
Za: schuey@net.hr
Naslov: Nova privatna poruka
Datum: Mon, 31 Mar 2008 12:00:48 +0200
Poštovanje schuey,
dobili ste novu privatnu poruku na Vaš korisnički račun na Forumu
"F1-HR.com".
Poruku možete pročitati klikom na sljedeći link:
http://forum.f1-hr.com/privmsg.php?folder=inbox.
U postavkama Vašeg korisničkog računa možete ugasiti opciju primanja ovih obavijesti
ukoliko ne želite primati obavijesti o novim pristiglim privatnim porukama.
--
S poštovanjem,
Ivan Zenzerović
F1-HR.com webmaster
tekst ide ovak
Od: webmaster@f1-hr.com Dodaj u adresar
Za: schuey@net.hr
Naslov: Nova privatna poruka
Datum: Mon, 31 Mar 2008 12:00:48 +0200
Poštovanje schuey,
dobili ste novu privatnu poruku na Vaš korisnički račun na Forumu
"F1-HR.com".
Poruku možete pročitati klikom na sljedeći link:
http://forum.f1-hr.com/privmsg.php?folder=inbox.
U postavkama Vašeg korisničkog računa možete ugasiti opciju primanja ovih obavijesti
ukoliko ne želite primati obavijesti o novim pristiglim privatnim porukama.
--
S poštovanjem,
Ivan Zenzerović
F1-HR.com webmaster
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- schuey
- Počasni član
- Kontakt:
tak je bilo...imaš gore vrijeme i sve pa ak ti kaj pomaže u razjašnjenju...
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari Marlboro
- Kontakt:
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač