Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
zborzic@htnet-dsl
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la zborzic@htnet-dsl »

Ja nisam nikakav fan masse niti ga mrzim,ali u incidentu sa DC-om on je najmanje kriv.
bukreka i jogurta
schuey
Počasni član
Počasni član
Ja sam: Vozač
Navijam za: odlazak Montezemola
Kontakt:

Post Postao/la schuey »

slika

slika

s ove strane izgleda kao da je massa kriv no tu se ne vidi kako ga je DC zatvorio al sad ja vas pitam koji niste zadrti ferrari fanovi,zašto fia nije onda kaznila massu za 5 ili 10 mjesta lošijom startnom pozicijom. i samo nemojte opet o onim glupostima kako fia štiti ferrari jer ste već dosadni s tima.

a bar ja znam popljuvat massu jer je incidentan,ovakav onakav al po meni nije kriv.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

schuey je napisao/la: s ove strane izgleda kao da je massa kriv no tu se ne vidi kako ga je DC zatvorio al sad ja vas pitam koji niste zadrti ferrari fanovi,zašto fia nije onda kaznila massu za 5 ili 10 mjesta lošijom startnom pozicijom. i samo nemojte opet o onim glupostima kako fia štiti ferrari jer ste već dosadni s tima.
Nisu ga kaznili jer, iako je on kriv, ono je "trkaci incident".

BTW Kako je Massa prosle godine u Madjarskoj znao da odluku sudaca koja je tek trebala biti donesena? Zna se vec dobro da Ferrari ima prođu kad su u pitanju takve stvari.

Ako je MSC rekao da je Massa kriv, onda je tako.
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

SRV je napisao/la:
schuey je napisao/la: s ove strane izgleda kao da je massa kriv no tu se ne vidi kako ga je DC zatvorio al sad ja vas pitam koji niste zadrti ferrari fanovi,zašto fia nije onda kaznila massu za 5 ili 10 mjesta lošijom startnom pozicijom. i samo nemojte opet o onim glupostima kako fia štiti ferrari jer ste već dosadni s tima.
Nisu ga kaznili jer, iako je on kriv, ono je "trkaci incident".

BTW Kako je Massa prosle godine u Madjarskoj znao da odluku sudaca koja je tek trebala biti donesena? Zna se vec dobro da Ferrari ima prođu kad su u pitanju takve stvari.

Ako je MSC rekao da je Massa kriv, onda je tako.
Mislim da je Sumacher najkompetentnij da kaze istinu o tome jel on zna sta su prljavi potezi.
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

MSC je kompententan jer je godinama vozio za Ferrari.
Schumy.d
Legenda
Legenda
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Schumy.d »

Adriana Lima fan je napisao/la:Mislim da je Sumacher najkompetentnij da kaze istinu o tome jel on zna sta su prljavi potezi.
:roll: :roll: :roll:
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

Walter je napisao/la:Pa šta onda ako je to rekao Schumacher, ja se sa njim u tome ne slažem i mislim da je i dalje krivica na strani DCa.

Da Massa nije išao po travi sudar bi opet bio neizbježan, jer DC nije ostavio nikakvog prostora Massi.
Pa jebemu kolač, valjd Šumi zna neke stvari. ;)
Ja bi mu vjerovo pa i da kaže da je Zemlja ravna ploča.
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la ivana.zagreb »

Adriana Lima fan je napisao/la:
Walter je napisao/la:Pa šta onda ako je to rekao Schumacher, ja se sa njim u tome ne slažem i mislim da je i dalje krivica na strani DCa.

Da Massa nije išao po travi sudar bi opet bio neizbježan, jer DC nije ostavio nikakvog prostora Massi.
Da Massa nije isao preko trave nebi ni imao prilike da uđe pod tim kutem u zavoj samim time i priliku za preticanje(ako je uopce i bilo) nebi bilo.
pa jebemu........ jedva da je dotakao travu a vi pričate o toj travi ko da je kosil livadu i letil preko nje pa da je puknul DC-a :roll:
ajde još recite da je u toj namjeri još i pikirao gdje će namjerno pogoditi coultharda :roll:

ako će vam duša biti na mjestu...
massa gdje god dođe napravi pizdariju
massa namjerno gađa ljude po stazi
massa nema pojma voziti po kiši
bez tc-a massa je izgubljen slučaj i samo nas nasmijava
massa nije u rangu niti vozača torra rosa a kamoli prve četvorice

zadovoljni?

ajde vi sad koji toliko pljujete po massi malo oladite i pustite nas koji volimo massu da ga normalno podržavamo
može?
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Lucky je napisao/la:Neko zlatno pravilo je,da bi vozač trebao propustiti nekog ko ga pokušava prestići,ako je njegov bolid prešao polovicu njegovog bolida.
Ovo je negdje na granici,čak mislim da Massin Ferrari nije na polovici Davidovog Red Bull-a.
Slika je tu pa prosudite sami?

Trenutak prije udarca!
jel se računa i massin spojler ili samo gume? :D
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

eno felipe devastirao konkuranciju na prvom treningu... 8)
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

ivana.zagreb je napisao/la:

Da Massa nije isao preko trave nebi ni imao prilike da uđe pod tim kutem u zavoj samim time i priliku za preticanje(ako je uopce i bilo) nebi bilo.
pa jebemu........ jedva da je dotakao travu a vi pričate o toj travi ko da je kosil livadu i letil preko nje pa da je puknul DC-a :roll:
ajde još recite da je u toj namjeri još i pikirao gdje će namjerno pogoditi coultharda :roll:

ako će vam duša biti na mjestu...
massa gdje god dođe napravi pizdariju
massa namjerno gađa ljude po stazi
massa nema pojma voziti po kiši
bez tc-a massa je izgubljen slučaj i samo nas nasmijava
massa nije u rangu niti vozača torra rosa a kamoli prve četvorice

zadovoljni?

ajde vi sad koji toliko pljujete po massi malo oladite i pustite nas koji volimo massu da ga normalno podržavamo
može?
RESPECT!!! 8)
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

edo je napisao/la:eno felipe devastirao konkuranciju na prvom treningu... 8)
a čuj nije da mi nije drago, ali više su značajni oni drugi treninzi u petak i treći u subotu
Ma ja sam Fisico-fan...
sepulctor
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la sepulctor »

Lucky je napisao/la:Neko zlatno pravilo je,da bi vozač trebao propustiti nekog ko ga pokušava prestići,ako je njegov bolid prešao polovicu njegovog bolida.Ovo je negdje na granici,čak mislim da Massin Ferrari nije na polovici Davidovog Red Bull-a.
Slika je tu pa prosudite sami?

Trenutak prije udarca!
slika
Ili mu ostaviti prostora da prođe zavoj, pa ga lukavo proći, jer je sljedeći zavoj u lijevo?
Posjedujem velik izbor F1, Moto GP, Le Mans, WSBK, INDY, WRC i ostalih utrka, te nogometnih i hokej utakmica.
Svi zainteresirani za razmjenu nek se jave na pp.
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

massa danas na treninzima jako brz, samo 2 desetinke za hamiltonom. ajmo filipe, ovo djeluje dosta ohrabrujuće.
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

meni jedna stvar nije jasna. u sudaru coulharda i masse, po svemu što znam massa je ispravno postupio. ušao je dovljno duboko, ne preko pola bolida, nego skoro preko cijelog.
svi pričaju da zašto se massa ne ispriča, i kako se prošvercao iako je kriv..!?! čak i schumacher kaže da je massa kriv. Zašto??
dmarijon
Legenda
Legenda

Post Postao/la dmarijon »

nisam čitao, sad vidim iz prethodnih postova odgovor...
Andrinho_F1
Početnik
Početnik
Kontakt:

Post Postao/la Andrinho_F1 »

ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio :!:
Adriana Lima fan
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la Adriana Lima fan »

Andrinho_F1 je napisao/la:ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio :!:
Trava trava je tu jedina vazna stvar. On je zagazio na travu kad je ulazio u krivinu sto je daleko od normalne putanje za pretjecanje i tu sve price prestaju.
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Andrinho_F1 je napisao/la:ma nemogu vjerovati da je schumi to izjavio. ja stvarno nevidim da je ondje massa ista lose ucinio. kao sto je rekao(massa) na press konferenciji citirajuci kubicu:"this is racing", imali smo i imat cemo jos 1000 ovakvih situacija,a digla se tolika buka. ponavljam, nije mi jasno gdje je tu massa pogrjesio :!:
Trava trava je tu jedina vazna stvar. On je zagazio na travu kad je ulazio u krivinu sto je daleko od normalne putanje za pretjecanje i tu sve price prestaju.
ma koja vražja trava?
nemojte više tu nikakvu travu spominjat jer to nije važno i nije presudno...zagazio je malo travu...kaj sad? zato treba biti kriv iako nije?
ma dajte molim vas kakve su to nebuloze
Ma ja sam Fisico-fan...
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak

ma koja vražja trava?
nemojte više tu nikakvu travu spominjat jer to nije važno i nije presudno...zagazio je malo travu...kaj sad? zato treba biti kriv iako nije?
Ma ja sam Fisico-fan...
-Briatore-
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la -Briatore- »

ivana.zagreb je napisao/la:
ma koja vražja trava?
Kolegice, trava se ne smije gaziti. Pričamo o formuli, a ne o poljodjelstvu.
Marlboro
Početnik
Početnik

Post Postao/la Marlboro »

Evo bravo Massa pole position :thumbup:

Što više ste protiv njega on je bolji
slika
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

eto Masse na poleu! očito još ima brzine!:) ali vjerovatno malo lakši od Kimija!
I drago mi je da Ferrari pokazuje onu obećanu brzinu!
Forza!!
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Kontakt:

Post Postao/la edo »

47 je napisao/la:eto Masse na poleu! očito još ima brzine!:) ali vjerovatno malo lakši od Kimija!
I drago mi je da Ferrari pokazuje onu obećanu brzinu!
Forza!!
Čim je brži od kimia odmah neki razlog,pa dokle više nije ni kimi
mitski letač...uglavnom bravo za crvene...forza ferrari,forza felipe...
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

gg Massa :D
Odgovori