Felipe Massa
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- Navijam za: Ferrari
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: McLaren
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
- -Briatore-
- Svjetski prvak
Slažem se, uzeo si mi riječ iz usne šupljine.Pero Perilica je napisao/la:.....evo, zaključili smo da ja Massa loš vozač, pa bi se ova tema i mogla zatvoriti da mi se kojekavi ne naslađuju...
Zatvorimo temu, jer je sve više nego jasno.
20 ovčica i na neki obronak.
Zadnja izmjena: -Briatore-, dana/u 23 ožu 2008, 09:59, ukupno mijenjano 1 put.
- Hamilton
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
-
- Početnik
- Kontakt:
- Night Rider
- Početnik
- Navijam za: Vodafone McLaren Mercedes
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
- Pero Perilica
- Rezervni vozač
mislim, mogel je on držat bolid na cesti u svojem ritmu i završit na 2. mjestu sa 15 sekundi zaostatka za kimijem, ali on ima kratki fitilj i čim je videl da kimi polagano odmagljuje, malo je htel dati gasa, ali, čini mi se da je nije u stanju voziti ovakav bolid na nivou Kimija!!
Anything you can do, I can do better!
-
- Početnik
- Kontakt:
a slusah neka onda vozi u skladu sa svojim mogućnostima. moga je-nije moga. to su gluposti, drugu utrku on se sam izvrtio. sve je ocito...Pero Perilica je napisao/la:mislim, mogel je on držat bolid na cesti u svojem ritmu i završit na 2. mjestu sa 15 sekundi zaostatka za kimijem, ali on ima kratki fitilj i čim je videl da kimi polagano odmagljuje, malo je htel dati gasa, ali, čini mi se da je nije u stanju voziti ovakav bolid na nivou Kimija!!
BMW Sauber_F1 Team
- brz i zestok
- Početnik
- Kontakt:
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
-
- Rezervni vozač
Nadam se da ti je sada jasnijeedo je napisao/la:Zna se dobro zašto vas večina misli da je on prosječan vozač,jer često govorite Mladen rekao ovo,Mladen rekao ono...i tako i večina vas...vulshok je napisao/la:Haha pa al sam je reka da je Hamilton bez greške...nije, nitko nije.edo je napisao/la: kad se lewis trebao dokazati nije se dokazao,več je pritiskao šta nije trebao tako prvo gledaj svog favorita pa onda keljaj po drugim...
Ne "keljam" po ikome nego me čovjek pitao zašto ga blate, pa sam mu objasnio. Blati se svaki vozač di se stigne na ovom forumu, pa uopće nije potrebno se čudit tome.
Ne nužno, postoji nešto što se zove prosječan vozač.Andrinho_F1 je napisao/la: nemoj bezveze govriti da massa nije neki majstor(znaci lose vozi)Jedva čekam.Andrinho_F1 je napisao/la: vidit cemo mi massu sutra kako vozi, i to po kisi cini se.

- vulshok
- Rezervni vozač
- Navijam za: McLaren Mercedes
- Kontakt:
-
- Rezervni vozač
Najžalosnija stvar u svemu tome što je kasnio za Kimijem 5 sec. i onda je išao forsirati. Mislim da je sve jasno u Ferrariju tko je No1.kiby je napisao/la:ovo mu nije trebalo, mogao je odlican drugi zavrsiti, a ne se ici nadmetati sa kimijem. Pa di je on od kimija. a sad si je zapaprio poziciju u ferrariju.
-
- Početnik
- Kontakt:
neznam jesi li procitao ja sam priznao svoju pogresku.istina, bili ste u pravu, na moje veliko zadovoljstvo. kubica je time dosao na drugo mjesto, a massi prognoziram dobru drift karijerupuba je napisao/la:Nadam se da ti je sada jasnijeedo je napisao/la:Zna se dobro zašto vas večina misli da je on prosječan vozač,jer često govorite Mladen rekao ovo,Mladen rekao ono...i tako i večina vas...vulshok je napisao/la: Haha pa al sam je reka da je Hamilton bez greške...nije, nitko nije.
Ne "keljam" po ikome nego me čovjek pitao zašto ga blate, pa sam mu objasnio. Blati se svaki vozač di se stigne na ovom forumu, pa uopće nije potrebno se čudit tome.
Ne nužno, postoji nešto što se zove prosječan vozač. Jedva čekam.

BMW Sauber_F1 Team
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
- Schumy.d
- Legenda
Joooj, jooooj
Stvarno će morati Massa poraditi na svojoj psihi i morat će poboljšati svoje vožnje ako želi biti u konkurenciji za naslov, a i za vozača Ferrarija!
Onakvu grešku ne smije napraviti, a pogotovo u trenutku kada je bio na čistom 2. mjestu bez ikakvog pritiska, i onda napravi onu idiotariju!

Stvarno će morati Massa poraditi na svojoj psihi i morat će poboljšati svoje vožnje ako želi biti u konkurenciji za naslov, a i za vozača Ferrarija!
Onakvu grešku ne smije napraviti, a pogotovo u trenutku kada je bio na čistom 2. mjestu bez ikakvog pritiska, i onda napravi onu idiotariju!

- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
da, da i prosle godine je bolid bio kriv kad ga je alonso proso u njemackoj...Molly je napisao/la:A nikad ne znaš...meni je izgledalo da je vozačka pogreška,a opet može biti i da je bilo nešto do bolidaMcLewis je napisao/la: do kakvog bolida? lijepo se cuje na snimci da kad je dodao gas da je pobjego zadnji kraj
McLaren u <3