Posljednji film
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- muamert
- Test vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Ferrari
Trenutno sve epizode South parka, dosao sam negdje do pola prve sezone. Ludi su skroz.
Pozdrav
Pozdrav
"Aerodynamics are for people who can't build engines." Enzo Ferrari
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
"Never hate your enemies -- it effects your judgement." The Godfather III
"Now I'm happy and I don't think much about luck. If you work hard, you can get what you want." Kimi Raikkonen
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
- Navijam za: McLaren
Za razliku od prethodna dva "pucačka" filma, tema današnjeg je glazba. Odgledao Control, biografski film o Ian Curtisu (pjevaču Joy Divisiona, za one koji ne znaju), i odličan je. Za sve koji su se ložili, ili još uvijek lože, na tu grupu - obavezno pogledati!

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
- Kontakt:
- brz i zestok
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- brainstorm
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
to moram pogledat,njegovi filmovi su jedni od najboljih,daj malo podjeli još ponkajKeith je napisao/la:The Mist - po Stephenu Kingu - najnastraniji film koji sam ikad gledo.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Slash
- Veteran
- Navijam za: utrkivanje
Film je svakako kvalitetan, mislim, očito kad, sad mi možda nećete vjerovati, ali ja sam se doslovno grčio od živciranja zbog jedne babe, onda znate kako je uvjerljivo napravljeno. A kraj...bez komentara...najnastraniji ikada, a stvarno sam gledao nastranih filmova, ma ak buš gledal neću ti spoilat film, samo pogledaj pa mi javi dojmove, može?schuey je napisao/la:to moram pogledat,njegovi filmovi su jedni od najboljih,daj malo podjeli još ponkajKeith je napisao/la:The Mist - po Stephenu Kingu - najnastraniji film koji sam ikad gledo.

Nobody exists on purpose. Nobody belongs anywhere. Everybody's gonna die. Come watch TV.
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
deal,znači svakako pogledatKeith je napisao/la:Film je svakako kvalitetan, mislim, očito kad, sad mi možda nećete vjerovati, ali ja sam se doslovno grčio od živciranja zbog jedne babe, onda znate kako je uvjerljivo napravljeno. A kraj...bez komentara...najnastraniji ikada, a stvarno sam gledao nastranih filmova, ma ak buš gledal neću ti spoilat film, samo pogledaj pa mi javi dojmove, može?schuey je napisao/la:to moram pogledat,njegovi filmovi su jedni od najboljih,daj malo podjeli još ponkajKeith je napisao/la:The Mist - po Stephenu Kingu - najnastraniji film koji sam ikad gledo.
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- 47
- Moderator
- Navijam za: Crveno
- Kontakt:
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
hm.47 je napisao/la:šta next? dobar? loš? ikakav? jesi ga uopće gledala? jel misliš uopće na film?Marina je napisao/la:Next
tj. daj bar koju riječ o filmu, to je svrha topica! Preporučiti drugima, ili im savjetovati da ne gledaju
meni je film predobri.
nicolas cage glumi. radi se o tome da je on ko neki mađioničar a zapravo vidi sve unaprijed 2 minute i znaki svaki potez koji je osobno vezan uz njega. dalje ne želim otrkiti ali film ima akcije , ljubavi , malo trenutaka komedije i tak to.
super . Topla preporuka.
Timo Glock
ten o clock!
"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
ten o clock!

"Još smo jednom bili brzi, ali ne i onda kada je to stvarno bilo potrebno. Najbrži krugovi ništa ne vrijede ako ih ne kombinirate sa situacijom koja je stvarno relevantna." - Kimi Raikkonnen
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren