Lewis Hamilton [#44]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- p@rtibrejker
- Veteran
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
HeheheSchumy.d je napisao/la:Mito i korupcija vlada!:lol::lol: (šala)
Ono što mi je zanimljivo u ovoj vijesti je slijedeće:
zašto nije tu navedeno da je i Heikkiju u slučaju osvajanja prvenstva obećano isto? Ili nešto drugo što mu se sviđa? Vijest ne govori o tome vjerovatno i zato što je to izjava Lewisa o njegovoj nagradi ali nekako mislim da bi rekao "tko od nas dvojice osvoji prvenstvo obećano mu je..."
zato eto malo posprdni naslov mojeg posta sa "tatom".

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
-
- Početnik
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- Navijam za: McLaren
- gringo73
- Naj F1 član foruma 2010.
Pa o tome je bilo riječi pred početak sezone, nisi zapazio?p@rtibrejker je napisao/la:Hehehe
Ono što mi je zanimljivo u ovoj vijesti je slijedeće:
zašto nije tu navedeno da je i Heikkiju u slučaju osvajanja prvenstva obećano isto? Ili nešto drugo što mu se sviđa? .....
Dobit će besplatni MaxTV na godinu dana i Nokiu 3110 (ipak je on Finac, ne mogu mu uvalit Motorolu) sa početnih 30 kuna ZA STAAALNO!!!

-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: M.Schumachera
- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
kakav poklon?čovjek je znalac,iskoristio priliku nije on kriv za situaciju u mcm-u. ne kužim vasEternal Glory je napisao/la:pa ima tu dosta istine jedini kojeg je osvojio bio mu je na poklondmarijon je napisao/la:"kaj brijete na materijalno"?
Kimi će dobiti na poklon još pokoji naslov
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Walter
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
-
- Profesionalni vozač
SchumacherWalter je napisao/la:Tačno se nekad zapitam čemu služi taj crveni bolid u avataru!Eternal Glory je napisao/la:pa ima tu dosta istine jedini kojeg je osvojio bio mu je na poklondmarijon je napisao/la:"kaj brijete na materijalno"?

- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Vidiš da lik u zadnje vrime priča samo pizdarije.schuey je napisao/la:kakav poklon?čovjek je znalac,iskoristio priliku nije on kriv za situaciju u mcm-u. ne kužim vasEternal Glory je napisao/la:pa ima tu dosta istine jedini kojeg je osvojio bio mu je na poklondmarijon je napisao/la:"kaj brijete na materijalno"?
Droga mu je uništila mozak pa misli kako je schumy najbolji.

bukreka i jogurta
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
- edo
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FELIPE MASSA
- Kontakt:
Senzaionalistička vrijednost Lewisa Hamiltona ubrzo će se potrošiti, a on kao takav sam po sebi i neće biti neka novost. Mišljenje je to Marka Webbera, koji tvrdi da se Hamiltona još neko vrijeme ne može uspoređivati s višestrukim prvacima u formuli 1.
"Karijera mu je krenula kao raketa, ali neće uvijek biti tako." rekao je Australac za The Indendepdent. "On je mlad i crnac. A kao takav je jedinstven u sportu. No, to nije doživotno. I dalje će ostati crnac, ali prestat će biti novost."
Webber je u pitanje doveo i orgazmičnu opsesiju britanskih medija Hamiltonom. Smatra da je preuranjeno o njemu govoriti sa istim predznakom koji vrijedi i za sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera.
"Gledajte, on je talentiran. I to mi svi znamo. Ali, u sportu je tek pet minuta. Ljudi ga uspoređuju sa Schumacherom, a tu nema usporedbe."
"Kada osvoji naslov prvaka, onda ih mora osvojiti još šest prije nego što ga usporedimo sa Schumacherom. Da, imao je odličnu prvu godinu, napravio je iznimne stvari. Ali, istinske sportske zvijezde mjerimo dužinom trajanja... Pele, Steffi Graf, ili netko treći."
MARK WEBBER o Lewisu Hamiltonu...
preuzeto sa F1.racing.hr
"Karijera mu je krenula kao raketa, ali neće uvijek biti tako." rekao je Australac za The Indendepdent. "On je mlad i crnac. A kao takav je jedinstven u sportu. No, to nije doživotno. I dalje će ostati crnac, ali prestat će biti novost."
Webber je u pitanje doveo i orgazmičnu opsesiju britanskih medija Hamiltonom. Smatra da je preuranjeno o njemu govoriti sa istim predznakom koji vrijedi i za sedmerostrukog svjetskog prvaka Michaela Schumachera.
"Gledajte, on je talentiran. I to mi svi znamo. Ali, u sportu je tek pet minuta. Ljudi ga uspoređuju sa Schumacherom, a tu nema usporedbe."
"Kada osvoji naslov prvaka, onda ih mora osvojiti još šest prije nego što ga usporedimo sa Schumacherom. Da, imao je odličnu prvu godinu, napravio je iznimne stvari. Ali, istinske sportske zvijezde mjerimo dužinom trajanja... Pele, Steffi Graf, ili netko treći."
MARK WEBBER o Lewisu Hamiltonu...
preuzeto sa F1.racing.hr
-
- Profesionalni vozač
Nedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecemzborzic@htnet-dsl je napisao/la:Vidiš da lik u zadnje vrime priča samo pizdarije.schuey je napisao/la:kakav poklon?čovjek je znalac,iskoristio priliku nije on kriv za situaciju u mcm-u. ne kužim vasEternal Glory je napisao/la: pa ima tu dosta istine jedini kojeg je osvojio bio mu je na poklon

- schuey
- Počasni član
- Navijam za: odlazak Montezemola
- Kontakt:
ponekad se zapitam jel mi gledamo isti sport jer ja tebe ne kužim,stvarno živiš u svom svijetu
Ukoliko ste bannani,opomenuti ili Vam je post izbrisan,prekršili ste (najmanje) jedno od ovih pravila ponašanja!
- Adriana Lima fan
- Svjetski prvak
- zborzic@htnet-dsl
- Profesionalni vozač
Nekako mi se čini kako schumacheru barrichello nikad nije prepuštao poziciju.Toliko o tvom idolu.I ja ti govorima navijaj ti još za schumachera evo dobro mu ide na početku sezone.Eternal Glory je napisao/la: Nedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecem
Tebi je izgleda formula izgubila smisao kad je schumy otišao pa se sad preseraješ.
bukreka i jogurta
-
- Profesionalni vozač
Da prepustao mi je pozicije al schumacher je realno gledajuci osvajao prvenstvo u sred sezone i to nije utjkecalo puno na njegov plasman u ukupnom poretku jer je barichello imao takvu situaciju par puta o 5 godina. Ja nikad nisam nista reka protiv barichella dok vi sad svi serete o felipeu.zborzic@htnet-dsl je napisao/la:Nekako mi se čini kako schumacheru barrichello nikad nije prepuštao poziciju.Toliko o tvom idolu.I ja ti govorima navijaj ti još za schumachera evo dobro mu ide na početku sezone.Eternal Glory je napisao/la: Nedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecem
Tebi je izgleda formula izgubila smisao kad je schumy otišao pa se sad preseraješ.
ps. da izgubilo mi je smisao kad je otisa

- Toyota fan-girl
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Toyotu
-
- Rezervni vozač
Pogotovo što se zna za Kimija da ga ne zanima politika tj. status prvog vozača.Eternal Glory je napisao/la:Nedrogiram se, al istina je da je kimiju poklonjen naslov od strane fia-e i Alonsa koji je radio protiv svog momcadskog kolege i sebe al nije ni to bilo dosta nego ga je i Massa morao pustiti da pobjedi da bi dosao do naslova. Pa sad sam procjeni jel ga dobio na poklon il ga je osvojio svojim vozackim umjecemzborzic@htnet-dsl je napisao/la:Vidiš da lik u zadnje vrime priča samo pizdarije.schuey je napisao/la: kakav poklon?čovjek je znalac,iskoristio priliku nije on kriv za situaciju u mcm-u. ne kužim vas
Naravno da ga je osvojio svojim umjećem. Zar je Kimi kriv što je Massa prošao kroz crveno? Zar je Massa kriv što je Kimi imao dva tehnička kvara i nije završio utrke?
Pogledaj si ovo i reci mi dali je Schumaher poklonio prvenstvo Miki?
http://www.youtube.com/watch?v=8FDtcjJMjQo