strašno x
Formula 1 team - Mercedes-AMG Petronas Formula One Team [F1 W13]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Schumachera
Re: Formula 1 team-Mercedes Grand Prix
day nemoj to pitati.. nemoj.
strašno x

strašno x
jedan je gazda F1 - Schumy
NEVER GIVE UP, NEVER SURRENDER !!!

- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
Centurion je napisao/la: oprostite ako ću sad ispasti noob no koji je taj lik koji im maše nakraju? xD

- Dani
- Legenda

- Navijam za: Hamiltona
To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Igor18
- Veteran

Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
Sorry na spamu
Michael is faster than you!!
- Centurion
- Test vozač

derh znam tko je Mika Hakkinen ali nisam gledao ga kad je vozio pa OFC da ne znam kako izgleda, oprostite što sam se rodio 95-te a kad je on vozio ja sam imao 3,4 godine -.-Igor18 je napisao/la:Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.![]()
Sorry na spamu
- kimi&pablo.u.bmw
- Početnik

kako ko je?Centurion je napisao/la:kako god bilo DAJTE MENI TE AUTE NA POČETKU REKLAME xDK1M1 je napisao/la:haha predobrodmarijon je napisao/la:Nisam homofob, ali reklama je toliko gay da ne mogu vjerovati !![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpn ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;samo mi nije jasno kako mogu tako red bull reklamirat.
Ovo je više reklama za red bull nego za mercedes.
oprostite ako ću sad ispasti noob no koji je taj lik koji im maše nakraju? xD
pa gazda kafane, salje im pice na racun kuce jer su se istrosili na sampanjce
i opusteno, nije strasno pitati
- Igor18
- Veteran

haha.. ma zajebavamo se maloCenturion je napisao/la:derh znam tko je Mika Hakkinen ali nisam gledao ga kad je vozio pa OFC da ne znam kako izgleda, oprostite što sam se rodio 95-te a kad je on vozio ja sam imao 3,4 godine -.-Igor18 je napisao/la:Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
P.S: ja bi radije dijelio banove za uobražene postove nego za pitanja. Pa dečko je možda mlad pa nije gledao f1 tada.![]()
Sorry na spamu
sjebo ih je Mika obojcu
- Bernardinac
- Rezervni vozač

- Navijam za: Fernando Alonso
Pravo pitanje i nema ništa čudno u njemu. Kolege na forumu bi trebale da daju informacije i razmjenjuju iste u popularizaciji ovog sporta, a ne da se šprdaju sa postavljenim pitanjem. Mada je bilo zanimljivih odgovora.Centurion je napisao/la:kako god bilo DAJTE MENI TE AUTE NA POČETKU REKLAME xDK1M1 je napisao/la:haha predobrodmarijon je napisao/la:Nisam homofob, ali reklama je toliko gay da ne mogu vjerovati !![]()
http://www.youtube.com/watch?v=C9DBlGpn ... r_embedded" onclick="window.open(this.href);return false;samo mi nije jasno kako mogu tako red bull reklamirat.
Ovo je više reklama za red bull nego za mercedes.
oprostite ako ću sad ispasti noob no koji je taj lik koji im maše nakraju? xD
@Centurion ne daj se smesti.
Moram priznati da se Mika "utegao". Bolje izgleda sada nego prije 10 godina.
Reklama je dobra, samokritična.
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
nemoraš sve shvaćat tako ozbiljno, ne misliš valjda da sam stvarno to za ban mislio.Dani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
dečko pita, nije sramota, al ipak se radi o jednom od najbolji vozača zadnjih 20 godina, to ti je isto kao da dođeš na forum o nogometu i na sliku od Maradone pitas tko je to?
NHF Centurion
a sad bi bilo dobro da mod obriše zadnjih nekoliko postova jer smo zaspamali.

-
zizi
- Test vozač

- Navijam za: Nikoga
Centurion je napisao/la:derh znam tko je Mika Hakkinen ali nisam gledao ga kad je vozio pa OFC da ne znam kako izgleda, oprostite što sam se rodio 95-te a kad je on vozio ja sam imao 3,4 godine -.-Igor18 je napisao/la:Ja mislim da je on kombinatorac, čini mi se da sam ga vidio na olimpijadi u skijaškom trčanju i skijaškim letovimaDani je napisao/la:To je onaj finski skijaški letač. To ti je Mika Hakkinen.
Sorry na spamu
nije ti neki izgovor. bio si dovoljno star da zapamtiš lica važnih osoba u životu: dvostruki svjetski prvak f1, teta u vrtiću, mama, tata
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
- Centurion
- Test vozač

molim vas da zapamtite da formulu pratim 6 godina, a da je hakkinen prestao 2000-te, kad ga je Kimi zamijenio,zizi je napisao/la:
nije ti neki izgovor. bio si dovoljno star da zapamtiš lica važnih osoba u životu: dvostruki svjetski prvak f1, teta u vrtiću, mama, tata
a i zar stvarno misliš da bih u Mađarskoj išta shvatio šta mi govore xD (u to vrijeme sam živio u Mađarskoj)ž
i sad molim vas on topic, ako me želite zezati lijepo mi u PM stavljajte, ili napravite novu temu za to ^^
- Dodi_napalm
- Rezervni vozač

Ko pita ne skita - nemaš frke.. a malo te moramo zahebvati. 
jedan je gazda F1 - Schumy

- Armanini
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
a jel simpa 
pa jbmu.. dok je vozio imao je kacigu, nije nis neobicno da se ne raspoznaju face
pa jbmu.. dok je vozio imao je kacigu, nije nis neobicno da se ne raspoznaju face
- Igor18
- Veteran

-
HrC
- Početnik

- Navijam za: Mclaren-Mercedes
Igor18 je napisao/la:Brawn blames set-up for poor weekend
Ah što reči kad nemaš opravdanja za ne baš tako dobar bolid kriviš setup.. ili ako si Felipe Massa onda kriviš gume pretežito... valjda će nešto biti od ovog mercedesa jer mi izgleda na oko vrlo dobro što baš i nije zasada no jedan od onih bolida za koje mislim da će ove sezone oslobodit potencijal..
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
Ti u isto vrijeme hvalis i sprdas se s bolidom i mercedesom..........HrC je napisao/la:Igor18 je napisao/la:Brawn blames set-up for poor weekend
Ah što reči kad nemaš opravdanja za ne baš tako dobar bolid kriviš setup.. ili ako si Felipe Massa onda kriviš gume pretežito... valjda će nešto biti od ovog mercedesa jer mi izgleda na oko vrlo dobro što baš i nije zasada no jedan od onih bolida za koje mislim da će ove sezone oslobodit potencijal..
Moguce da je setup, u Maleziju idemo po postolje

-
HrC
- Početnik

V3GI je napisao/la:Ti u isto vrijeme hvalis i sprdas se s bolidom i mercedesom..........HrC je napisao/la:Igor18 je napisao/la:Brawn blames set-up for poor weekend
Ah što reči kad nemaš opravdanja za ne baš tako dobar bolid kriviš setup.. ili ako si Felipe Massa onda kriviš gume pretežito... valjda će nešto biti od ovog mercedesa jer mi izgleda na oko vrlo dobro što baš i nije zasada no jedan od onih bolida za koje mislim da će ove sezone oslobodit potencijal..![]()
Moguce da je setup, u Maleziju idemo po postolje
Sprdam se sa glupim opravdanjima bolid nije dobar no izgleda mi kao da bi mogao napredovati kroz par utrka čak više od Ferrarija koji mi se čini presterilnim.
- V3GI
- Rezervni vozač

- Navijam za: VETTEL I SCHUMI
"Sprdam se sa glupim opravdanjima bolid nije dobar no izgleda mi kao da bi mogao napredovati kroz par utrka čak više od Ferrarija koji mi se čini presterilnim."
Ko tu koga laze, ti mene ili sam sebe

-
HrC
- Početnik

V3GI je napisao/la:"Sprdam se sa glupim opravdanjima bolid nije dobar no izgleda mi kao da bi mogao napredovati kroz par utrka čak više od Ferrarija koji mi se čini presterilnim."
Bolid momentalno nije dobar, ali mi se čini da bi kroz par utrka to mogao postati(nekim tehničkim poboljšanjem) no setup nema nikakve veze s time kako navodi Ross Brown. Možda sam se krivo izrazio ili me ti nisi shvatio
- Igor18
- Veteran

Mercedes se pokazuje u potpuno drugačijem svjetlu u odnosu na Australiju, a nema nikakvih updateova.
Što sugerira da je setup imao itekakve veze sa slabim izdanjem u australiji.
RB i McLaren su liga više u odnosu na sve ostale. Ali Mercedes uopće nije 0,5 sec iza Ferrarija kao što se govorilo nakon Australije, dapače uopće nisu ništa slabiji od njih i mislim da su zajedno sa Ferrarijem i Renaultom 3.ekipa po snazi.
Ferrari ne izgleda nimalo impresivno, nije ni u Australiji a bome ni na ova 2 treninga. Ni u Alonsovim rukama ni u Massinim i smatram da Mercedes može biti bolji od njih.
Mercedes duo buoyed by practice
Što sugerira da je setup imao itekakve veze sa slabim izdanjem u australiji.
RB i McLaren su liga više u odnosu na sve ostale. Ali Mercedes uopće nije 0,5 sec iza Ferrarija kao što se govorilo nakon Australije, dapače uopće nisu ništa slabiji od njih i mislim da su zajedno sa Ferrarijem i Renaultom 3.ekipa po snazi.
Ferrari ne izgleda nimalo impresivno, nije ni u Australiji a bome ni na ova 2 treninga. Ni u Alonsovim rukama ni u Massinim i smatram da Mercedes može biti bolji od njih.
Mercedes duo buoyed by practice
- ELESSAR
- Navijam za: Pretjecanja
probudili se, bit će zanimljivo.... alonso vs. schumi... stari rivali, al u borbi za 5. mjesto 
- Igor18
- Veteran

- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
Opet lose izdanje Mercedesa.
Bas me zanima,sta ce reci Brawn & Haug.