A ovo s Alonsom je bilo super, lijepo mu je pokazao kako se kažnjava greška. Mogu suci odlučit što hoće, ali vidjeli smo što smo vidjeli.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Upravo tako treba bit kažnjen,šteta je da ostane bez bodova ali pravila su pravila i ne bi trebalo bit popuštanja_dreamer_ je napisao/la:Schumacher bi za ovo trebao biti kaznjen... Dedo je haman predugo bio izvan formule 1 pa je zaboravio neka pravila... a ako dobije kaznu za dodavanje vremena, ostace bez ijednog boda sto ce biti kruna gluposti...
Ma legenda ovo je bio potez tisucljecaDomi je napisao/la:ma majstor ostaje majstorsvaka čast na potezu uljepšao mi je dan
drago mi je da dijelimo mišljenjebibi_Alonso 4ever je napisao/la:Ma legenda ovo je bio potez tisucljecaDomi je napisao/la:ma majstor ostaje majstorsvaka čast na potezu uljepšao mi je dan
Alonso je proklizao kroz zavoj i Schumaher je to iskoristio i gdje je tu potez za pamcenjevegi696 je napisao/la:Svi navijacima Alonsa porucujem da budi objektivni i ne plakati zato sto schumi izveo potez za pamćenje.
Nije schumi kriv sto je Alonso pogrijesio
Zaista potez za pamćenje,prestići čovjeka koji je cjelu utrku na istim gumama vozio i to još mimo pravilavegi696 je napisao/la:Svi navijacima Alonsa porucujem da budi objektivni i ne plakati zato sto schumi izveo potez za pamćenje.
Nije schumi kriv sto je Alonso pogrijesio
S ovim se apsolutno slazem.Igor18 je napisao/la:Al zbog pogreške Alonsa nebi bilo pravedno 25 sekundi kazne, nego samo zamjena mjesta.
Da, ako utrka završava pod SC-om. Ali u ovom slučaju SC je ušao u box, ergo - utrka nije završila pod SC-om i utrkivanje je dozvoljeno nakon linije SC-a.Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
ne, ukoliko SC nije vise "deployed", racuna se od prve SC linije...Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
Samo se nadam da je Fernando ispucao sve greške za ovu sezonu (pogotovo ovaj vikend u Monaku).Vleki je napisao/la:MA BRAVO MAJSTOREEEEEEEEEEEEEEE, bez obzira i da mu uzmu bodove, baš sam se nasmijal,...ha, ha, ha LOL
Pozdrav, Ricxpa, jedan si od rijetkih alonsovoh navijača koji prizna!
kako god da gledali iza linije SC-aIcy je napisao/la:Da, ako utrka završava pod SC-om. Ali u ovom slučaju SC je ušao u box, ergo - utrka nije završila pod SC-om i utrkivanje je dozvoljeno nakon linije SC-a.Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
Evo i snimke:
Čak je i svjetlo koje treperi uz stazu prebačeno sa žutog na zeleno čim je SC otišao sa staze.Icy je napisao/la:Da, ako utrka završava pod SC-om. Ali u ovom slučaju SC je ušao u box, ergo - utrka nije završila pod SC-om i utrkivanje je dozvoljeno nakon linije SC-a.Felipe Massa je napisao/la:Mora se preci startna ciljna linija,a ne linija SC.
Ovo je samo dokaz da se Schumiju nesmije ostaviti ni mrvica prostora jer grize do kraja.