puba je napisao/la:http://www.velika-nagrada.hr/index.php? ... &Itemid=82

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
puba je napisao/la:http://www.velika-nagrada.hr/index.php? ... &Itemid=82
Nije bitno sta sam ja htio reci (sarkazam je u pitanju), nego sta je Davidson htio reci, a to je ocito da bi on ono odvezao bolje od Masse.Scuderia je napisao/la:i sta si sad s time htio reci?SRV je napisao/la:Davidson car.
Normalno da je lik iznerviran kad nema mjesta u F1, a jedan Massa vozi Ferrari.
Postavlja se pitanje, zasto ga nitko nece.... no bitno da on lijepo pljuje po osobi koja je u utrci za naslov...SRV je napisao/la:Nije bitno sta sam ja htio reci (sarkazam je u pitanju), nego sta je Davidson htio reci, a to je ocito da bi on ono odvezao bolje od Masse.Scuderia je napisao/la:i sta si sad s time htio reci?SRV je napisao/la:Davidson car.
Normalno da je lik iznerviran kad nema mjesta u F1, a jedan Massa vozi Ferrari.
Ma to su ti zlobne priče McM fanova koji žele da se u Ferrariju desi isto što i Mclarenu 2007 novinar neki frustirani McM fan i eto ti pričeScuderia je napisao/la:Ajde mi molim te daj link gdje si vidio da ALonso 100 % dolazi u Ferrari, te da Massa odlazi.
Ha kad bi to tako islo...nazalost odnosno na srecu NE! to je osjecaj koji nemozes drugoga nauciti-mozes mu pokazati teoriju i mozda neke cake ali to je granica do koje netko kao ucitelj moze ici...sve ovisi o uceniku...npr Pogorelić zeli nauciti nekoga sviranje klavira a taj nema sluha uopce i ne moze uopce kvintni krug c-dura odsvirati-uzaludan trud....takve stvari se ne uce-njih imas ili ih bas nemas ali u svakom slucaju ne sprecavaju nikoga da napreduje koliko moze iako ponavljam svatko je onda sam sebi mentor i ucenik!brz i zestok je napisao/la:Imam jednu molbu za Schumahera:daj molim te nauči Massu voziti po kiši!
ma oni ne kuže da Massa kad vozi to je savršenstvo,on kao da pleše po stazi,igra se s njima,zapravo njemu je vožnja pjesma kao "Labuđe jezero"Schumy.d je napisao/la:Barem je iza balerine!!!Night Rider je napisao/la: Barem ne izgleda kao balerina na stazi.![]()
![]()
Kimi bio bolji od Lewisa???Toyota fan-girl je napisao/la:Pa massa se jako popravio na kiši ali on nema to neke vrhunskog po kiši. Recimo , smatram da je kimi naj na kiši jer se vidjelo da je bio najbrži onda kad je padalo s intermedijima , o onda se okrenuo![]()
No Massi je zapravo odlično u ferrariju i zato sve bolje vozi jer jer ferrari ipak sad orijentiran više massi ,a ne podjednako kao i kimiju.
Maestro je napisao/la:
Massa je trenutno lošiji od Kimija na nekim stazama. Sve ovisi kako kome odgovara koja staza. Kimi je uvijek po meni loš na kiši bio i nisam iznenađen njegovim rezultatima na kišnim utrkama. Ono držanje kontrole nad bolidom u Monacu okačite mačku o rep. Ono nije ništa drugo nego hebena sreća koja i njega nekad pogodi. Da nije Sutila bilo u moru kraj neke jahte bi završio. I da sviđa mi se riječ "maestralno"!!!
Što ti pričaš kakva srića lik nije odvezao niti jednu utrku vrijednu spomena vozi Mclaren kojeg nemore dovesti do 5. mjestaNight Rider je napisao/la:Barem Massa nema hebene nesreće kao Heikki.Schumy.d je napisao/la:Barem je iza balerine!!!Night Rider je napisao/la: Barem ne izgleda kao balerina na stazi.![]()
![]()