Sebastian Vettel [#5]

Novosti o vozačima i timovima, glasine...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Bravo
Ja sam: Vozač

Re: Sebastian Vettel

Post Postao/la Bravo »

Da trebalo bi ga vidjet u ulozi hvatitelja jer je baš tad nervozniji i griješi..Mislim da bi Vettela trebalo ocijeniti prema Webberu, ne?
sennacher
Početnik
Početnik
Navijam za: Vettel

Post Postao/la sennacher »

Prvo, hvala za onaj link prve pobjede. Hamilton ima opravdanje što on nije dobio tu utrku jer su mu sje..li taktiku (iako ispada da je Vettel vodio više od pola utrke pa je imao prilično vremena, a nije bilo ni Žan Mari Balestra da prekine utrku prije nego balavac dođe u vodstvo kao 1984.), Vettel opravdanja nema nikad...
Drugo, što se dominacije RedBulla tiče, pokušavam zamisliti da smo u godini 2000., 2001., 2002, 2003 ili 2004. i pitam se da li bi itko osim ferafrijevaca ovdje na forumu uopće smio nešto napisat. Kad smo već kod tih godina sjećam se jedne izjave iz Ferrarija (ne znam da li od Todta ili Brawna) kad se McLaren bunio na njihov "savitljivi" spojler: "Dobro, skinut ćemo mi to i opet ćemo biti najbrži, a njima bih samo poručio da se prime posla i dostignu nas". Dakle, ako je RBR zaista toliko brz svi ostali imaju previše posla pred sobom umjesto puste priče!
Treće - pogreške! Nisam ovdje primijetio da bilo tko nešto loše kaže o npr. Hakkinenu, ali prolazi mi kroz glavu sezona 1999. nakon što se Schumacher razbio u pola sezone nakon čega nije vozio skoro do kraja. Kako je teško Hakkinen stavio točku na i boreći se sa Schumacherom koji uopće nije bio na stazi pokazuje i ono glupo neisforsirano izlijetanje u Italiji koje je završilo suzama pokraja staze ("Mika iz vrbika"). Trebalo je nekoliko utrka proći bez Schumachera da bi ga Mika skinuo na ljestvici s prve pozicije, ali o Miki kao dvostrukom svjetskom prvaku uvijek sve najbolje...

A sad se razapinje Vettel, osobito nakon Kanade. Možda je zaključio nakon svega kad je gledao McLaren iza sebe da se bolje maknuti jer bolje je 18 bodova nego ništa...

(Ovo je bila šala mala, ali pitajte Hamiltona, možda njemu nije smiješna...)
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

sennacher je napisao/la: Kako je teško Hakkinen stavio točku na i boreći se sa Schumacherom koji uopće nije bio na stazi pokazuje i ono glupo neisforsirano izlijetanje u Italiji koje je završilo suzama pokraja staze ("Mika iz vrbika")...
Zar je itko Vettelovu grešku nazvao "glupim neisforsiranim izlijetanjem", kao što si ti Mikinu grešku (pogriješio pri promjeni brzina, znači greška) kvalificirao?!
slika
Chuck Norris
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernando Alonso

Post Postao/la Chuck Norris »

Istina da Vettel ima dominantan bolid,ali istina da on odlično vozi ove sezone(bez obzira na ovu grešku)Glupo mi je umanjivati njegove rezultate i nazivati ga malo boljim vozačem od prosjeka.Iako mi je dečko sve antipatičniji mora se priznati da odlično radi svoj posao
...put u raj nije posut ružama...
Armanini
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Armanini »

ko mi miku dira?!
mika je gospodin covjek, zadnji na planeti koji zasluzuje stavljat ga u negativan kontekst!
necu da cujem vise ni jednu o miki osim rijeke pohvala..!! :)
rFactor F1 HR server Info
slika
F1NAC
Moderator
Moderator
Navijam za: Scuderia Ferrari

Post Postao/la F1NAC »

gringo73 je napisao/la:Zanima me jedna stvar, pri tom ne mislim provocirati Vettelove navijače, više kao "trivia"; kad je zadnji put bilo da je vozač izgubio pobjedu u zadnjem krugu? Meni je mozak blokirao (godine, godine ;)), a pričali u kafiću i nametnilo se to pitanje...ja se jednostavno ne mogu sjetit. Ajmo ekipa iz F1 kvizova! :D

kao da su za tebe radili clanak :D LINKl tu ti je sve :biggrin:
slika
rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
Centurion
Test vozač
Test vozač
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Centurion »

F1NAC je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Zanima me jedna stvar, pri tom ne mislim provocirati Vettelove navijače, više kao "trivia"; kad je zadnji put bilo da je vozač izgubio pobjedu u zadnjem krugu? Meni je mozak blokirao (godine, godine ;)), a pričali u kafiću i nametnilo se to pitanje...ja se jednostavno ne mogu sjetit. Ajmo ekipa iz F1 kvizova! :D

kao da su za tebe radili clanak :D LINKl tu ti je sve :biggrin:
hahahaha, većina McLareni
a i većnom kišne utrke, nije niti čudo...

uglavnom jako me začudio Vettel, ne znam zašto je kao manijak čekao zadnjih par krugova da počne malo ubrzavati,
tad je već bilo kasno, a ako već se nije uspio odmaknuti, zašto nije bar odvezao taj zadnji krug smireno....
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la SRV »

Zasto na ovoj listi nema Barcelone 2001 ili Nurburgringa 2005? U tim utrkama su Hakkinen i Raikkonen izgubili pobjedu u zadnjem krugu.
Cuky
Moderator
Moderator
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Cuky »

Ali nisu gubili pretjecanjem nego mehaničkim kvarovima
“Four wheels move the body, Two wheels move the soul.”

slika
Vettelovka
Ja sam: Vozačica

Post Postao/la Vettelovka »

mrd je napisao/la:Vettel nije postao svijetski prvak unatoč problemima sa KERSom. ;)
pardon, moja greška, ispričavam se, nije imao prošle godine problema s kersom, moja greška, oprostite
mrd
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač

Post Postao/la mrd »

ma opušteno, znamo na šta si mislila, ne potrebe da se ispričavaš šalimo se.
slika
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Lewis Hamilton

Post Postao/la elder »

Jel mi moze neko objasniti od Vas strastvenih navijaca Vettela koji mu vrag znaci ovaj prst u zrak. Ne da je samo iritantno nek kaj on misli s tim.

slika
Darkness rises when silence dies
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

elder je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti od Vas strastvenih navijaca Vettela koji mu vrag znaci ovaj prst u zrak. Ne da je samo iritantno nek kaj on misli s tim.

[ http://slike.hr/slike/c/capture1_594f1.png ]
kad on pokazuje taj prst? Onda kada bude 1. na kvalifikacijama ili trci, prema tome taj prst znači broj jedan, tj. 1. , nadam se da si shvatio makar sam siguran da si to već i prije znao... kad smo kod iritantnog vettel se nije žalio niti plakao niti kukao zbog promjena pravila usred sezone, a dobro znamo tko kuka i plače od početka ove sezone... to je puno više iritantno....
Toon
Veteran
Veteran
Navijam za: mclaren

Post Postao/la Toon »

@RedBull§Ferrari@Schumy§sviostaliosimMcl...tko?gdje?kada?zašto?
"Damn it, Steven, we're men. It's our god-given right to watch sports and smut."
"Oh mighty one in the heavens who created the mountains, the seas and beer ..."
"I'm married to a woman named ... something!"
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

RedBull&Ferrari je napisao/la:
elder je napisao/la:Jel mi moze neko objasniti od Vas strastvenih navijaca Vettela koji mu vrag znaci ovaj prst u zrak. Ne da je samo iritantno nek kaj on misli s tim.

kad on pokazuje taj prst? Onda kada bude 1. na kvalifikacijama ili trci, prema tome taj prst znači broj jedan, tj. 1. , nadam se da si shvatio makar sam siguran da si to već i prije znao... kad smo kod iritantnog vettel se nije žalio niti plakao niti kukao zbog promjena pravila usred sezone, a dobro znamo tko kuka i plače od početka ove sezone... to je puno više iritantno....
Hehe a ja mislil da pokazuje kamermanu kakvo je vrijeme. :) Moram se malo zafrkavati.

Kak god bilo njegova stvar kaj radi, samo 90% ljudi to iritira ukljucujuci i mene. A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

inace svi vozaci dignu palac gore kad pobjede a ne prstom upirat , bas iritantno do bola....
McLaren u <3
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Pokazuje sa kojim prstom kopa nos.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
RedBull&Ferrari
Navijam za: RedBull Ferrari Schumi

Post Postao/la RedBull&Ferrari »

elder je napisao/la:A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.
možda zato jer su ta pravila napravljena isključivo da se redbull proba usporiti... da je na štetu mclarena već bi se čulo kukanje i plač i tekle bi suze svima u mclarenu... :cry:
elder
Svjetski prvak
Svjetski prvak

Post Postao/la elder »

elder je napisao/la:A kaj se Vettel ima zaliti na pravila, promjena pravila ukljucuje sve a ne samo njega.
možda zato jer su ta pravila napravljena isključivo da se redbull proba usporiti... da je na štetu mclarena već bi se čulo kukanje i plač i tekle bi suze svima u mclarenu... :cry:
Joj covece daj malo procitaj kaj je Charlie Whiting na intervjuu rekel.
sennacher
Početnik
Početnik

Post Postao/la sennacher »

Ajd, nemojte toliko zamjerati za taj prst! Ja uvijek volim gledati vozače koji se strastveno i iskreno vesele nakon svakog uspjeha jer na taj način shvaćam da zaista ludo vole to što rade. Kao npr. Schumi koji se veseli 90-oj pobjedi kao da mu je prva, ili Button dok vrišti na radio (iako nisam njegov navijač, vesele me njegove "specifične" pobjede i način utrkivanja).
Puno manje mi se sviđa npr. Alonsova figurica izrugivanja propetom konjiću nakon jedne pobjede još u Renaultu, a danas vozi za njih i diže istog u nebesa. E to mi je pomalo licemjerno i dvolično.
Ako niste primjetili, Vettel niti itko u RedBullu ne upire prstom u konkurenciju niti je proziva. I one trzavice prošle godine bile su unutar ekipe, ali svi si uzimaju za pravo da vode unutarnju politiku RB-a za razliku od npr. Ferrarija.
King iCool
Veteran
Veteran
Kontakt:

Post Postao/la King iCool »

Nemoj zaboraviti da je velika promjena pravila rbr-u uopće omogućila da prismrdi vrhu jer do 2009. su bili obična prosječna momčad.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

King iCool je napisao/la:
Nemoj zaboraviti da je velika promjena pravila rbr-u uopće omogućila da prismrdi vrhu jer do 2009. su bili obična prosječna momčad.
da,ali za ta nova pravila se znalo već početkom 2008. godine a ne u 6. mjesecu 2009. godine...
kowalski
Rezervni vozač
Rezervni vozač

Post Postao/la kowalski »

Svaka, ali svaka čast.

Tako dobar, a tako mlad.

Dominacija neviđena od Michaela Schumachera.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
matrix_23
Navijam za: M. Schumachera

Post Postao/la matrix_23 »

Vrhunska vožnja, svaka čast.
vidc
Veteran
Veteran

Post Postao/la vidc »

ma dečko razvaljuje.sumnjam da će njega puno dirati ove sramotne promjene pravila u sred sezone
Odgovori