bolje nije moglo, a kad srede bolid..

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kakve veze ima taj zavoj i izletanje uopste. Nema koji nije vozac tu proletio neki manje neke je vise inercija odvukla u skljunakA.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
ne možeš na temelju toga sudit, i u najboljim danima događala su se izljetanja. svima se kad - tad dogodeA.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
Koja glupost. Prethodni krug je dosta dobro odvozio pa je išao agresivnije kako bi izvukao još koju stotinku.A.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
A.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
Kakve ti gluposti lupetas.Na osnovu mog nicka si zakljucio da nevolim sumija i da ga mrzim zbog nekog slavlja u imoli kad je poginuo Senna a ja sam i na ovom forumu isticao da je to glupost i da Schumacher nije slavio tada i taj vjeciti sukob Senna Schumacher za mene je glupost i obojica spadaju u f1 top 5 u povjesti.Ako nekog malo kritiziram to neznaci da ga nevolim,jako postujem Schumachera,za sada je Rosberg ipak statisticki bolji u ovoj sezoni do sada.pinkdpanter je napisao/la:A.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
kakve ti gluposti pišeš, il zajebavaš i provociraš, il imaš 17 godina i ne žišku se ni u .impek. Ej braco, pa nije više onaj stari, odnosno sad je novi stari, i to onaj koji tri godine nije ni primirišal bolidu f1 (ak neznaš kakve je promjene bolid f1 doživio u te tri godine surfaj, pitaj...), a evo 3. utrku zaredom ispred rosberga (mladog lava, velikog talenta itd), ok nije da ga ubija po pol sek na treninzima i utrci al je ispred (monaco računam ko da je bio ispred, jer je ona kazna bez veze, al je kazna ...). Kaj da ti još velim, ok ti ga ne voliš i ja nikad nisam zaboravio slavlje nakon imole kad je za mene najveći otišao, al da deda zna znanje, i da nije zaboravio to je fakat.
Dobre su mi one izjave tipa zakaj se vratio, kaj ne uživa u slavi, da bu si sad pokvario kredibilitet, respect itd itd. E pa, to je nešto zbog čega sam ga ja osobno zavolio (slobodno mogu reć, kolko god je ružno, da sam ga mrzio sve ove godine,), kakva volja, on ima 4 banke i natarava one motore, pada, i onda se vrati u F1. Pa deda, kapa do poda. Kaj on ima izgubit ništa, apsolutno, 7 naslova mu niko nemre uzet, a kaj može dobit (to još niko nije spomenuo),ako uzme sljedeće godine naslov..., e to je jedna druga priča.
Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo ha,ha ha, fakat smješan zaključak
serbus
Naprotiv. To izljetanje je potvrdilo da frajer vozi na samoj granici. Da želi i da izvlaći maximum koji može u tom trenutku iz bolida.A.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
a senna lupas gluposti... ne znam uopce kako mozes zavoj 8 uzimati za mjerilo bilo koga ? smijesno ...A.Senna je napisao/la:Nije vise onaj stari,ono izljetanje u zavoju 8 jucer to je potvrdilo.
Da li si siguran za kinu?dmarijon je napisao/la:Slažem se. Zavoj broj 8 zbilja nije mjerilo.
Osobno sam bio skeptičan u to da će se pravi schumi vratiti, ali u kini me je stvarno razuvjerio i ugodno iznenadio. (ali i u španjolskoj - nitko se ne bi mogao u mercedesu onako obraniti od mclarena kao što je schumi, mislim). Dobra vožnja u monacu također.
Ma uhodal se on, samo se Mercedes nije rashodoFerrariF1 je napisao/la:Gazdi treba ljudi moji bar 10 utrka da se uhoda i navikne na bolid
pardon, turska, ne kina!Vleki je napisao/la:Da li si siguran za kinu?dmarijon je napisao/la:Slažem se. Zavoj broj 8 zbilja nije mjerilo.
Osobno sam bio skeptičan u to da će se pravi schumi vratiti, ali u kini me je stvarno razuvjerio i ugodno iznenadio. (ali i u španjolskoj - nitko se ne bi mogao u mercedesu onako obraniti od mclarena kao što je schumi, mislim). Dobra vožnja u monacu također.Vjerujem da si pobrkal nekaj, jer ja sam upravo u kini počel sumnjati u njegove mogučnosti i zbog toga se sada kajem, VIŠE NIKAD NE SMIJEM SUMNJATI U NJEGOVE MOGUČNOSTI , a onda se hvala bogu dogodila barcelona I ONO UGODNO IZNENAĐENJE o kojem ti pričaš.