upravo... Ma to je profesionalna deformacija novinara, oni samo gledaju kako mi sto jace vijest odjeknula... no, kako god okrenem nasi su najgori brate... procitas izjavu na njemackom, engleskom, spanskom, i svi opet uglavnom isto pisu, al nasi od svega naprave skandal u PM.Chuck Norris je napisao/la:LINK
Evo zašto ne treba vjerovati novinarima baš ništa.
Koliko ja znam velika je razlika između varati i pogriješiti
Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Alonso
Re: Fernando Alonso
wer die Augen schließt, sucht das Unendliche...
- nikolaa
- Profesionalni vozač
- Navijam za: FERRARI
Chuck Norris je napisao/la:LINK
Evo zašto ne treba vjerovati novinarima baš ništa.
Koliko ja znam velika je razlika između varati i pogriješiti

FORZA FERRARI!!!
-
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: vettel
Alonso i Massa opet se u medijima dize prasina bez ikakve potrebe i osnove , u svim timovima postoji hijerarhija neki to prikrivaju , neki ne ali... Prosla godina za Ferari nije bila naj i tim kao sto su oni uradit ce sve sto je potrebno da budu u vrhu i jedan od poteza je i dolazak Alonsa i sta mislite ko je vozac broj jedan u timu . Massa , da nije imao nesrecu u Madjarskoj, mozda bi on bio taj koji je isplacen a ne Kimi. Tu su stvari jasne mali Spanac zna sta radi, a ima i blagoslov vrha, a i bolji je vozac i to za nekoliko klasa

- Bibi
- HNL kladionica velemajstor
- Navijam za: Marc Marquez
- Kontakt:
Mali interview sa Alonsom:
Govori o nastavku sezone i sto on misli dolaskom u Europu.
"The championship always starts in the first race, but it's true that it's just a race to confirm the good sensations you've had during testing," Alonso told reporters.
"But it's true that in Europe it is time to show who is going to fight for the title and who isn't.
"The first races can be atypical races with changing weather all the time, so now in Europe it's the moment of truth to show who is going to be in the title fight, and also for the teams to prove they can develop faster than their rivals. It's the start of a nice fight."
He added "There's always frustration on Sunday afternoon when you don't achieve all the points you should have scored, but from a more general perspective, after a week home, these four races have been very positive. Being third in the championship, very few points away from the leader, I believe is a very good situation.
"With the potential that we have, with the super team that I have, this is just the beginning and I have a real chance to fight for the world championship, something I couldn't even think about last year after four races."
Alonso, who endured two difficult years at Renault before joining Ferrari this year, conceded he was delighted to be fighting on top once more.
"I'm enjoying it again, and I've felt that bug from winning a race or winning the championship again, and that's the most positive thing about the start to this year.
"We can't forget that last year during the final part of the season Ferrari was very far from the leaders, so there were a lot of things to confirm and many wishes to grant and they have been granted."
And the Ferrari driver insisted he has no concerns about the reliability of his team's engines following the problems suffered in the early part of the season.
"The car is fine. For one reason or another we haven't managed to score as many points as we wanted, but I think we are going to have a good car again in Barcelona. I'm not worried," he said.
"As for the engines, we have found the problems that we had. I know there have been things written about the valves and the air consumption system of the engine, which are completely untrue, as it usually happens.
"So we are quiet because we have found the problems and we'll try to do the rest of the season with an engine that's 100 per cent reliable."
Govori o nastavku sezone i sto on misli dolaskom u Europu.
"The championship always starts in the first race, but it's true that it's just a race to confirm the good sensations you've had during testing," Alonso told reporters.
"But it's true that in Europe it is time to show who is going to fight for the title and who isn't.
"The first races can be atypical races with changing weather all the time, so now in Europe it's the moment of truth to show who is going to be in the title fight, and also for the teams to prove they can develop faster than their rivals. It's the start of a nice fight."
He added "There's always frustration on Sunday afternoon when you don't achieve all the points you should have scored, but from a more general perspective, after a week home, these four races have been very positive. Being third in the championship, very few points away from the leader, I believe is a very good situation.
"With the potential that we have, with the super team that I have, this is just the beginning and I have a real chance to fight for the world championship, something I couldn't even think about last year after four races."
Alonso, who endured two difficult years at Renault before joining Ferrari this year, conceded he was delighted to be fighting on top once more.
"I'm enjoying it again, and I've felt that bug from winning a race or winning the championship again, and that's the most positive thing about the start to this year.
"We can't forget that last year during the final part of the season Ferrari was very far from the leaders, so there were a lot of things to confirm and many wishes to grant and they have been granted."
And the Ferrari driver insisted he has no concerns about the reliability of his team's engines following the problems suffered in the early part of the season.
"The car is fine. For one reason or another we haven't managed to score as many points as we wanted, but I think we are going to have a good car again in Barcelona. I'm not worried," he said.
"As for the engines, we have found the problems that we had. I know there have been things written about the valves and the air consumption system of the engine, which are completely untrue, as it usually happens.
"So we are quiet because we have found the problems and we'll try to do the rest of the season with an engine that's 100 per cent reliable."
Bilo je lijepo dok je trajalo...
24.7.2009-5.5.2013
24.7.2009-5.5.2013
- l3n00x
- Navijam za: alonso
mislim da sa ovim poboljšanjima s kojim dolaze u španjolsku i alonsovom ogromnom motivacijom pred domaćom publikom lako moguće da se ponovi 2006.
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Navijam za: Ferrari - Massa
Nisam puno na forumu ... sramota
, ali samo malo mog skromnog mišljenja , Alonso je brži od Masse neizbježno i sve čestitke , ali bih isto volila da ga skine na stazi , a ne onako u boksu ... ono je sra... ono ne bi dozvoljavala , jer ako krenu svi voziti onako kroz boks ili ulaziti u boks bit će ranjenih meha
Tako da Alonso pokazuje da nije uzalud bio prvak i svaka čast , ali ne otpisujte Massu prerano
sezona je na početku .

... Forza Massa ...
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Fatal error: Call to a member function add_field() on a non-object in /shared_data/webroot/fw3k/persistent_class.class.php on line 121
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- Dr. DJ
- Svjetski prvak
- Navijam za: Ferrari-Massa
To izbaciva i meni ali mislim da se link odnosi na Alonsovo osiguranje palčeva na 10 milja...
1982 UCV 1919
- Ferrari4ever
- Test vozač
- Ferrari-BiH
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
Evo LINK kako treba, ako je rijec o osiguranju
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
- p@rtibrejker
- Veteran
- Navijam za: Hrvatsku Kunu
Pa ako neka tamo može osigurati svoje noge na milijardu dolara, neka tamo druga svoje zube za 10 miliona, ako tamo neki može osigurati svoje dlake na prsima (!?!) na 7 miliona dolara, ne vidim razloga zašto jedan vrhunski F1 vozač ne bi osigurao svoje palčeve.
Da li znate na koliko love ima Christiano Ronaldo osiguranje? Ni blizu ovih 10 miliona
Ali mislim da je definitivno pobjednik ovog natjecanja jedan rocker-fosil koji je osigurao svoj srednji prst (da ga pokazuje jelte) na preko 1.5 miliona dolara...
E i ljude svašta zanima i svašta komentiraju...
Da li znate na koliko love ima Christiano Ronaldo osiguranje? Ni blizu ovih 10 miliona

Ali mislim da je definitivno pobjednik ovog natjecanja jedan rocker-fosil koji je osigurao svoj srednji prst (da ga pokazuje jelte) na preko 1.5 miliona dolara...

E i ljude svašta zanima i svašta komentiraju...

- Oviedon Ihmisohjus -
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
...who are you to wave your finger?...
ignore lista: MP4don - 07.04.09. ivanpetka - 29.07.09. mmilo42 - 02.10.09. Butt-kisser 23.10.09. Felipe Massa 01.08.10.
- Ferrari4ever
- Test vozač
To ti je tako kad moramo čekat 3 tjedna između dvije utrke ... postovi se razvodne , sorry za OT
... Forza Massa ...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
prijatelju kompromitiraš se...stavljaš link od 24sata.......bar se potrudi staviti relevantan izvor:
http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/83155
onda možda i shvatiš bit cijele priče...
- Dani
- Legenda
- Navijam za: Hamiltona
Kaj ak se poreže recimo dok sjecka mrkvu?
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

- Bernardinac
- Rezervni vozač
- Navijam za: Fernando Alonso
U slučaju da nekom nesrećom izgubi palac ruke, ne mora značiti i da je kraj karijere. Tada se obično presadi palac noge na mjesto palca ruke. Današnja medicina je čudo
.Palčevi su najvažniji prsti. Probajte raditi nešto bez njih 

- sunseeker
- Profesionalni vozač
ljudi vi uopće ne kužite marketinške fore....u tome je i čar marketinga, popušiš nešto, a ni sam nisi svjestan da si popušio...još misliš da je glupost.....
- King iCool
- Veteran
- Navijam za: McLaren
- Kontakt:
I šta ako je od 24 sata? Oni se ne priznaju ili šta? Nemoj mi pametovat oko takvih s*anja.sunseeker je napisao/la:prijatelju kompromitiraš se...stavljaš link od 24sata.......bar se potrudi staviti relevantan izvor:
http://www.autosport.com/news/grapevine.php/id/83155
onda možda i shvatiš bit cijele priče...
-
- Veteran
_dreamer_ je napisao/la:Ne bi, kako treca utrka? U Bahreinu koristio jedan motor na treninzima koji su radi pregrijavanja izvadili, pa je koristio drugi u utrci i kvalifikacijama... taj drugi je korstio i u australiji i u Malaysiji gdje mu je pred kraj riknuo... U Kini ponovo koristi motor iz Bahreina na treningu koji ga je podudlao, i onda ostatak vikenda koristi potpuno novi motor... Spanija je onda druga utrka s ovim motorom... Ne mislim da ce biti problema...Chuck Norris je napisao/la:Da ali to bi mu već bila treća utrka sa istim motorom(Kina i Bahrein),pa ne znam koliko baš mogu izdržat_dreamer_ je napisao/la:
dva su mu riknula, ovaj (treci) sto je koristio u kini ce koristiti vjerovatno i u spaniji... ne vidim razloga zasto ga ne bi koristio
Evo kolega kako je stanje sa Alonsovim motorom

Engine 1 - Friday and Saturday in Bahrain, plus Melbourne Friday and Malaysia Friday.. Alonso’s failed on Friday morning in China.
Engine 2 - Bahrain race. Alonso used his for Friday pm, Saturday and Sunday in China.
Engine 3 – Melbourne Saturday and Sunday. Also the Malaysia engine on Saturday and Sunday, which failed for Alonso.
...put u raj nije posut ružama...
- _dreamer_
- Rezervni vozač
- Navijam za: Alonso
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
three down, five to go. a onda preko radija: fernando/felipe, molim te smanji na 8000 obrtaja da se dovučemo do cilja
"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
You know we're sitting on four million pounds of fuel, one nuclear weapon and a thing that has 270,000 moving parts built by the lowest bidder. Makes you feel good, doesn't it? - Rockhound, Armageddon
-
- Veteran
Treći je još čitav i moći će ga koristiti ako ništa na treninzima,a sad hoće li ga moći koristiti u utrci to ne znamzizi je napisao/la:three down, five to go. a onda preko radija: fernando/felipe, molim te smanji na 8000 obrtaja da se dovučemo do cilja
...put u raj nije posut ružama...
- Ferrari4ever
- Test vozač
Znači ove godine pobjeđuje onaj koji bude čuvao motor jer kako je krenulo Ferrari bi na pola sezone mogao radit na pedale ... ne znam ali pothitno nešto moraju napravit s tom kvalitetom ili Alonso kolje motore , prije bi rekla da je ono prvo u pitanju... e Talijanska šlampavost
... Forza Massa ...
- sunseeker
- Profesionalni vozač
tko ti pametuje? samo sam ti rekao da se kompromitiraš, 24sata je zadnje novinarsko smećeKing iCool je napisao/la: I šta ako je od 24 sata? Oni se ne priznaju ili šta? Nemoj mi pametovat oko takvih s*anja.
-
- Test vozač
- Navijam za: Nikoga
Chuck Norris je napisao/la:Treći je još čitav i moći će ga koristiti ako ništa na treninzima,a sad hoće li ga moći koristiti u utrci to ne znamzizi je napisao/la:three down, five to go. a onda preko radija: fernando/felipe, molim te smanji na 8000 obrtaja da se dovučemo do cilja
ako misliš na motor broj dva iz tvog posta malo više, po pravilima ga može koristiti. međutim, taj motor je odradio trku u bahrainu, te treninge, kvalifikacije i trku u kini. vjerojatno previše kilometara da bi bio u punom sjaju za kvalifikacije ili trku. za trening da.
@ dani
ili za odlazak na plac po mrkvicu da si ima na čemu porezati palce

"Oh well, only cowboys stay in tune, anyway." JMH