Mrzim dan kad je otišao u Barcelonu...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
Šta to? Da je Realu poništen čisti gol? Da, stvarno sramota da nismo kao vi i ne žalimo se na suđenje svako kolo. Eto, sad si dobio svoje.Chuck Norris je napisao/la:Kako šute Realovi navijači o suđenju ni riječi.E ovo više nije slučajno gotovo svako kolo
Ouchluka_kimi je napisao/la: Eto, sad si dobio svoje.
Isti savjet i za tebe.Chuck Norris je napisao/la:Ouchluka_kimi je napisao/la: Eto, sad si dobio svoje.![]()
![]()
![]()
Pogledaj malo bolje ili skini navijačke naočale pa onda budeš vidio
Upravo tako i ti napravi...Chuck Norris je napisao/la:Ouchluka_kimi je napisao/la: Eto, sad si dobio svoje.![]()
![]()
![]()
Pogledaj malo bolje ili skini navijačke naočale pa onda budeš vidio
Da, ali fora je u tome da je suđen penal za Real u prvom poluvremenu, Mallorca nebi ni zabila gol za 1-0. Svaka medalja ima 2 strane, znaš to valjda.Chuck Norris je napisao/la:Situacija za 2-0 za Mallorcu,i onda ovdje se priča o licemjerju
Licemjeran je onaj ko kaže da su u redu greške jer je to naplata prošlosti
Ove sezone gotovo svako kolo ako se ne gurne Real onda se Barca ošteti,i to s krupnim greškama koje su ih koštale važnih bodovva
Znam da s vama nema korist raspravljati ali neka ove slike da oni neutralni vide,da nije svirano zaleđe 2-0
A ovdje ti vidiš penal?Schumy.d je napisao/la: A i kod ove situacije je par sekundi prije mogao suditi penal da je htio.
Ajd ti pogledaj još jednom pa onda komentiraj.-ferrari-F1- je napisao/la: betisu priznat gol iz zaleda
Nikakvog zaleđa nije bilo ali penal ko kuća na Iniesti kod 2-2Schumy.d je napisao/la:Ajd ti pogledaj još jednom pa onda komentiraj.-ferrari-F1- je napisao/la: betisu priznat gol iz zaleda
A o čemu bi raspravljali kad nas ima 5 u ovoj temi.Scuderia je napisao/la:Dodjem na forum nakon dugo vremena, i ajd, u moj omiljeni podforum da vidim o cemu se raspravlja, kada sve po starom
Real vs Barcelona
Bez uvrede ljubiteljima spanjolskog nogometa, ali citajuci komentare navijaca, dobijem sliku da je sudjenje toliko lose,cak gore nego u HNL-u.
Da ti budem iskren Bayern me ne zanima pa i ne pišem o njima,jedino ako budeš pisao o <oliću onda se mogu uključitiScuderia je napisao/la: Bez uvrede ljubiteljima spanjolskog nogometa, ali citajuci komentare navijaca, dobijem sliku da je sudjenje toliko lose,cak gore nego u HNL-u.
Onaj Caroll je prevara definitivno. Pa kud su tolike novce dali za njega.Dani je napisao/la:Haha jesam. Ma joj kaj ovi moji mogu promašiti. E kada bi jelavić došao to bi bio pun pogodak. On i Suarez u napadu.
...ma nijeSchumy.d je napisao/la:Onaj Caroll je prevara definitivno. Pa kud su tolike novce dali za njega.Dani je napisao/la:Haha jesam. Ma joj kaj ovi moji mogu promašiti. E kada bi jelavić došao to bi bio pun pogodak. On i Suarez u napadu.