Mislim, da na stazi Vettel i Rb7 izgedaju dominatno i po meni momčad i vozač zaslužuju naslov. U prošlosti bilo je vozača i iskusijih timova koji su imali takav bolid ali nisu osvajali naslov. Ja sam odaševljen F1 tehnologijom, inžinerima, vozačim i za mene nema nekog kojeg se mi ne bi sviđao jer nimam razloga za to. Imam ja svoje idole i omiljeni tim ali poštivam sve ostale toliko kao i svoje.Kenny je napisao/la:Za ove ostale mi se ne čini da ima toliko ljudi koji ih nevole, ali to je samo zato jer voze za tim za koji oni navijaju, ili su vozili u tom timuFerrari-BiH je napisao/la: Jer je postao prijetnja njihovim miljenicima, a taj bolji bolid je sinonim za njihov bolid.
Tako je kod svakog uspjesnog, niti jedan uspjesan navijac nije pobrao simpatije svih. neki ne vole Vettela, neki Alonsa, neki Hamiltona, neki Schumachera....to je tako, u opisu ljudske psihe.
Ja recimo, sam 100 puta gledajuci utrke tamo 90 ih proklinjao Hilla, Hakkinena, poslije Alonsa, Kimija.... a na kraju je dosla situacija gdje mi prvo Kimi, a zatim Alonso donose osmijeh na lice.
Vettel je zaradio svoju priliku u F1 i priliku u RB ekipi. RB je imao poslovni plan kako napredovati u nekoliko godina nakon preuizmanja Jaguara i doveli su prave stručnjake i sklapali prave veze sa nekim tehnološkim partnerima.