LJUDI MOJI KIMIJA NECE VISE BIT
Kimi Raikkonen [#7]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
- ~IsR~Lux
- Početnik

- Ja sam: Vozač
- Navijam za: V8
Re: Kimi Raikkonen
http://www.index.hr/sport/clanak/raikko ... 08124.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;
-
padobranac
- Početnik

inače kimi je u njemačkoj osvojio prvu pobjedu na nekoj wrc etapi. doduše, zadnja etapa i samo 4.5km duga i mislim da ovi brži malo puste pedalu, al opet prvi je prvi.
ukupno je završio 7. par sekundi za 6. mjestom
-
Vleki
- Test vozač

- Navijam za: Michaela Schumachera
Evo i rezultata na službenim stranicama http://www.wrc.com/results/2010/adac-ra ... age-times/padobranac je napisao/la:inače kimi je u njemačkoj osvojio prvu pobjedu na nekoj wrc etapi. doduše, zadnja etapa i samo 4.5km duga i mislim da ovi brži malo puste pedalu, al opet prvi je prvi.
Od početka do kraja, u dobru i u zlu, uvjek vjeran Schumy-ju.
- K1M1
- HNL kladionica majstor

- Navijam za: Kimi i Frijns
Kimi se vraća u F1!!!
Dakle Kimi je kontaktirao renault i zainteresiran je za povratak u f1 sljedece sezone.
:
Raikkonen interested in Renault drive
Dakle Kimi je kontaktirao renault i zainteresiran je za povratak u f1 sljedece sezone.
Raikkonen interested in Renault drive

- luka_kimi
- Moderator

- Navijam za: Kimi
Huh, odlične vijesti... Teško ostvarive, ali nada umire posljednja... Iako je kurva... 

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
-
doktor95
- Navijam za: Otkad je Kimi otisao nist
-
Chuck Norris
- Veteran

- Navijam za: Fernando Alonso
Odlična vijest.K1M1 je napisao/la:Kimi se vraća u F1!!!![]()
![]()
![]()
Dakle Kimi je kontaktirao renault i zainteresiran je za povratak u f1 sljedece sezone.:
Baš bih to volio ,pogotovo vidjeti njega i Kubicu u istom bolidu pa da vidimo ko je bolji
...put u raj nije posut ružama...
- luka_kimi
- Moderator

Raikkonenovo novo izljetanje
Ne trebamo znati finski da razumijemo značenje ovih riječi na kraju...

Kakav car, odera ga pred kamerom...

Ne trebamo znati finski da razumijemo značenje ovih riječi na kraju...
Kakav car, odera ga pred kamerom...

I don't know driving in another way which isn't risky. Each one has to improve himself. Each driver has its limit. My limit is a little bit further than other's. Kimi Raikkonen...
- Walter
- Svjetski prvak

- Navijam za: Ferrari
- Kontakt:
Vidio je da mu u WRC ne ide pa je zato odlučio sa vrati u F1 i radi ono u čemu je bio najbolji.
Ovi u Renaultu sigurno nisu ludi da propuste da za njih vozi jedan od najboljih vozača pa će Petrov sigurno dobiti šut kartu.
Ovi u Renaultu sigurno nisu ludi da propuste da za njih vozi jedan od najboljih vozača pa će Petrov sigurno dobiti šut kartu.
- kowalski
- Rezervni vozač

Walter je napisao/la:Vidio je da mu u WRC ne ide pa je zato odlučio sa vrati u F1 i radi ono u čemu je bio najbolji.
Ne bi se baš kladio. Raikkonen je skup, Petrov je besplatan. A već imaju jednog odličnog vozača. Petrov će ove godine steći potrebno iskustvo, te dogodine biti dobar sakupljač bodova.
"Just being a mediocre driver has never been my ambition. That's not my style." /Michael Schumacher/
- vidc
- Veteran

- Navijam za: Scuderia Ferrari
petrov ne da je džaba,nego im njegovi sponzori daju pare da on vozi u F1 .ali ni kimi nije neprivlačan,čini mi se da bio on imao NOKIA-u iza sebe,bar se nekad to spominjalo,a i jedan je od najpopularnijih vozača,što im u komercijalnom smislu sigurno ne bi škodilo
-
doktor95
- Navijam za: Otkad je Kimi otisao nist
u komercijalnom smislu bi imali veeelikog profita jer ipak svjetski prvak se vraca u F1

-
SRV
- Profesionalni vozač

- Navijam za: McLaren
Imali bi samo ako mogu privuci neke opake sponzore na taj nacin.
- F1NAC
- Moderator

- Navijam za: Scuderia Ferrari
ovo za nokiu je istina neki dna nešto sad sam vidio na njegovom siteu i vidim da ima na slikama neke veze to s nokiom sad sta jeto neznam al sigurno sad razmisljaju u renaultu ..! i neka dobro razmislevidc je napisao/la:petrov ne da je džaba,nego im njegovi sponzori daju pare da on vozi u F1 .ali ni kimi nije neprivlačan,čini mi se da bio on imao NOKIA-u iza sebe,bar se nekad to spominjalo,a i jedan je od najpopularnijih vozača,što im u komercijalnom smislu sigurno ne bi škodilo

rFactor F1-HR WTCC LEAGUE CHAMPION 2011
- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman
Oče naš koji jesi na nebesima daj pošalji Kimija natrag u Formulu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jooooooooj ak se bu vratil, nema sretnijeg covjeka od mene, pa makar vozil i za Lotus!!! 
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
-
spacedoc
- Test vozač

- Navijam za: Za kog ove godine navijat
- luka_kimi
- Moderator

U potpunosti dijelim tvoje mišljenje!zagor je napisao/la:Oče naš koji jesi na nebesima daj pošalji Kimija natrag u Formulu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jooooooooj ak se bu vratil, nema sretnijeg covjeka od mene, pa makar vozil i za Lotus!!!
U međuvremenu, stvar se zahuktava...
Renault želi doznati prave Raikkonenove motive

- ~IsR~Lux
- Početnik

- Navijam za: V8
ja mislim da je riječ o ovome:jel se sjecate mozda kako je prvi put,jos puno prije nego se kimi javio renaultu,sam renault trazio kimija za vozaca,tada kimi bas i nije trzao a renault ga je silom htio za vozaca.sada kada ih je kimi kontaktirao,normalno da renault ne zeli postupiti tako da pokazu da je on kao jedini vozac na svijetu,pa odma potpisivat ugovor i te procedure.sad ce prica tako,s natezanjem i tako toluka_kimi je napisao/la:U potpunosti dijelim tvoje mišljenje!zagor je napisao/la:Oče naš koji jesi na nebesima daj pošalji Kimija natrag u Formulu 1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! jooooooooj ak se bu vratil, nema sretnijeg covjeka od mene, pa makar vozil i za Lotus!!!
U međuvremenu, stvar se zahuktava...
Renault želi doznati prave Raikkonenove motive
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
ja također jedva čekam Kimiev povratak bez obzira u koju momčad došao.
Naravno neće sad doć recimo u Virgin ili Hispaniu, doći će u neku od top momčadi. Ja vjerujem da je razlog zabrinutosti Renaulta u Kimieve namjere ta šta on vozi na sve ili ništa. Takvi vozači (najbolji) puno bodova rasipaju a Renault ima već jednog takvog ove sezone. Nikako ga ne mislim uspoređivat s Petrovom ali vjerujem da Renaultu paše kalibri poput Kubice koji su brzi i još svaku utrku imaju solidan rezultat. Renault trenutno nije momčad koja se bori za vrh kao ni Mercedes. Oboje imaju vozača koji se rasipaju s bodovima po stazi (Schumy i Petrov) i o njima ovisi njihov duel. Da Merc ima 2 Rosberga a Renault dvije Kubice borba za konstruktora bi bila puno napetija. Oba vozača rade najbolji poso za svoj tim. Kimi se čini kao da ne mari previše za momčadske bodove i momčadskog kolegu al to ga čini posebnim. Ako renault bude u stanju pružit mu dobar bolid (koji će Kimiu pasat) Kubici je bolje da traži drugu momčad
Naravno neće sad doć recimo u Virgin ili Hispaniu, doći će u neku od top momčadi. Ja vjerujem da je razlog zabrinutosti Renaulta u Kimieve namjere ta šta on vozi na sve ili ništa. Takvi vozači (najbolji) puno bodova rasipaju a Renault ima već jednog takvog ove sezone. Nikako ga ne mislim uspoređivat s Petrovom ali vjerujem da Renaultu paše kalibri poput Kubice koji su brzi i još svaku utrku imaju solidan rezultat. Renault trenutno nije momčad koja se bori za vrh kao ni Mercedes. Oboje imaju vozača koji se rasipaju s bodovima po stazi (Schumy i Petrov) i o njima ovisi njihov duel. Da Merc ima 2 Rosberga a Renault dvije Kubice borba za konstruktora bi bila puno napetija. Oba vozača rade najbolji poso za svoj tim. Kimi se čini kao da ne mari previše za momčadske bodove i momčadskog kolegu al to ga čini posebnim. Ako renault bude u stanju pružit mu dobar bolid (koji će Kimiu pasat) Kubici je bolje da traži drugu momčad

-
Felipe Massa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Iskreno bilo bi mi drago da se Kimi vrati u F1.To je vozac kojeg sam ne mogu reci zavolio ,ali simpatisao dok je vozio za Ferrari... Sigurno da sa njim F1 bi ponovo dobila jednog veoma dobrog vozaca ,koji uz dobar bolid moze konkurisati za naslov,ali pod uslovom da se potrudi i da mu se ne ponovi 2008. godina.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak

- Navijam za: Mercedes
- FERRARI-MAN
- Navijam za: FERARRI i NANDA
Ja mislim da se kimi samo pravi iso bi u f1 pa nebi iso iso bi u f1 pa nebi ici cu ak je dobar bolid ustvari necu mora biti pobjednicki bolid
mah predomslio sam se moze renault ak nece biti kubice..............

- zagor
- Početnik

- Navijam za: Iceman
da, stvarno se pitam zake tvoj nando nije ostal u mclarenu kraj lewisa... kimija ne drba uz koga bu vozil ko tvojeg nanda....FERRARI-MAN je napisao/la:Ja mislim da se kimi samo pravi iso bi u f1 pa nebi iso iso bi u f1 pa nebi ici cu ak je dobar bolid ustvari necu mora biti pobjednicki bolid
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
- Scuderia
- Moderator

- Navijam za: Michael-Mick Schumacher
- luka_kimi
- Moderator