Butt-kisser je napisao/la:nemate sreće ,sad je u dobrom bolidu i patićete još dugo

Uuuuuu, da samo znaš kako patim. Ovako:
Ispričavam se radi informacija nekih koje sam i krivo zapamtio. Tj nisi odmah rekao da to nije to i da ne pričamo o istom. Ovo sam morao malo googlati, pa evo... (onda nisam toliko pratio F1 jer sam mali

)
gdje ima logike da čovjek potpiše novi ugovor a još je pod ugovorom?
I sad ispada da ga nisu pustili? Pa to je kao da ja potpišem za drugu firmu a ovi računaju na mene. Niđe veze.
Možda ja ne razumijem ovaj tekst?
Sezonu je prije svega obilježila Button trakavica oko potpisivanja ugovora s Williamsom za sljedeće dvije godine potpisanog iznenada 5. kolovoza 2004. bez ikakvih ranijih konstatacija oko cijelog prelaska u Williams. Jenson je uzdrmao cijelu F1 javnost i imao je dva važeća ugovora koji su ga vezali uz obje momčadi, BAR Hondu i Williams-BMW. Na kraju je ipak Sir Frank Williams popustio, a BAR je isplatio odštetu. 16. listopada u Milanu FIA je odlučila da Jenson u sezoni 2005. ostaje u BAR Hondi i da je jedino BAR-ov ugovor pravovaljan. Sezonu završava kao treći sa 85 bodova
Potpisao je sa Williamsom a ima ugovor sa BAR-om pa BAR plaća odštetu? Frank popustio? Button se ispričava...? Kasno je, umor, nerazumijevanje... Molim lijepo objasni, onako kao deda unuku
Uostalom, što onda nije prešao u Williams nakon 2005 kad mu je istekao ugovor? Slobodan čovjek, bez obaveza, a on ostane u Hondi makar ga ovi nisu htjeli pustiti....
Tu se nastavlja ono što sam pisao...
Ja sam napisao da se kiselio godinama u Hondi bez da ga je itko vrbovao... Pa kad pogledam što smo tu napisali i čega smo se prisjetili, mislim da treba Brawnu izgraditi spomenik jer ga je doveo u ovu poziciju, za svako osvojeno prvenstvo po jedan, pa koliko ih osvojio