Michael Schumacher

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
ivan599
Početnik
Početnik
Navijam za: Michaela Schumachera

Re: Michael Schumacher

Post Postao/la ivan599 »

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Yo971KDX ... r_embedded[/youtube]

Ma bilo je tu još mjesta :)
slika
deda
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: Alonso

Post Postao/la deda »

ivan599 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Yo971KDX ... r_embedded
Ma bilo je tu još mjesta :)
Kolko milimetara?
47
Moderator
Moderator
Ja sam: Vozač
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

a kud prije video na YT?! :D

Ja podržavam agresivniju vožnju i borbu, ali ovo je bilo možda malo pretjerano...
slika
Lord of the Ring
Rezervni vozač
Rezervni vozač
Navijam za: sebe_i_MS

Post Postao/la Lord of the Ring »

Ma Schumi je to da se Barrichello usere izrezirao.... i ocito je uspio :biggrin: jel ono dobri su si ipak :lol:
Schumi je takav...njega proc je dvoboj muda - ako mislis da ces lagano...neces! Barrichello je isto tako namjeravao proc posto poto i kuzilo se to, ali Schumi je zatvorio...ostro :biggrin:
Nisu oni andjelcici pa da si pustaju...svako od njih ima putra na glavi i govoriti sad nesto je samo licemjerje.
Uostalom, "jaki" jaki je naveo izvrsne primjere za to.
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

47 je napisao/la:a kud prije video na YT?! :D

Ja podržavam agresivniju vožnju i borbu, ali ovo je bilo možda malo pretjerano...
Malo? ... . Malo? Ajd smanji tu pristranost. :p
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
BrunoS
Navijam za: F1 HR TrackMania Team

Post Postao/la BrunoS »

pilot19 je napisao/la:curice to vam se zove utrkivanje
a na reakciju Barcihella se mogu samo nasmijat tetkica zato nikad nije posta prvak a jako me veseli što je to pravi Schumi ajde složite mu taj jebeni auto :biggrin:
Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.
slika

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

slika
Ćale od Lewisa
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Mercedes

Post Postao/la Ćale od Lewisa »

podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
slika
Dani
Legenda
Legenda
Navijam za: Hamiltona

Post Postao/la Dani »

Jadno od njega. Ovo danas je bio potez očajnika.
Biti drugi znači biti prvi među gubitnicima. Ayrton Senna.

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la Ferrari-BiH »

Kao prvo, ne podrzavam niti opravdavam ovaj potez cijenjenog i uvazenog cike sa crvenom kacigom...

Ali ajmo malo cjepidlacit'.... :biggrin:
Je li Rubens prosao? Jeste.
Je li Rubens morao ici tuda? Nije.
Je li MS prekrsio pravilo o odbrambenim potezima? Nije.
Da je kojim slucajem umjesto zida bila trava, sigurno Rubens ne bi isao preko trave, nego bi prikocio.
Ovdje je problem u tome sto vozaci racunaju da ce ovaj ispred popustiti, ali ocito ovaj sa crvenom kacigom bas i ne pusta, vozi po pravilima.

A o moralnoj ili odgovornosti je li to bilo u "sportskom duhu" neka odluci WMSC, ionako se pocinju mijesati u sve, pa bih preporucio da preispitaju i je li moralno od RBR da ovako unistava konkurenciju.
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

BrunoS je napisao/la:
a na reakciju Barcihella se mogu samo nasmijat tetkica zato nikad nije posta prvak a jako me veseli što je to pravi Schumi ajde složite mu taj jebeni auto :biggrin:
Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.
Zašto ti je ovaj potez njega karakterizira ko jadnu osobu po meni osobno je išao do granica ali ne preko njih na kraju je bilo dovoljno mjesta za obojicu da je bilo ošto bilo je ali nije ni pretjerao
Dani je napisao/la:Jadno od njega. Ovo danas je bio potez očajnika.
ne ovo je bia potez nekog ko se želi utrkivati jel ti krivo :biggrin:
Zadnja izmjena: pilot19, dana/u 01 kol 2010, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
slika
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

Ćale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutku :shock:
slika

The yellow helmet has gone now, All that remains are the tyre marks on the asphalt A void in our hearts and the memories

slika
Ferrari-BiH
Veteran
Veteran

Post Postao/la Ferrari-BiH »

BrunoS je napisao/la:
Ćale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutku :shock:

A sta da je Jimmy Jump uletio u zavoju ispred :?
Gluposti.... opet se ide na ono SBBKBB
¡oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs ˙oןıq ǝɾ oʇs oɐʞ ǝɾıu ǝsıʌ ɐʇsıu
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

pilot19 je napisao/la:
BrunoS je napisao/la:
Zašto ti je ovaj potez njega karakterizira ko jadnu osobu po meni osobno je išao do granica ali ne preko njih na kraju je bilo dovoljno mjesta za obojicu da je bilo ošto bilo je ali nije ni pretjerao
Nije samo ovaj potez, ima on gomilu poteza koji ga karakteriziraju kao jadnika, ovo je samo potvrda. Na BBC-u su se onako lagano nakon utrke Coulthard i Brundle našalili, ali i istinu rekli. Brundle je pitao Coultharda koliko znaš vozača da je isključeno iz prvenstva Formule 1, Coulthard se samo nasmijao i rekao, samo jednog. Malo se jesu našalili, ali i istinu rekli.
slika

slika
SRV
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: McLaren

Post Postao/la SRV »

Trebalo bi mu licencu oduzeti zbog onog. Mogao je ubit covjeka.
pilot19
Navijam za: Schumachera

Post Postao/la pilot19 »

BrunoS je napisao/la:
onda se pale plava svijetla i taj nesretnik prikoči za informaciju tom luzeru koji je nekad imao F1 tim :D
slika
Bibi
HNL kladionica velemajstor
HNL kladionica velemajstor
Navijam za: Marc Marquez
Kontakt:

Post Postao/la Bibi »

A sta bi bilo da ga izgurao skroz i da je udario zid? Zbilja jadno od Schumachera :roll:
Bilo je lijepo dok je trajalo...

24.7.2009-5.5.2013
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Šta je najbolje od svega, pola komentara odmah od - Mclarenovaca!! Vidi, divnog li čuda... :roll:
Kad je isto to Webber napravio Massi u Fujiu, onda i nije bio "tako" kriv. Onda je Massa bio sukrivac.

Malo ohladite s tom mržnjom prema Michaelu, to je utrkivanje i to se događa. Bit će vjerojatno kažnjen i pravda zadovoljena. Ali kazna će biti isključivo preventive radi i zbog morala. Michael nije prekršio niti jedno pravilo svojim potezom.
pospani gad
Veteran
Veteran
Navijam za: Fernanda Alonsa
Kontakt:

Post Postao/la pospani gad »

Ferrari-BiH je napisao/la:
Kad smo kod tog SBBKBB; da je Rubens završio i zidu, i ne daj Bože da je bilo posljedica, ne bi se nitko sjetio fraze SBBKBB...... joj-joj.....
Ništa mi neće, ovaj dan pokvarit'.......... jer želim ( hoću ) med i mlijeko. I točka. :biggrin:
Tko meni ne vjeruje, to je njegov problem. :biggrin:
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

pilot19 je napisao/la:
BrunoS je napisao/la:
onda se pale plava svijetla i taj nesretnik prikoči za informaciju tom luzeru koji je nekad imao F1 tim :D
Sve to OK, slažem se, ali zar mislis da bi ijedan vozač stao na izlasku iz boksa dok oni prođu, ok da uspori, ali svaki bi ipak udario po gasu koliko toliko, a pogledaj samo kako su obojica presjekli izlazak iz pit-lanea.
slika

slika
FERRARI-MAN
Navijam za: FERARRI i NANDA

Post Postao/la FERRARI-MAN »

Da malo bolje pogledate video vidjeli bi da je rubens mogao ici lijevo Schumacher vise ne bi imamo pravo zatvarati i proso bi za covjeka s tolko iskustav bas me cudi sto nije isao lijevo a ne desno u zid.
A i rubens je sam kad je pokusao preteci bio do zida Schumacher ga je onda kakvih 30 cm izgurao ali on je vec bio do zida. 8)
Zadnja izmjena: FERRARI-MAN, dana/u 01 kol 2010, 17:17, ukupno mijenjano 1 put.
slika
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Schumy.d je napisao/la:Šta je najbolje od svega, pola komentara odmah od - Mclarenovaca!! Vidi, divnog li čuda... :roll:
Kad je isto to Webber napravio Massi u Fujiu, onda i nije bio "tako" kriv. Onda je Massa bio sukrivac.

Malo ohladite s tom mržnjom prema Michaelu, to je utrkivanje i to se događa. Bit će vjerojatno kažnjen i pravda zadovoljena. Ali kazna će biti isključivo preventive radi i zbog morala. Michael nije prekršio niti jedno pravilo svojim potezom.
Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan. A ja sam se već odavno izjasnio po pitanju njega.
slika
"The most important piece of equipment in your bag, is your attitude." by Joe McNally
BrunoS

Post Postao/la BrunoS »

pospani gad je napisao/la:
Ferrari-BiH je napisao/la:
Kad smo kod tog SBBKBB; da je Rubens završio i zidu, i ne daj Bože da je bilo posljedica, ne bi se nitko sjetio fraze SBBKBB...... joj-joj.....
Upravo tako, ne priča se ovdje o nekom običnom incidentu, pusti zajebanciju na stranu, jer ovdje se radi o jednoj jako ozbiljnoj i opasnoj stvari, gdje se dovode ljudi u opasnost. Ja inače ne sudjelujem puno na ovom forumu, pa ne bih se pravio previše pametan, samo sam htio reći da mi je ovo totalno bespotrebno bilo od strane Schumija.
slika

slika
Schumy.d
Legenda
Legenda

Post Postao/la Schumy.d »

Zweki je napisao/la: Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan.
Oooooo daaaa, vjeruj mi da njegovih 7 naslova i njegova pojava još uvijek igraju ulogu kod Mclarenovaca, i to ne samo kod njih.
Itekako. ;)
Zweki
Gerijatrija foruma
Gerijatrija foruma

Post Postao/la Zweki »

Schumy.d je napisao/la:
Zweki je napisao/la: Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan.
Oooooo daaaa, vjeruj mi da njegovih 7 naslova i njegova pojava još uvijek igraju ulogu kod Mclarenovaca, i to ne samo kod njih.
Itekako. ;)
Iz osobnog stajališta ne igra mi baš nikakvu. Igra mi ulogu kao on sam na pozitivan način baš zbog naslova i njegove vožnje, ali neki potezi i ovaj zajedno ne piju vodu nikako i apsolutno nema veze sa njegovim naslovima (tim više se čudim potezu).
slika
Bravo

Post Postao/la Bravo »

Nema se šta više komentirat, Barichello je izguran van staze! Točnije cijelim bolidom je bio van linije staze!
Odgovori