Ma bilo je tu još mjesta

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Kolko milimetara?ivan599 je napisao/la:http://www.youtube.com/watch?v=Yo971KDX ... r_embedded
Ma bilo je tu još mjesta
Malo? ... . Malo? Ajd smanji tu pristranost.47 je napisao/la:a kud prije video na YT?!
Ja podržavam agresivniju vožnju i borbu, ali ovo je bilo možda malo pretjerano...
Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.pilot19 je napisao/la:curice to vam se zove utrkivanje
a na reakciju Barcihella se mogu samo nasmijat tetkica zato nikad nije posta prvak a jako me veseli što je to pravi Schumi ajde složite mu taj jebeni auto
Zašto ti je ovaj potez njega karakterizira ko jadnu osobu po meni osobno je išao do granica ali ne preko njih na kraju je bilo dovoljno mjesta za obojicu da je bilo ošto bilo je ali nije ni pretjeraoBrunoS je napisao/la:Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.pilot19 je napisao/la:curice to vam se zove utrkivanje
a na reakciju Barcihella se mogu samo nasmijat tetkica zato nikad nije posta prvak a jako me veseli što je to pravi Schumi ajde složite mu taj jebeni auto
ne ovo je bia potez nekog ko se želi utrkivati jel ti krivoDani je napisao/la:Jadno od njega. Ovo danas je bio potez očajnika.
S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
BrunoS je napisao/la:S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
Nije samo ovaj potez, ima on gomilu poteza koji ga karakteriziraju kao jadnika, ovo je samo potvrda. Na BBC-u su se onako lagano nakon utrke Coulthard i Brundle našalili, ali i istinu rekli. Brundle je pitao Coultharda koliko znaš vozača da je isključeno iz prvenstva Formule 1, Coulthard se samo nasmijao i rekao, samo jednog. Malo se jesu našalili, ali i istinu rekli.pilot19 je napisao/la:Zašto ti je ovaj potez njega karakterizira ko jadnu osobu po meni osobno je išao do granica ali ne preko njih na kraju je bilo dovoljno mjesta za obojicu da je bilo ošto bilo je ali nije ni pretjeraoBrunoS je napisao/la:Zbog toga toga Schumi i jeste jadan lik, ako mu slože bolid koji će biti pobjednički opet će glumiti gospodina nepobjedivog, a kad mu se ne ugodi onda postaje ovo što jeste, jako jadna osoba, sa niskim potezima. Kad je pobjednik velik je, ali kad gubi onda je totalno jadan.pilot19 je napisao/la:curice to vam se zove utrkivanje
onda se pale plava svijetla i taj nesretnik prikoči za informaciju tom luzeru koji je nekad imao F1 timBrunoS je napisao/la:S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
Kad smo kod tog SBBKBB; da je Rubens završio i zidu, i ne daj Bože da je bilo posljedica, ne bi se nitko sjetio fraze SBBKBB...... joj-joj.....Ferrari-BiH je napisao/la:
A sta da je Jimmy Jump uletio u zavoju ispred![]()
Gluposti.... opet se ide na ono SBBKBB
Sve to OK, slažem se, ali zar mislis da bi ijedan vozač stao na izlasku iz boksa dok oni prođu, ok da uspori, ali svaki bi ipak udario po gasu koliko toliko, a pogledaj samo kako su obojica presjekli izlazak iz pit-lanea.pilot19 je napisao/la:onda se pale plava svijetla i taj nesretnik prikoči za informaciju tom luzeru koji je nekad imao F1 timBrunoS je napisao/la:S tim da trebas uzeti u obzir da je kod Webbera i Vettela okolo njih bila kakva takva izletna zona, a kod ove dvojice je pored njih stajao zid. Ili kao što Eddie Jordan na BBC-u reče, što da je još jedan vozač izlazio iz boksa u tom trenutkuĆale od Lewisa je napisao/la:podržavam i ja agresivnu vožnju, možeš ti zatvarat dok god imaš nešto u retrovizorima međutim kad više ga nema i kad ti je čovjek bočno to više nije zatvaranje već guranje (i to pri kojoj brzini). Kao u turskoj Webber vs Vettel. Webber je pratio ga i zatvarao dok nije Vettel povukao potez i izašao u onaj uski prostor ali nakon tog nije više Webber iašo ljevo ni centimetar.
Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan. A ja sam se već odavno izjasnio po pitanju njega.Schumy.d je napisao/la:Šta je najbolje od svega, pola komentara odmah od - Mclarenovaca!! Vidi, divnog li čuda...
Kad je isto to Webber napravio Massi u Fujiu, onda i nije bio "tako" kriv. Onda je Massa bio sukrivac.
Malo ohladite s tom mržnjom prema Michaelu, to je utrkivanje i to se događa. Bit će vjerojatno kažnjen i pravda zadovoljena. Ali kazna će biti isključivo preventive radi i zbog morala. Michael nije prekršio niti jedno pravilo svojim potezom.
Upravo tako, ne priča se ovdje o nekom običnom incidentu, pusti zajebanciju na stranu, jer ovdje se radi o jednoj jako ozbiljnoj i opasnoj stvari, gdje se dovode ljudi u opasnost. Ja inače ne sudjelujem puno na ovom forumu, pa ne bih se pravio previše pametan, samo sam htio reći da mi je ovo totalno bespotrebno bilo od strane Schumija.pospani gad je napisao/la:Kad smo kod tog SBBKBB; da je Rubens završio i zidu, i ne daj Bože da je bilo posljedica, ne bi se nitko sjetio fraze SBBKBB...... joj-joj.....Ferrari-BiH je napisao/la:
A sta da je Jimmy Jump uletio u zavoju ispred![]()
Gluposti.... opet se ide na ono SBBKBB
Oooooo daaaa, vjeruj mi da njegovih 7 naslova i njegova pojava još uvijek igraju ulogu kod Mclarenovaca, i to ne samo kod njih.Zweki je napisao/la: Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan.
Iz osobnog stajališta ne igra mi baš nikakvu. Igra mi ulogu kao on sam na pozitivan način baš zbog naslova i njegove vožnje, ali neki potezi i ovaj zajedno ne piju vodu nikako i apsolutno nema veze sa njegovim naslovima (tim više se čudim potezu).Schumy.d je napisao/la:Oooooo daaaa, vjeruj mi da njegovih 7 naslova i njegova pojava još uvijek igraju ulogu kod Mclarenovaca, i to ne samo kod njih.Zweki je napisao/la: Ako baš tako hoćeš, trenutno McLarenovcima Michael Schumacher ne igra neku pretjeranu ulog jer očito nije dovoljno konkurantan.
Itekako.