Svatko na svojoj strani...

EDIT:
Toon, pazi ovo!!
Ne samo da je dobar igrač, već ima i dobar ukus.

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73,luka_kimi
...a čuj nije on kriv što dolazi iz jako siromašne sredine, nije ga imao tko naučiti kulturi, estetici i ostalim pomodnim detaljimaSchumy.d je napisao/la: Ne samo da je dobar igrač, već ima i dobar ukus.
Pusti ti to... ako nastavi ovako zabijati, moguće je i da dođe.Toon je napisao/la: ...a čuj nije on kriv što dolazi iz jako siromašne sredine, nije ga imao tko naučiti kulturi, estetici i ostalim pomodnim detaljima...nije on za taj klubić - svijet glamura...
trofej *Schumy.d je napisao/la:Pusti ti to... ako nastavi ovako zabijati, moguće je i da dođe.Toon je napisao/la: ...a čuj nije on kriv što dolazi iz jako siromašne sredine, nije ga imao tko naučiti kulturi, estetici i ostalim pomodnim detaljima...nije on za taj klubić - svijet glamura...
![]()
Možda ga trofeji privuku...
Bolje išta nego ništa...F1NAC je napisao/la: trofej *
Teško da će otići... Najprije bi klubovi morali iskeširati preko 50 milijuna eura, a sumnjam da bi i čelnici Atletica pustili Falcaa.Scuderia je napisao/la:Falcao-> zvijer.
Bas me zanima koliko ce se dugo zadrzati u tom dijelu Madrida.
Vec vidim zanimanje Citya, PSG-a, Malage, Chelsea.....
Mah... pusti ti to, tako je bilo govora za Aguera, pa je otisao.Schumy.d je napisao/la: Teško da će otići... Najprije bi klubovi morali iskeširati preko 50 milijuna eura, a sumnjam da bi i čelnici Atletica pustili Falcaa.
Ma Malagu možeš odmah otpisati.Scuderia je napisao/la: Za ove klubove sto sam nabrojao nije uopce toliki problem. Pogotovo za prva tri kluba.
Zasto?Schumy.d je napisao/la: Ma Malagu možeš odmah otpisati.
OK, City moguće, ali sumnjam da bi i Falcao htio u PSG.
Ma nema teorije da ovaj ode iz Atletica u Malagu.Scuderia je napisao/la: Zasto?
Koliko sam uspio vidjeti, malo im fali da uzmu to zadnje mjesto koje vodi do kvalifikacija za LP. Budi siguran ako ga uspiju obraniti, da onaj vlasnik nece stedjeti na novcima u potrazi za pojacanjima.
Hah, novac radi cuda, ni ja nisam nikad mogao pomisliti da ce Pastore otici u PSG i eto vidis sta se desi.
Mislis ?Schumy.d je napisao/la: Ma nema teorije da ovaj ode iz Atletica u Malagu.![]()
Vjeruj mi, jedino ako ponude baš 100 milijuna, a toliko para ovaj šeik baš i nema.
Taman da Iksherdan istjera Nizozemca iz prvih 11.Schumy.d je napisao/la:A čuj... tek treba vidjeti kakva će pojačanja biti taj Dante i Shaqiri.
Ja još uvijek tvrdim da Bayernu treba dobar vezni igrač. Možda nešto tipa Modrić (iako bi on bio preskup). On bi se baš uklopio u Bayernovu momčad.
Ajd mi objasni zašto...Scuderia je napisao/la: Modric? - Ne hvala.
Hebale te brojke. Ronaldo je u sportingu imao 30 nastupa i 5 golova pa je ManU iskeširao tada vrlo velikih 15 milijuna za njega. Pogledaj ga danas. Mesut Ozil također nije imao impresivne brojke, ali svejedno je vrhunski igrač. Brojke ti ovise i o momčadi u kojoj igraš. Primjerice, da Modrić igra u Realu ili Barceloni, kladim se da bi imao puno bolju statistiku nego sada.Scuderia je napisao/la:141 nastupa - 26 asistencija
Ako je to za tebe dovoljno da ga se dovede za ogromnu lovu u bilo koji klub onda nemamo vise o cemu raspravljati
Tog istog Modrica su navijaci zamisli ti to Tottenhama popljuvali kako nije opravdao svoj dolazak u klub.Schumy.d je napisao/la: Hebale te brojke. Ronaldo je u sportingu imao 30 nastupa i 5 golova pa je ManU iskeširao tada vrlo velikih 15 milijuna za njega. Pogledaj ga danas. Mesut Ozil također nije imao impresivne brojke, ali svejedno je vrhunski igrač. Brojke ti ovise i o momčadi u kojoj igraš. Primjerice, da Modrić igra u Realu ili Barceloni, kladim se da bi imao puno bolju statistiku nego sada.
Pogledaj malo utakmice Spursa pa ćeš vidjeti koliko im je Modrić bitan. Važniji im je od Balea koji ima puno bolju statistiku recimo.
Želi ga pola Europe (i to klubovi poput 2 Manchestera, Chelsea), a tebi nije dobar za Bayern. Ne budi smiješan jer realno boljeg veznjaka nemate. Istina da je preskup, ali ionako sam ga naveo samo kao primjer.
Ja ne kažem da je on najbolji, da nema boljih od njega i slično, ali definitivno ima klasu za igrati u početnih 11 Bayerna. I kladim se da bi se sa mnom složilo 90% Bayernovaca.
Kralju, tocno to, tocno to, pogodio si u SRIDU.Bibi je napisao/la:Ne morate jos i vi pocinjat s tom prevarom.Ionako svaki dan "Modriceve novine"pisu u njemu gdje ce prijeci sljedece sezone i ne skida se na naslovnice.Kad ce igrat za repku barem 50 posto onoga sto daje u Tottenhamu (iako je i to precijenjeno) onda cu moc govorit u pravom igracu.Ovako je koristan kao Jurica Buljat (u zadnje 3 godine jedina vredna spomena je utakmica protiv Izraela).
Dečki moji, na koliko ste utakmica uživo od repke bili ove sezone?Bibi je napisao/la:Ne morate jos i vi pocinjat s tom prevarom.Ionako svaki dan "Modriceve novine"pisu u njemu gdje ce prijeci sljedece sezone i ne skida se na naslovnice.Kad ce igrat za repku barem 50 posto onoga sto daje u Tottenhamu (iako je i to precijenjeno) onda cu moc govorit u pravom igracu.Ovako je koristan kao Jurica Buljat (u zadnje 3 godine jedina vredna spomena je utakmica protiv Izraela).
On je taj koji bi sa svojom kreativnoscu trebao donijeti prevagu, ne napadaci. Ja i dalje ne vidim, sta je on toliko bitno napravio otkako je tamo ? Sve sto vidim su obicna laprdanja medija. ( a nisam jedini )Schumy.d je napisao/la: .
.
.
Scud, ovo da nije isplatio transfer u Tottenham je obična glupost. Da oni imaju kvalitetnije napadače, imao bi i Luka svako kolo barem asistenciju. A siguran sam da bi navijači Tottenhama voljeli da im luka ostane.
Da su Gustavo, Muller i Kroos bolji od Modrića neću ni komentirati. Ispada da je taj Gustavo (koji ima stil igre ko Jerko Leko) najbolji zadnji vezni trenutno u svijetu.![]()
Pa neće ga nitko kupiti kad mu je cijena 40 milijuna eura, a realno toliko ipak ne vrijedi. Da mu je cijena manja za 10 milijuna, vjeruj da bi prošao sutra iz Tottenhama.
Pa između ostalog, ako jedan Alex Ferguson ili Guardiola smatraju Modrića dobrim igračem, onda valjda vrijedi nešto...