Felipe Massa

Povijesne utrke, vozači, timovi, bolidi...

Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73

Odgovori
Krscho
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Ja sam: Vozač
Navijam za: F1HR TMNF Team

Re: Felipe Massa, KOLIKO JE STVARNO DOBAR?

Post Postao/la Krscho »

Čestitke Massi, čestitke, najpotcjenjenji vozač na gridu je pokazo da se može nosit s svima, bas me zanima dal ce ga i slijedece sezone gledat s podsmjehom
Zadnja izmjena: Krscho, dana/u 02 stu 2008, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
super_didi
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Lewisa Hamiltona

Post Postao/la super_didi »

Fidel je napisao/la:Mislim da je i Felipe Massa zasluzio velike cestitke na vrlo dobroj sezoni i covjek formuli 1 daje poseban dozivljaj.
Da je i osvojio prvenstvo bilo bi to potpuno zasluzeno.
Mislim da ce slijedeca sezona biti jos zanimljivija.
Cestitke jos jednom.
Potpisujem!!! Stvarno mu svaka čast, dominirao je cijelim vikendom!!!
Iako sam se veselila Lewisovom uspjehu, bilo mi ga je teško gledati, biti toliko blizu, a opet toliko daleko (povijest se ponavlja), a tko zna što budućnost nosi...
˝Demokracija je stalna sumnja da je više od polovice ljudi u pravu više od polovice vremena!˝
- E. B. WHITE
Scuderia
Moderator
Moderator
Navijam za: Michael-Mick Schumacher

Post Postao/la Scuderia »

K1M1 je napisao/la:felipe massa. koliko je dobar? Ove sezone je definitivno najbolji, ali ni to nije bilo dovoljno za naslov.
dakle ima najviše pobjeda, a da ne govorim da bi imao i još dvije više da mu se nisu dogodili oni pehovi u mađarskoj i singapuru... Šteta, stvarno šteta...

zato ce se iduce sezone vratit jos jaci.
slika
Walter
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Navijam za: Ferrari
Kontakt:

Post Postao/la Walter »

Brazilska publika je najluđa na svijetu, onakvo navijanje nisam čuo ni vidio za sve ove godine gledanja F1!
slika
Ante sexy
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: M.Schumachera

Post Postao/la Ante sexy »

što se tiče Masse šteta da mu je naslov otiša par metara pred ciljem ugl vidi se da je jak glavi sredi će on to lako a što me smeta bahaćenje nekih navijača Hamiltona pa zapitajte se malo što je bilo ono sa Vettelom pa čovik je opet popušio u ključnom trenutku i dopustio da ga pređe vozač u direktnoj borbi za naslov samo što mu se ovaj put sreća osmjehnula
Jackie Stewart
F1-HR kviz champion
F1-HR kviz champion

Post Postao/la Jackie Stewart »

Čestitam Massi na pobjedi!! =D> Šteta kaj nije prvak, makar je radio puno grešaka u sezoni.
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.
Navijam za: McLaren

Post Postao/la gringo73 »

Massinoj vožnji danas nema nitko pravo reć "A"! Vozio je odlično, bez greške. Sve šta je mogao napravit, napravio je...a (vozačka) titula je ovisila o nekim drugim stvarima. Sutze nakon trke me podsječaju na plakanje Mike u Monzi... Suze trkača! =D>
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Ima li tko kakvu izjavu Masse?
slika
ivana.zagreb
Svjetski prvak
Svjetski prvak
Ja sam: Vozačica
Navijam za: Ferrari

Post Postao/la ivana.zagreb »

gringo73 je napisao/la:Massinoj vožnji danas nema nitko pravo reć "A"! Vozio je odlično, bez greške. Sve šta je mogao napravit, napravio je...a (vozačka) titula je ovisila o nekim drugim stvarima. Sutze nakon trke me podsječaju na plakanje Mike u Monzi... Suze trkača! =D>
mclarenovac skidam kapu
Ma ja sam Fisico-fan...
"Životni izazovi nemaju zadaću uništiti te, njihova je uloga pomoći ti da otkriješ tko si" BERNICE JOHNSON REAGON
McLewis
Veteran
Veteran
Navijam za: McLaren i Mercedes

Post Postao/la McLewis »

Schumy.d je napisao/la:
SRV je napisao/la:
Adriana Lima fan je napisao/la:Sta sam ja napisao? Ja sam reko i Kimi je 2005 imao najvise pobjeda i odustao 3-4 put kad je bio na postolju i sta izgubio je nazalost. Massa je imao najvise pobjeda al sad mi reci za ozbiljno mislis da bi i Massa isao na noz u zadnjoj trci. Ja mislim da nitko nebi pogotovo da su dozivili razocaranje ko Ham prosle sezone.
Nije Massa imao najvise pobjeda, sjeti se SPA. Massa tu mozda je dobio 10 bodova, ali se dobro zna cija je to pobjeda.
Da, da... Sjeti se i ti Mađarske po tom...
a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...
McLaren u <3
Fidel
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la Fidel »

"Na kraju utrke, kada je kišilo prilično jako, vozio sam na gumama za suho i posljednji je krug bio nemoguć," komentirao je Glock, koji je utrku završio na šestom mjestu. "Borio sam se koliko sam mogao, ali bilo je vrlo teško zadržati bolid na stazi i izgubio sam (dvije) pozicije na samom kraju posljednjem kruga.

Završiti na šestom mjestu je, za mene, pristojan rezultat, osobito jer sam se borio s bolidom ranije tijekom vikenda, ali s obzirom da smo bili tako blizu četvrtog mjesta, malo sam razočaran."
Scuderia
Moderator
Moderator

McLewis je napisao/la: a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...

Mislis da bi ga stigao u Madjarskoj? Hm...Svi znamo sta je bilo u Belgiji, da. Massa ni kriv ni duzan bio 3. i desilo se sto se desilo. Stvarno ne vjerujem cemu sve ovo.
slika
47
Moderator
Moderator
Navijam za: Crveno
Kontakt:

Post Postao/la 47 »

McLewis je napisao/la:a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...
A zašto se loviš za ta dva boda? I Massa je njemu poklonio onaj ključni jedan prošle godine:)
I nemoj misliti da Lewis ne bi objeručke prihvatio 2 boda o kolege svoga ;)

Massa, odlična vožnja danas, stvarno je car :),
I mislim da je dokazao da nije bio tako puno lakši od ostalih, nego je nabijao krugove cijelu utrku. Dobro, Vettel mu je bio na repu dobro, al to je druga priča.

Bravo Massa, mali čovjek, ogromno srce!!
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

Scuderia je napisao/la: Mislis da bi ga stigao u Madjarskoj? Hm...Svi znamo sta je bilo u Belgiji, da. Massa ni kriv ni duzan bio 3. i desilo se sto se desilo. Stvarno ne vjerujem cemu sve ovo.
nemislim da bi ga stigao neg bi nakon massinog odustajanja lewis dobio trku ali ni njemu je taj dan sreca okrenula leđa i sta sad...
McLaren u <3
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Ekipa; prekinite s tim oduzimanjima i zbrajanjima, šta bi bilo kad bi bilo i slično! Pohvalite ili pokudite poteze ili vožnju, a kristalnu kuglu ostavite po strani! Ako priča ne bude konstruktivna, slijedit će neke druge akcije...
slika
McLewis
Veteran
Veteran

Post Postao/la McLewis »

47 je napisao/la:
McLewis je napisao/la:a ko bi u mađarskoj dobio da nije pukla guma??? to je sve utrkivanje i sta je tu je!!! samo mi bi se osobno zgadila f1 da je dobio naslov zbog većeg broja pobjeda a znamo sta je bilo u belgiji i kimi ga je pustio u kini kad je dobio dva boda...
A zašto se loviš za ta dva boda? I Massa je njemu poklonio onaj ključni jedan prošle godine:)
I nemoj misliti da Lewis ne bi objeručke prihvatio 2 boda o kolege svoga ;)

Massa, odlična vožnja danas, stvarno je car :),
I mislim da je dokazao da nije bio tako puno lakši od ostalih, nego je nabijao krugove cijelu utrku. Dobro, Vettel mu je bio na repu dobro, al to je druga priča.

Bravo Massa, mali čovjek, ogromno srce!!

pa bi prihvatio ali mu nije imo ko dat... sta je je dobro je vozio ove sezone ali mislim da je lewis malo vise zasluzio...
McLaren u <3
Scuderia
Moderator
Moderator

McLewis je napisao/la: nemislim da bi ga stigao neg bi nakon massinog odustajanja lewis dobio trku ali ni njemu je taj dan sreca okrenula leđa i sta sad...

Nista, cekamo iducu sezonu. Tvoj vozac je osvojio naslov, moj team je osvojio. To je to.
slika
Fidel
Navijam za: McLaren Mercedes

Post Postao/la Fidel »

Scuderia je napisao/la:
McLewis je napisao/la: nemislim da bi ga stigao neg bi nakon massinog odustajanja lewis dobio trku ali ni njemu je taj dan sreca okrenula leđa i sta sad...

Nista, cekamo iducu sezonu. Tvoj vozac je osvojio naslov, moj team je osvojio. To je to.

Tako je Formula 1 nije izgubila draz!
Preem Palver
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Preem Palver »

ivana.zagreb je napisao/la:
gringo73 je napisao/la:Massinoj vožnji danas nema nitko pravo reć "A"! Vozio je odlično, bez greške. Sve šta je mogao napravit, napravio je...a (vozačka) titula je ovisila o nekim drugim stvarima. Sutze nakon trke me podsječaju na plakanje Mike u Monzi... Suze trkača! =D>
mclarenovac skidam kapu
Jeste, a i prije se vidilo da je Gringo jedan fini mclarenovac :D
Scuderia
Moderator
Moderator

Massa: Ponosan sam na sve učinjeno

Interlagos je mogao ispisati savršen scenarij za domaćeg vozača, ali Felipe Massa ostao je pred vratima raja u posljednjoj utrci sezone u Formuli 1.

Kada je prvi prošao ciljnom ravninom iz boksa mu je javljeno da je Hamilton izgubio svoju poziciju i da je upravo on novi svjetski prvak. Ruka podignuta visoko u zrak za nekoliko je sekundi zamijenjena suzama. Imao je Massa sedam bodova zaostatka pred ovu utrku i malo je tko osim njega samog i njegove momčadi vjerovao u čudo. A, tako je malo nedostajalo da se ono dogodi.
- Savršeno smo odradili utrku, a na kraju nam je naslov izmaknuo za samo jedan bod. Svejedno, ponosan sam na cijelu sezonu. Znam kakav je osjećam pobijediti, znam i kako je izgubiti. Moramo se okrenuti sutrašnjici - izjavio je Massa.

Ne znam sta da kazem na ovo
slika
gringo73
Naj F1 član foruma 2010.
Naj F1 član foruma 2010.

Mislim da ova slika dosta govori

slika
slika
Scuderia
Moderator
Moderator

Govori, ali mislim da ce se Felipe vratit jos jaci iduce sezone
slika
edo
Profesionalni vozač
Profesionalni vozač
Navijam za: FELIPE MASSA
Kontakt:

Post Postao/la edo »

Statistika massa vs. raikkonen 2007/2008

Pobjede: 9-8
Pole Position: 12-5
Bolje plasiran u utrci: 18-17
Bolje plasiran na kvalifikacijama: 21-14
Bodovi: 191-185

Kimi placen 50 miliona,a Massa 5...
BH FORD KLUB-FORZA FELIPE...
GNR, ACDC
Navijam za: Felipe Massa

Post Postao/la GNR, ACDC »

Koliko je Felipe Massa dobar? Neupitno mnogo, definitivno u ovoj sezoni bolji od Kimija a moglo bi se reći i od Lewisa! Već je trebao imati naslov prvaka u džepu al sjetimo se samo da mu je riknio motor i da ga je momčad na prvoj noćnoj utrci zeznula u boksu i to oba puta kada je neupitno vodio i kada bi osvojio svih 10 bodova! A s druge strane uvijek je i lijepo sjetiti se Hungaroringa, točnije kad je Massa 'napravio malog majmuna' od Lewisa sa onim pretjecanjem! Eto tolko zasad o Massi kao 'upitno' dobro vozaču! A i na samoj današnjoj utrci je demantirao sve skeptike. :)
Vule
Navijam za: Nikoga

Post Postao/la Vule »

edo je napisao/la:Statistika massa vs. raikkonen 2007/2008

Pobjede: 9-8
Pole Position: 12-5
Bolje plasiran u utrci: 18-17
Bolje plasiran na kvalifikacijama: 21-14
Bodovi: 191-185

Kimi placen 50 miliona,a Massa 5...
naslovi prvaka:

Kimi - Massa
1 - 0

Mislim da ti je malo nezahvalno tu stavljat sve na matematiku..
Odgovori