Sve u svemu lijepa utrka. Mada mi je žao ovih RedBullovaca neopisivo opet ce onaj španjolac drobit kako je on bog i batina. Više srece nogo pameti.
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
Sreća prati hrabre!ivan599 je napisao/la:Deda nam se malo igrao po kišiak kad se staza malo osušila na vidjelo su došli vec poznati problemi
Sve u svemu lijepa utrka. Mada mi je žao ovih RedBullovaca neopisivo opet ce onaj španjolac drobit kako je on bog i batina. Više srece nogo pameti.
kaj zadnja nije bila prava???Bibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Rezultatski je,ali u racerskom smislu nije.Tocno onako kako Igor kaze kada su u ovakvim uvjetima bolidi izjednaceni vidi se da Schoo jos moze potegnut te da nije zaboravio vozit iako priznajem da sam bio skeptican prema njemu.schuey je napisao/la:kaj zadnja nije bila prava???Bibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Pa sam je bio sretiji zadnjom trkom jer je imao bolid za utrku a ne kao sada gdje je "znanje" i kiša odlučivala,tako da ako je koja bila utkivačka onda je ona prevaga kod mene,bez obzira na razultat.Bibi je napisao/la:Rezultatski je,ali u racerskom smislu nije.Tocno onako kako Igor kaze kada su u ovakvim uvjetima bolidi izjednaceni vidi se da Schoo jos moze potegnut te da nije zaboravio vozit iako priznajem da sam bio skeptican prema njemu.schuey je napisao/la:kaj zadnja nije bila prava???Bibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Valjda ce ju uspjet Merc sredit sljedece sezone da bude konkurentniji.
Pobijedio mislim da nebi, ali ko zna da su uvijeti na stazi ostali za full wet gume možda bi došao do postolja.spacedoc je napisao/la:da nije bilo crvene zastave i da su maknuli sc nakon 2 kruga MS bi možda i pobijedio ali to nećemo nikada saznati
jest, ipak, rosbergovo pretjecanje hamiltona ipak malo više vrijedi mislimBibi je napisao/la:Konacno prava utrka i za njega pa makar bila u kaoticnim uvjetima!Lijepo je bilo ono preticanje Buttona.
Sumnjam da tamo postoji normalna kiša a i ako bude takva kiša možemo očekivat procesiju i jad iz SCa.Igor18 je napisao/la:spacedoc je napisao/la: nadajmo se kišnom (normalno kišnom) Brazilu .
Napokon su nešto i izvukli iz tog bolida, jer sve što su išli kopirali kod njih nije radilo kako treba. Dobro je, da ekipa ima neku želju za utrkivanjem i razvojem, to je MSC-ju jako važno.Igor18 je napisao/la:Schumacher ‘impressed’ with Mercedes team
Ma za najmanje pola krugaspacedoc je napisao/la:da nije bilo crvene zastave i da su maknuli sc nakon 2 kruga MS bi možda i pobijedio ali to nećemo nikada saznati