elder je napisao/la:Stručnjak je napisao/la:
očito je da si fanatik što se hamitona tiče, poštujem, i vidim kroz tvoje postove da si tvrdoglav i da mimo video snimke, na kojem hamilton udara malodnada, i ti izvališ ovaj tvoj citirani post!
Fali ti smisla za realnost, iako ne vidim razlga zašto je Maldonado kažnjen a ovaj konj dobio samo opomenu?! Pošteno je bilo da su obadva dobila po 5 mjesta unatrag i toe to, al' ne, divlji hamy izvlači se opet....
ne valja to za sport jer ovo je diskirminacija teška...jhamitonu želim da mu sutra guma pukne u Ou Rouge i da samo parkira se sa strane i nek gleda kako mu Maldonado pokazuje srednjak, a ti u očaju pivsku bocu zubima trgaš toliko od mene

Hehe, fanatik pa moglo bi se reci da jesam, ali kolko ja vidim sa snimke da Hamilton nije kriv. A ti si pogledaj snimku koju je mcluke stavio u temi hamilton. Pa onda reci, ipak ti si stručnjak

Pa reci mi onda kako nije kriv a zabio se, namjerno skrenu u maldonada i ne znam kako ti nešto drugo vidiš a mi ostali nešto sasvim"deseto"..?
ne kontam..
em ga u kvalama onako pretekne, malo preambiciozna, pa onda u njega se zabije, očito namjerno..jer da ga je maldonado htjeo izgurat sa staze, ovaj je jednostavno mogao zakočit, jer kvale su gotove bile, jednostavno je to ,a ne u njega se zabit, zar ne?