Fernando Alonso [#14]
Moderatori/ce: F1NAC,Zweki,Scuderia,Cuky,47,gringo73
-
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozač
- Navijam za: Felipe Massa-Ferrari
Re: Fernando Alonso
Felipe se treba kazniti ,jer je dao pobjedu Alonsu.... da bas.

Ayrtone nek ti je vječna slava i hvala.Bio si moj poslednji junak i idol.
- tomidix
- Test vozač
- Navijam za: Alonsa i RF1Team
Ako je dogovor otprije bio takav da se propusti Alonso, sto vjerujem da je... Onda je Massa poprilicno "neinteligentan" ili tvrdoglav... Mogao je lakocom to napraviti kada je bio onaj napad bez da im itko ista kaze... I to je vjerojatno ono zasto je alonso rekao da je smijesno... Jer je znao sto slijedi...
SIEMPRE FIELES A FERNANDO ALONSO... RF1Team!!!
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
"Renault will remain his family, we will miss him - but he will miss us!" - Thank you Fernando!
FA: "Renault is a team and a group of people that I will always keep in my heart."
- Bravo
Hebo vas prepirke što je tko trebao i koga treba kaznit. Sve je to relativno 

- Caldor
- Profesionalni vozač
- Navijam za: McLaren
Alonsu nije drago? Sjeti se team radio s početka utrke. Dečki ovo je samo smiješno. On je očekivao da će ga Massa pustiti, možda čak i rekao timu da mu se makne.Magic Alonso je napisao/la:Jer su zajedno u tome. Jednako su krivi, iako je najveca krivnja Ferrarija. Ocito je da ni Alonsu ni Massi nije drago sto se to dogodilo, ali moraju slusati team.Scuderia je napisao/la:
Zasto oba?
Alonso je u 22 krugu kada nije uspio obici Felipea javio da je ovo smijesno.
-
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Nikoga
- Kontakt:
tomidix je napisao/la:Ako je dogovor otprije bio takav da se propusti Alonso, sto vjerujem da je... Onda je Massa poprilicno "neinteligentan" ili tvrdoglav... Mogao je lakocom to napraviti kada je bio onaj napad bez da im itko ista kaze... I to je vjerojatno ono zasto je alonso rekao da je smijesno... Jer je znao sto slijedi...
Sigurno je bio dogovor prije trke, tu uopće nema sumnje i dobro si uočio, kod onog napada mogli su to puno bezbolnije izvesti i nitko nebi A rekao.
A što se tiče kazne obojici, rekao je ovaj iznad, obojica su u tome i sigurno nijednom nije drago da je trka tako morala završit i kao što je massi naređeno da pusti alonsa tako je isto alonsu naređeno da prođe massu, dakle jednako su krivi iako je na kraju žrtva massa ali krivica je jednaka
...kažu čekanje se isplati, vjeruj meni lažu ti,
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
želiš vidjet kako ne treba, dođi ja pokažem ti...
- Ćale od Lewisa
- Svjetski prvak
- Navijam za: Mercedes
Katastrofa, da je bar bio čovjek a ne klaun pa pružio ruku na press i rekao hvala Felipe.
Nije moj stari đabe uvjek govorio da su talijani najveći cigani!

- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
Pa sta ti tu nije jasno? Upravo to je zabranjeno. Propustiti timskog kolegu bzvz. Nije zabranjeno proci ga ako on uspori. Teoretski Massa i team su prekrsili pravila, no bilo bi glupo pravit se da Alonso nije znao nista o tome.Felipe Massa je napisao/la:Felipe se treba kazniti ,jer je dao pobjedu Alonsu.... da bas.

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
- The Greatest
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Ferrari i Alonsa
Itekako sam ponosan na cijeli vikend! Brži na treningu, brži na kvalifikacijama pola sekunde, brži u utrci, najbrži krug. Vettel je omogućio Massi da prođe ispred.Felipe Massa je napisao/la:Nadam ste da ste ponosni na danasnju utrku Alonsa,posebno njegovi navijaci.Svaka mu cast.Vozacina je samo takva.
Avanti FER, Avanti!!!
- tomidix
- Test vozač
Da je bogdom tako Lewis rekao Kovalainenu prije 2 godine... aj šušĆale od Lewisa je napisao/la:Katastrofa, da je bar bio čovjek a ne klaun pa pružio ruku na press i rekao hvala Felipe.
- McLewis
- Veteran
- Navijam za: McLaren i Mercedes
a fernandov team radio da je to smijesno kad ga massa nije pustio???? hmmmmmmmmMagic Alonso je napisao/la:Pa sta ti tu nije jasno? Upravo to je zabranjeno. Propustiti timskog kolegu bzvz. Nije zabranjeno proci ga ako on uspori. Teoretski Massa i team su prekrsili pravila, no bilo bi glupo pravit se da Alonso nije znao nista o tome.Felipe Massa je napisao/la:Felipe se treba kazniti ,jer je dao pobjedu Alonsu.... da bas.
McLaren u <3
- Ricxpa
- Test vozač
- Navijam za: [Alonso] [Ferrari]
Mozda bi navijacicama McLarena bolje bilo da se brinu o onih 20ak sekundi zaostatka. Brzo ce Madjarska.
- dady16
- Navijam za: Felipe Massa
Moj stari to govori za Španjolce,hehehe.Ćale od Lewisa je napisao/la:Katastrofa, da je bar bio čovjek a ne klaun pa pružio ruku na press i rekao hvala Felipe.
- McLewis
- Veteran
iskreno ja se i brinem radi toga ali ovo je bljak, sa takvim ferrariem bi i massa mogao do naslova da ovako nastavi... jos je dosta trka prije kraja...Ricxpa je napisao/la:Mozda bi navijacicama McLarena bolje bilo da se brinu o onih 20ak sekundi zaostatka. Brzo ce Madjarska.
McLaren u <3
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Vidiš, zanimljivo... Moj je otac meni govorio da su Meksikanci i Brazilci najveći cigani jer najviše njima sliče.dady16 je napisao/la:Moj stari to govori za Španjolce,hehehe.Ćale od Lewisa je napisao/la:Katastrofa, da je bar bio čovjek a ne klaun pa pružio ruku na press i rekao hvala Felipe.
Avanti FER, Avanti!!!
- Magic Alonso
- Svjetski prvak
- Ja sam: Vozačica
- Navijam za: Fernanda
Mozda su mu ispricali vic.McLewis je napisao/la: a fernandov team radio da je to smijesno kad ga massa nije pustio???? hmmmmmmmm

Ne pokusavam ja reci da Fernando nije kriv, nego da je jednako kriv i Massa, a ti to ne vidis.
Evo covjek je objasnio.Sanel je napisao/la: Sigurno je bio dogovor prije trke, tu uopće nema sumnje i dobro si uočio, kod onog napada mogli su to puno bezbolnije izvesti i nitko nebi A rekao.
A što se tiče kazne obojici, rekao je ovaj iznad, obojica su u tome i sigurno nijednom nije drago da je trka tako morala završit i kao što je massi naređeno da pusti alonsa tako je isto alonsu naređeno da prođe massu, dakle jednako su krivi iako je na kraju žrtva massa ali krivica je jednaka

"Together, we have made a dream come true." Fernando Alonso
-
- Početnik
sve točno osim ovog. nije vettel omogućio massi ništa. massa je najbolje startaoThe Greatest je napisao/la:Itekako sam ponosan na cijeli vikend! Brži na treningu, brži na kvalifikacijama pola sekunde, brži u utrci, najbrži krug. Vettel je omogućio Massi da prođe ispred.Felipe Massa je napisao/la:Nadam ste da ste ponosni na danasnju utrku Alonsa,posebno njegovi navijaci.Svaka mu cast.Vozacina je samo takva.
- bravof
- Početnik
- Navijam za: Ferrari
daj ba navijaci Ferrarija budi te bar malo iskvareni kao navijaci McM i brani te svoje kao sto rade i oni,da li bili u pravu ili ne, oni su uvjek na strani svojih i dizu ih u nebesa ijako to nisu i ijako su tim sa najvise incidenata...dosta je pljuvanja po Ferrariju,Alonsu i Massi.....nije posteno to sto se desilo ali se desilo i tako je trebalo...vazna je cinjenica da su crveni zavrsili kao 1 i 2...
Zadnja izmjena: bravof, dana/u 25 srp 2010, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.

Ferrari ljubav nasa,a zavist Vasa.
- tomidix
- Test vozač
Ma Ferrari bi trebao rec ovo je jos nista za ono sto nam je FIA uzela u protekle 2 utrke... Tako se nekako valjda hoce...
- Vuksa_KC
- Veteran
- Navijam za: Ferrari
A mora netko biti kriv za +20, na kakav god način.bravof je napisao/la:daj ba navijaci Ferrarija budi te bar malo iskvareni kao navijaci McM i brani te svoje kao sto rade i oni,da li bili u pravu ili ne oni su uvjek u pravu...dosta je pljuvanja po njima.....nije posteno to sto se desilo ali se desilo i tako je trebalo...vazna je cinjenica da su crveni zavrsili kao 1 i 2...
Zadnja izmjena: Vuksa_KC, dana/u 25 srp 2010, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
- McLewis
- Veteran
krivi su oni svi... sto kvare meni najdrazi sport....Magic Alonso je napisao/la:Mozda su mu ispricali vic.McLewis je napisao/la: a fernandov team radio da je to smijesno kad ga massa nije pustio???? hmmmmmmmm![]()
Ne pokusavam ja reci da Fernando nije kriv, nego da je jednako kriv i Massa, a ti to ne vidis.
Evo covjek je objasnio.Sanel je napisao/la: Sigurno je bio dogovor prije trke, tu uopće nema sumnje i dobro si uočio, kod onog napada mogli su to puno bezbolnije izvesti i nitko nebi A rekao.
McLaren u <3
- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
nevjerojatno je samo to da su se mclarenovi navijači osjetili prozvanim komentirati ova događanja...........
recite mi samo koja je razlika narediti nekome da propusti bržeg iza sebe ili bržem iza reći da odstupi?
a što se tiče masse, massa je sad ispao totalni posranac, do sada ga se cijelu sezonu puštalo da upropaštava utrke i sad kad je konačano poslužio svrsi on pametuje, pa da je bar bio jebeno brži pa da ima razloga i argumenata nešto govoriti.....
osim toga izletio je na startu...i može samo zahvaliti vettelovom karakteru zašto se uopće našao na prvom mjestu
smiješna utrka, massa ispao totalni debilček (pogotovo jer je imao idealnu priliku da to ne ispadne) i sve u svemu samo još jedan evidentan primjer zašto je zabrana momčadskih naredbi jedna velika lakrdija.......
jer bilo je normalno kad je kimi to isto morao napraviti u kini 2008........
recite mi samo koja je razlika narediti nekome da propusti bržeg iza sebe ili bržem iza reći da odstupi?
a što se tiče masse, massa je sad ispao totalni posranac, do sada ga se cijelu sezonu puštalo da upropaštava utrke i sad kad je konačano poslužio svrsi on pametuje, pa da je bar bio jebeno brži pa da ima razloga i argumenata nešto govoriti.....
osim toga izletio je na startu...i može samo zahvaliti vettelovom karakteru zašto se uopće našao na prvom mjestu
smiješna utrka, massa ispao totalni debilček (pogotovo jer je imao idealnu priliku da to ne ispadne) i sve u svemu samo još jedan evidentan primjer zašto je zabrana momčadskih naredbi jedna velika lakrdija.......
- The Greatest
- Profesionalni vozač
Gledam njegovu karijeru... prilično je impresivna za 29. godina.dady16 je napisao/la:Ajde ne baljezgaj,kad se kaže cigan ne misli se na boju kože,nego na,naćuli uši,njihovo konstantno cviljenje kad su okolnosti za njih loše,gledaj Alonsovu karijeru,a kad sve ide ko podmazano tad svima pružaju ruke i čestitaju,opet gledaj Alonsa.Protiv toga nitko realan ništa ne može reći,na stranu njegove velike vozačke sposobnosti.
Avanti FER, Avanti!!!
- McLewis
- Veteran
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8e87FQtd ... re=related[/youtube] odstupio??? hmmmm bas mi i ne izgleda tako.....sunseeker je napisao/la:nevjerojatno je samo to da su se mclarenovi navijači osjetili prozvanim komentirati ova događanja...........
McLaren u <3
- Forza
- Profesionalni vozač
- Navijam za: Scuderia Ferrari - F1
Šta tebi smeta što se Massa nije sijao na kraju i veselio, pa pusti čovjeka.sunseeker je napisao/la:nevjerojatno je samo to da su se mclarenovi navijači osjetili prozvanim komentirati ova događanja...........
PS. Alonso je danas dobro vozio i skupa sa Massom donijo 1. 2. Ferrariju.

- sunseeker
- Profesionalni vozač
- Navijam za: F1
ajde nađi neki moj stariji post (dakle onaj koji ne uključuje današnji datum) gdje sam ja išta loše napisao o massi, dapače, kad su mu se svi smijali ja sam pisao pozitivno...dady16 je napisao/la:
Meni se čini da je danas p******c ispao neko drugi,ali ti uvijek ne propušataš priliku da vrijeđaš Massu pa se i ne čudim takvim riječima.
ali danas je pokazao da je ispodprosječno inteligentan......nažalost....ili jednosatvno ima preveliki ego....ali onda bi trebao uzeti svoj ugovor za 2011. i malo se skoncentrirati.....